1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
22.8.18 10:11

@Potkyš stručně,jak jste pokračovali dál..byl návrh i na dárkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.18 10:28

@Lipno Moc ti nepomůžu.Jsou to dva měsíce co to nedopadlo a ještě jsem neměla odvahu zavolat do centra na konzultaci. Mám strach, že po rozhovoru s doktorem proč to dopadlo jak to dopadlo nám řekne, že máme jít do darovaných. My do darovaných jít nechceme. Každopádně máme schované peníze na další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.8.18 10:50

@Potkyš manžel nechce na nic čekat, řekli nám, že bude stimulace delší a tudíž horší stav po odběru.Nevim jestli to chci ještě podstoupit :,( potřebuju fungovat doma kvůli dceři, manžel na kamionu.A pak co když to nevyjde.Rekli ať dlouho nečekáme..bude mi 37let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.18 11:20

@Lipno Mě už je 37. A čas ták utíká. Je to hrozný na psychiku, ale mělo to i pozitivní stránku… Sblížilo nás to s partnerem. Musíš si sama říct jak to cítíš. Chceš do toho jít? Ano/ne. Pokud ano, tak hned/později. Vím, že máš v hlavě milión otázek a myšlenek, a nejlepší by bylo to rozhodování hodit na někoho jiného. Ale bohužel to nejde. Já se s tím peru každý den. Jsou dny kdy už skoro zvedám telefon a objednávám se… A pak dny kdy mám pocit, že se mě tohle téma netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.8.18 12:27

Tak jsem dneska po svém třetím KET, teď dlouhé 14-ti denní čekání a snad na konci konečně jednou pozitivní výsledek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.8.18 12:31

@Lipno my jsme z prvního ivf měli asi 9 embryí, na vyšetření nám zbyly 4, ale všechny byly špatné. Ten zbytek odpadával postupně. A hned v dalším cyklu jsme šli na další ivf, kde mně navýšili dávku léků, aby bylo víc vajíček a větší počet embryí. Teď si nepamatuju, kolik jich bylo, ale nakonec jich zbylo 8 a 5 jich bylo ok. Takže ještě nevěš hlavu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
22.8.18 12:33

@Ewangelle moc držím palce! U koho jsi byla? A dělali ti ho pod utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
22.8.18 13:01

@solat Děkuji :) Tentokrát u Tokarevy, přešla jsem k ní asi před rokem od Kafky a od té doby mi všechno dělá jen ona. Jinak ano, tento první byl pod UTZ, s posunutím až na šestý den od Utrogestanu a s Intralipidem i Fraxiparinem. Tak snad konečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
22.8.18 13:20

@Potkyš nevzdávej to, ted už nebudou takový vedra. Zvedni telefon a zavolej… budeš mít první malý krůček za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.18 13:22

@Ewangelle Ahoj :mavam: Držím paciny a za 14 dní budu vyhlížet pozitivní test. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.18 13:25

@mamina2017 Už jsem si zapsala do mozku, že v září dá pokyn ruce a vytočí číslo kliniky. Tak uvidím jak spolehlivý mám mozek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
22.8.18 13:29

@Potkyš takže v září odemne dostaneš upomínku!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.18 13:42

@Tralalajda ANO :lol: :hug: Ale prosím né 1 a 2 to je víkend a to tam nikdo nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
22.8.18 13:47

@Potkyš tak hned v pondělí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
22.8.18 13:49
@Potkyš píše:
@Tralalajda ANO :lol: :hug: Ale prosím né 1 a 2 to je víkend a to tam nikdo nebude.

tak 3.ho upomínka a 4.ho výstrážný! ;) na 2 upomínky nehrajeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.