1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
702
20.7.18 13:22

Nezdarek holky, jak se mate???Ja uz jsem 28+4 tt a uz pupkem všude zavazim :lol: Zachvilku se ani do dveří nevlezu :lol: Chtela jsem se zeptat, máme 2 embrya a uz to bude rok co je máme v RM, takže nás čeká placeni na další roky, prosím nevíte kolik to stojí a na jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
20.7.18 14:23

@Tralalajda

Aktuálně jsem taky řešila cena je 3000 kč a je to na jeden rok..
a tahle pořád dokola než si půjdete pro další „miminko“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
20.7.18 15:18

@oskárek59 3000 za jedno, nebo nezáleží kolik jich je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.7.18 16:11

@Tralalajda Ahoj, ten čas ale letí, pamatuji si tě ještě ze začátku mého chození do RM :hug:
My udělali možná i nemožná vyšetření po dvou nezdarech, našlo se hodně věcí, které mohly být překážkou a po nepříjemnosti s třetím rozmrazeným embyrem, které bylo poškozené a nepoužitelné, jsme šli do druhého IVF, prošli si silným Hyperstimulačním syndromem, kdy jsem na kapačkách byla víc než doma, břicho měla asi jako ty v 27tt :lol: a zoufalstvím jestli ty 2 bojovníci projdou skrz PGD. Máme dvě zdravé embrya a koncem srpna jdeme na věc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
20.7.18 16:37

@Ewangelle Ja si te taky pamatuji a četla jsem čím sis prošla. A věřím a hlavně držím pěsti aby to uz vyšlo. :hug: Moje kamarádka chodí na jinou kliniku uz víc jak 2 roky s tím ze ona ma problémy a její manžel ma špatně spermie, nevim jak se to odborne jmenuje ale aby měli živě spermie tak mu je museli odebrat pod narkozou.No a ona mela s punkce jen 5 vajicek a oplodnili 3 které ji zavedli a ani jedno se nechytko, tak zase stimulovala a šla na punkci a z toho bylo jen jedno vajicko, takže měli jedno embryo, navrhli ji ze ji udělali PGS, což nechápu ze ji to nenabydli uz u prvního.Jenze jenom jedno jim nechtěli vyšetřit, takže zase začala stimulovat a to trvalo měsíc, mela tu dlouhodobou, z toho mela jen 3, takže vefinake na PGS šli 4 embrya a zůstalo jen 1, to ji minuli měsíc vložili s tím ze když to nevyjde tak půjdou do dárcovství no a to jedno embryo se jo chytlo a ted čeká na srdíčko. :dance: Takže šťastné konce opravdu jsou, tak ver :srdce:
Omlouvám se za ty neodborne nazvy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.7.18 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím pěkně, jsem už ze všech informací a naopak neinformaci unavená. Primář nám neřekl spoustu důležitých věcí, které se dozvídáme nyní. :( Nechtějí nám udělat čerstvý transfer embryíí, PGD nám dělat nebudou. Měla jsem 24folikul, oplodněných máme 15. Můj dotaz zní, pokud nám nyní zmrazí embrya s tím, že nám hi budou zavádět až v září, budeme platit za to rozmrazení a transfer? Dostala jsem informaci, než jsem šla na odebrání folikul, že budeme doplácet jen za tu kryokonzervaci. Jak to tedy je? Moc děkuji za odpověď.

Zrovna jsem se chtěla zeptat na to samé, v kalkulaci co jsme ptatili máme jen zamrazeni ale o rozmrazení a transferu nic, tak mě taky zajímalo jestli budeme tedy něco doplácet.. holky a kolik stojí tedy let pak když už se doplácí? Jinak já teď každým dnes čekám na ms a začínám se stimulaci, začínám být cimdal víc nervózní.. hlavně taky pořád přemýšlím nad tím jestli zůstat doma nebo chodit do práce. V práci to vědí ale když zůstanu doma, budou muset vzít někoho místo mě takže zůstat doma jen chvíli je asi o ničem, ale zase představa být doma celou dobu tak se asi zbláznim.. :? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.7.18 13:44

@Tralalajda

Cena je 3000 kč i když jsme měli 5ks i teď když máme 3ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.7.18 13:47

@helposhel
KET stojí 7500 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.7.18 14:32

@helposhel já byla celou dobu na neschopence. Od KET a hrozně mi to uteklo. První tři měsíce obavy, zda je vše OK, takže jsem se snažila doma zaměstnávat mozek jak to šlo - čtení, pěkný film, krátké výlety, procházky…no a pak jsem se pomalu začala připravovat na miminko. Výbavička - jakou postýlku, jakou matraci, poak vše vyprat, vyžehlit… :-D Pak nějaké předporodní kurzy a než jsem se nadála, narodilo se nám mimčo :-) Takže neboj, uteče ti to. Držím moc palce! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.7.18 14:39

@helposhel a když to vezmeš kolem a dokola - poslední dva měsíce už jsi ráda, že jsi ráda - vše tě tlačí, bolí, otéká, možná taky nemůžeš spát, běháš na záchod a první 3 měsíce ti může být zase špatně, na omdlení apod. Takže máš „pouze“ 4 měsíce, kdy se cítíš relativně dobře a můžeš si vše v klidu zařídit a nachystat. Opravdu - uteklo mi to a ráda na ty chvilky pohody, kdy jsem ráno vstala, až jsem chtěla teď, když mám prcka vzpomínám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.7.18 14:44

@Tralalajda gratuluji! Krásné zprávy :-) Už máš vybranou porodnici? :-) Uteče to coby dup a za chvilku máš mrňouska doma. Kdy máš termín? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.7.18 14:46

@Ewangelle Držím moc palce, aby to tentokrát konečně vyšlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
24.7.18 15:06

@Marcya děkuji, porodnici vybranou nemam, váhám mezi dvěmi, Bohunicemi a Ivancicemi, ale pudu se tam podívat a uvidím.Termin mam 8.10. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
24.7.18 15:15

@Tralalajda :palec: tak držím palce ať dobře vybereš a vše klapne na jedničku! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
24.7.18 17:11

@Marcya moc děkuji, jsi hodna. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.