Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka ok díky a gratuluji k holčičce ať je dal vše v pohodě ![]()
@labelinka taky gratuluji k holčičce a přeji zbytek těhotenství pohodové a aby vše bylo tak jak má
@helposhel Na to se tak krásně kouká ![]()
@Slvz Je vidět, že ob den sílí. Prcek má určitě jen pomalý rozjezd
Ten náš měl taky a teď je jak neřízená střela ![]()
@labelinka Gratuluji k holčičce a ať už moc nezlobí a dotáhnete to spolu v pořádku až do konce ![]()
Ahoj holky
, zdravim vas vsechny po dlouhe dobe
. Vsem s pozitivnim testikem moc gratuluji ![]()
Mela bych takovy dotaz. Je tady nekdo komu embryjko vkladali 5 den a ne 6 den u ket? Pred x lety zavadeli ten paty den a ted to posunuli a tim, ze muj cyklus je kratky, tak by mi vic vyhovovalo kdyby vlozeni bylo o ten den driv
. Ceka me ket a vlozeni vychazi na 21den cyklu, zkousela jsem jim dnes volat, ale nikdo tam tel nebere.
@kelynka jeee ahojky,
rada te vidím. Me dělali ket vždycky 5 den, byla jsem v nativu, prý ten 6 den je to lepší když je řízeny cyklus, tak mi to tenkrát řekl Kafka. ![]()
@Tralalajda taky jsem prave v nativu. Vcera jsem pichla vecer ovitrelle a ket naplanovali na sobotu, prijde mi to pozde
. Dnes to tam nikdo nebral, zitra jim zavolam a uvidim, snad mi vyhovi ![]()
@kelynka tak to mas dobre, Ja si take píchla ovitrelle dva dny před ket. ![]()
@Tralalajda spatne jsi me pochopila, ovitrelle jsem si pichla vcera 25.8 ve 21hod a ket ma byt 1.9
@kelynka jo vlastně, Ja uz jsem zapomněla ze se to picha tak dopředu a kolik mas jeste embryí?
Ahojte holky. Bude me cekat 3 ivf. Predtim jsem mela kratke protokoly na stimulaci. A ted budu mit dlouhy. Myslite si, ze dlouhy je lepsi?
A vsem gratuluji co maji pozitivni testy i tem co byly na kontrolach
![]()
@kelynka aha tak ti budu moc dřez pěsti aby se to povedlo a ke komu chodíš?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.