Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helposhel A jak ty? Já od vás netrpělivě vyhlížím zprávy. Doufám, že dobré zprávy ![]()
@helposhel takže děvčata HCG vzrostlo z 248 na 600 na utz jsem byla u doktora Zobače což jsem teda moc spokojená nebyla protože gestacni vaček nenasel, není to bohužel můj první problém s ním na ultrazvuku předtím mi nemohl najít vaječníky
Pritom Tokareva říkala že od 500 by měl jít videt.Řekl že se mu zdá že ho viděl ale že ruku do ohně by za to nedal takže v pátek znovu na krev a v 11:00 další ultrazvuk a doufám že chytnu jiného doktora.
@missy-m ja dobře, hcg přes 4300, Dr se snažil změřit gestacni váček tak asi 4mm a za 10-14dni poslední kontrola v car na potvrzení srdíčka a budou mě předávat mě gynekoložce
![]()
@Slvz tak aspoň trochu pozitivní zpráva, ale neves hlavu, já jsem teda teď pročítala články k HCG a četla jsem že prokazatelně na ultrazvuku jde vidět až od hodnoty 1000. Já byla taky u zobace a já si teda neztezuji.. ![]()
@helposhel hm tak to je teda sakra rozdíl, tak gratuluji hlavně opatrně! ![]()
@Slvz joo a k těm vaječníkum.. u mě s vaječníky má problém i moje gynekoložka, a nejen ona, několikrát mi bylo pri prohlídce řečeno že nemůžou najít vaječníky. Údajně se mi netvori vajíčka, tak jako dobře to bych ještě pochopila, ale že nejdou vůbec vidět vaječníky? Když nebyli nikdy operovany a nic..? To se jako můžou ztratit?
![]()
@Slvz děkuji a na tebe budu myslet, tak dej vědět, odpočívej a drž se ![]()
@helposhel já je mám zase jakési vysoko položené
nevím ale zatím je každej doktor po chvíli a mačkání břicha našel Zobáček nenašel proto si musel přizvat Kafku a ten je našel hned nevím no. Jako když tam v pátek zase bude tak nadělám prd doufám že ale bude trošku optimističtější moc naděje mi do žil nevlil i když podle hcg to těhotenství je takže asi na něj hodím bobek a budu si myslet svoje ![]()
@helposhel opravdu to byva nejlip videt az okolo te 1000. Hodnota ti roste, to je dulezite! Taky jsem tu zazila jeden pripad, kdy hodnota rostla pomalu a bylo to oproti jinym dost nizke, uz strasili mimodeloznim a nakonec vse dobry
verim, ze i u tebe to bude pozitvni zprava brzy ![]()
@campús ja jsem taky reagovala dobre, i pri velice nizkych davkach jsem mela hodne folikulu…akorat jsem pribrala asi 5 kg a tim, jak jsem mela dost folikulu, tak me par dni pred odberem hodne uz bolelo bricho/vajecniky, vadily mi otresy pri chuzi. Kazdy to ma proste jinak, nikdy nevis, jak bude reagovat tvoje telo. ![]()
@labelinka taky mě strašil mimoděložním no doufám že v pátek už bude vyšší najde váček a uz bude klidnej jak doktor tak i já diky ![]()
Mám injekce Gonal a dávku 125. Takže vůbec nevím,co mě čeká holky
@Slvz Tak držím pěsti, aby to v pátek už byla jasná tutovka
A když hcg tak pěkně vyrostlo, tak to prostě musí být dobrý ![]()
@helposhel Páni, tak to je luxusní hodnota
Tak moc gratuluji, opatruj se a ať je všechno v pořádku ![]()
@campús Já měla při prvním IVF dávku 175 a reagovala jsem hezky a rychle. Ani mi nic nebylo, prostě pohoda. Teď, po těch 3,5 letech, to bylo o dost náročnější. Dávky jsem měla 212,5 jednotek, dost mě bolelo břicho. Stimulovala jsem o dost dýl než poprvé. No na palici. Odebrali mi 19 folikulů a nakonec z toho zůstalo 5 embryjek, které šly na genetiku. Ale to píchání samo o sobě bylo v pohodě. Pero je pohodlné, jehlička malá, to zvládneš. A jak to bude dál, ti vždycky poví na kontrole. Hodně štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.