1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
24.7.18 17:56

Holky moc děkuji, doufám že to všechno bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.7.18 18:05

@Marcya neschopenku ti dali v repromede, nebo obvodní Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
24.7.18 20:01

@helposhel neschopenku ti klidně vystaví repromeda já si ji nechala vystavit hned po odběru mám fyzicky náročnou práci nějakou dobu jsi u nich kdy si tě hlídají oni a pak tě předají tvému gynekologovi. Jsem doma už 4 měsíc protože se to trochu protáhlo kvůli tomu mému rozhašenemu cyklu a nenudím se teda. Je pravda že jsem nikdy pořádně nemarodila tak teď si to užívám. Já se ms tento měsíc opět nedočkala takže jsem v pátek byla na injekci Agolutinu a teď čekám a hned jak přijde zacinam lepit Climaru a doufám že pak transfer. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.7.18 20:05

@Slvz no já bych měla ms dostat tak v sobotu a taky začnu lepit climaru ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.7.18 20:30

@helposhel v Repromedě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.7.18 08:18

@helposhel tak třeba nám to vyjde zároveň a pak na trasferu se potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.7.18 10:28

@Slvz joo to třeba jo ???? a kolik dní po ket je kritických? Pořád přemýšlím nad tou neschopenkou, nebo jestli si vzít třeba 3 týdny dovolené a pak podle toho jak mi bude.. jestli by teda ty 3 týdny stačily.. :? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.7.18 10:54

Já jsem na neschopence byla při prvním IVF (2× KET, 2× ERA vyšetření) od KET v květnu až do ledna. Pak jsem se nechala uschopnit a nyní jsem od půlky května (od půlky stimulace) opět na neschopence. Měla jsem hyperstimulační syndrom, takže se KET sice odložil, ale nechali mě, ať se dám dohromady. Stihla jsem si taky zlomit prsty na nohou a tak jsem byla i ráda, že jsem doma :D
No a jelikož od pátku začínám s Utrogestanem, pak MS a lepení Climary, píchání Fraxiparinu atd je podle mě blbost se nechat na týden dva uschopnit a s KET jít zase na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.7.18 10:55

@Marcya Děkuji :hug: Předběžně počítám s KET 22.8., tak snad to bude tentokrát šťastné datum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.18 11:55

@helposhel dovolená je podle mě blbost. Vyčerpáš ji zbytečně, místo aby sis ji užila jinak. A pak zjistíš, že třeba na tu neschopenku stejně budeš muset nedejbože jít. Já měla třeba nízko položenou placentu - riziko krvácení,takže do práce byť jsem dělala v kanceláři to doktor nedoporučoval. Ty nemusíš uvádět nikde délku jak dlouho neschopenku chceš čerpat. Prostě si ji vezmi a když se budeš po třech týdnech cítit na to, abys do práce šla a vše bude v pořádku a doktor ti to schválí, tak ji ukončíš. Dovolenou ušetříš a bude se ti hodit. Až ti bude třeba nevolno, až budeš muset jít na třeba zátěžový test na cukrovku apod. Já v práci tehdy šefovi řekla, že dva týdny budu doma minimálně…no a už jsem se nevrátila. Náhradu začali řešit asi po čtyřech měsících co jsem už byla doma a bylo jasnější, že už to asi bude v pořádku a mimčo se mi narodí. ALe je to samozřejmě tvoje věc. Do tří týdnu by ti měli na Repromedě potvrdit srdíčko a pak Tě se závěrečnou zprávou pošlou k tvému gyndr.doktorovi a je to těhotenství už jako každé jiné. Pokud budeš mít standartní průběh, nikdo tě doma držet nebude. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.18 11:56

@Ewangelle už se Ti to blíží :) Srpen bude určitě ten správný měsíc pro uchycení mimiska :hug: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.7.18 12:11

@helposhel myslím že tak 14dni -3 tydny, je to věc názoru někdo to neřeší a chodí normálně do práce já si říkám že když už je do toho vrazenych tolik peněz že to překousnu doma v klidu, než chodit do prace tahat pytle s bramborama a kastle s pivama a pak se mlátit do hlavy když to nevyjde. Navíc jsem přišla na to že být dlouhodobe na neschopence je jako bych chodila do práce jsem bez cca 500 kč na stejných penězích jako kdybych pracovala takže mě to žíly netrhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
25.7.18 18:42

Holky moc děkuji a kašlu na to, půjdu na neschopenku, taky se ve mě totiž hádalo, kdyby se pak nedej bože cokoliv stalo a nedopadlo to tak abych si to nevyčítala že jsem nezůstala doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.7.18 20:21

@helposhel však jo třeba nám to vyjde a už se do práce nebudem muset vracet věřme a držme si pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
26.7.18 08:07

@Slvz to by bylo nejlepší.. já už včera začala špinit, tak doufám že ms přijde každým dnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.