1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
19.8.18 15:10

@helposhel Až tě budou předávat k tvému gyndařovi, tak si to už můžeš nechat říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.8.18 15:15

@Potkyš fajn čekám do 10. dne což je ve čtvrtek ale dyl to nevydržím :lol: @helposhel no právě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
19.8.18 15:20

@Slvz vydrž fakt do 10 dne, Ja si 8 den udělala test a nic jsem na něm neměla, (Ja teda byla jiný případ ) tak jsem si řekla ze to zase nevyšlo, ale bylo to poprvé co jsem neměla žádné příznaky a u předchozí transferu jsem snad mela milion příznaků.No a 10 den na me vyskočil malinkatí duch. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.8.18 15:25

@Slvz :mrgreen: Ve čtvrtek budu číhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
19.8.18 15:49

@Slvz tak já taky ve čtvrtek, nebo v pátek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.8.18 16:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.8.18 20:16

@Potkyš Ahojky, tak si to tu pročítám a koukám že jsi na čekačce. Držím moc moc pěstičky. Vám všem. Stěpánkovi je dnes 7 měsícú a říkám si že by se mohl zastavit čas, protože to tak letí. Už se nám blíží operace patra. Máme už naměřený sluch u jednoho ouška, ted v uterý jdeme na druhý.Patologicky jsme v pořádku, pořád nás kontrolují, ale každy říká jaký je zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.8.18 20:22

@Pindrušenka Jéé ahoj :mavam: Na čekačce, ale 3 IVF. Po tom druhém jsem neměla po PGS nic na vložení. Štěpíkovi je už 7 měsíců 8o To tak letí. Je to šikula kolik toho už má za sebou. Kolik operací už má za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.8.18 20:26

@Potkyš Jen jednu ted v říjnu jdeme na patro. Ty joo 3 a měla jsi aspon úrodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.8.18 20:29

@Potkyš Štěpánek měří 66 cm a váží 6400 gr.a máme první zub samozřejmě roste kde nemá,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.8.18 20:32

@Pindrušenka Já myslela, že už měl jednu operaci. Každopádně budu na prcka v říjnu myslet. A co Elenka, jak se má?
Nic moc. Ze 6ti vajíček se oplodnily jen 2. No jo už jsem zase o rok starší a přítel má ještě horší spermio než před rokem. Tak uvidíme co přinese rok 2019… Já se nevzdávám. Mě živou nedostanou… :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.8.18 20:42

@Pindrušenka Pěkně si ho vykrmuješ. :lol: A to je dobře, musí být z něho statný chlap. Tož mamko, syn ti ukáže zoubek a ty řešíš, že je na jiným místě než má být… :lol: Hlavní je, že v tý jeho pusině je. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.8.18 20:49

@Potkyš No měl ten ret v 3 týdnech a dál řekli že až v 10 měsících. On měl dlouho dechové potíže. Dobrej přístup :P Je to děsnej flegmoš a klidas jen má velké větry, tak pláče, ale jinak přes noc spinká.Sám se i uspává pokud mě neusne u jídla. Elenka ho má strašně moc ráda ale moc mě mrzí že na ni nemám vůbec čas, tak mě to dává sežrat, Štěpěnka krmím skoro hodku. Začala jsem už i žličkou, ale to ještě moc nedává tak jsme zas na mlice on má ještě velkou uzdičku kterou mu po porodu nepřestřihli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.8.18 20:59

@Pindrušenka No jo chlap… prdí a má vše na salámu… :mrgreen: Ale to je dobře, že to snáší takhle dobře. Nemáš to jednoduché, a dá se pochopit, že Eli žárlí. Klobouk dolů před tebou, si silná žena. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.8.18 21:28

@Potkyš Když člověk vidí to malinké stvoření, tak máš sil na rozdávání. Silnou tě dělá taky optimismus a v to co věříš. Zůstala mě jen jedna kamarádka, která mě pomáhala před porodem a i po porodu ostatní si jen hrály na kámošky. Nadarmo se neříká že v nouzi poznáš přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.