1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
9.7.18 20:15

To slyším poprvé že se nesmí koupat 8o a jak dlouho? No popravdě jsem si říkala že budu mít strach ji i na záchod po ket :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.18 21:05

@Slvz jj tak nejak to berou …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.7.18 21:28

@helposhel jako je to jen vyčtene napsat můžou cokoliv že? jde hlavně o prevenci proti infekci a když vanu tak na chvilku a hlavně ne horkou! V zásadě si myslím že záleží na tvé odvaze i když v tomhle obdobi s kvalitou vody v přírodních koupacích ti nic jineho než ta vana nezbyde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
9.7.18 21:50

@Slvz @helposhel prvních 14 dnů po KET se nesmíte koupat..ani vana, ani bazén. Jedná se o to, že jsou v stojaté vodě bakterie, které se mohou dostat do dělohy v podobě infekce. A v době hnízdění obzvlášť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.7.18 00:30

@Tralalajda no premyslela jsem, ale kvuli tomu koupani pockam. Co ty, jak jsi na tom? Uz se v tom ztracim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.7.18 08:09

@mamina2017 aha tak děkuji za info, určitě si na to dám bacha, nějaká infekce za to nestojí, to to koupání ozelim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
10.7.18 09:58

@kelynka Ja uz jsem v 7 měsíci. :lol: Ja se teda moc nekoupu v bazénu, hrozne mi začalo vadit sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.7.18 18:17

@Tralalajda 7mesic to je krasa :hug: . To uz mas za par :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.7.18 18:22

Holky a jak je to se sexem v době stimulace a před a po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
10.7.18 19:35

@helposhel Prvních sedm dní po KET je napsáno v lékařské zprávě, že to vynechat zcela. Vždycky jsme ale radši počkali až do (ne)potvrzení těhotenství.
Při stimulaci to minimálně ze začátku asi nevadí, s rostoucími folikulami bych do toho už asi nesšla a po OPU pár dní zase pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.7.18 20:16

Ok, děkuji za info ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
10.7.18 20:53

@kelynka utíká to. Uz se moc těším na prcka… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.7.18 12:21

@Ewangelle Zdravím! Taktéž jsme zvolili „režim“, jak píše @helposhel…při těch dorůstajících folikulech při stimulaci je stejně podbřišek dost citlivý a bolestivý…já jsem to teda nedávala ani náhodou :lol: !!! měla jsem maximální dávky hormonů a ta bolest podbřišku byla dost drsná a limitující :lol: :D !!!
Tak hodně zdaru a ať to klapne :lol: :mavam: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
11.7.18 17:18

My teda máme darovaná vajíčka, je ta stimulace stejná? Mám nějaké náplasti climara 50 a pak nejake tuším čípky.. celkem mám z té stimulace strach, ale už se těším až to přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.7.18 09:26

@aidule ahoj. Kdyz si mela vetsi davku hormonu tak jsi mela kolik vajicek, jestli se muzu zeptat. A to ktere Ivf u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.