Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak bohužel ani můj třetí KET (první z druhého IVF) nedopadl úspěšně. V Repromedě sami netuší proč, protože mám vyšetřené všechno možné i nemožné (imunologie, trombofilní mutace, ERA…) a i embrya jsou po PGS. Radí nám akorát to prostě zkoušet dál ![]()
Máme ještě jednoho mrazáčka, takže jsem vysadila jsem všechny léky a čekám tedy na menzes, abych mohla začít zase lepit náplasti a koncem měsíce jít na KET. Pokud ani ten nevýjde, čeká mě bohužel koncem roku třetí IVF.
@Ewangelle Co? To snad ne! To je teda rada nad zlato..... To nejsou rohlíky, aby si pořád chodila na ivf a transfery dokud se to nepovede… ![]()
@Ewangelle no to me mrzi
nejhorší na tom je ta psychicka ale taky finanční stránka snad se zadaří, musí! Nejhorsi by pro me bylo ze ani oni nevi proc to nevychazí.Budu na tebe myslet ať už konečně taky patříš mezi těhule držím palce všechny co mám ![]()
@Ewangelle Ale do háje
To mě strašně mrzí. Moc jsem na tebe od rána myslela, jestli už konečně to vyšlo. Drž se
Moc držím pěsti tomu poslednímu embryjku, aby ukázalo, že ono je to pravé. Je to fakt na palici, že se neví, proč ![]()
@Slvz holka a jak ty? Pořád čekám a kontroluju to tady, hledám info od tebe jak se ti daří a co konzola…?
@Ewangelle to mě moc mrzí ![]()
@Ewangelle ach jo, to mě mrzí, já jsem věřila, že to prolomíš. Mě čeká zítra poslední ket a teď se bojím ještě víc ![]()
@Ewangelle to je mi moc líto, moc ti držím pesticky aby to uz konečně vyšlo.
Holky, Jdu se vám pochlubit, včera jsem porodila takovýho úžasného človíčka ze to snad není ani možný.
Byla jsem teprve 35 tt ale i tak ma krásných 2730 g. ![]()
@Tralalajda Obrovská gratulace
Ať jste s prckem hlavně v pořádku a zdraví a brzo doma. A copak, že se rozhodnul vykouknout tak brzy?
@Tralalajda Tak to je pecka. Velká gratulace k tvému největšímu pokladu na světě. Hlavně ať jste oba v pořádku a zdraví. ![]()
@missy-m děkuji,praskla mi plodova voda… ![]()
Doktoři chtěli malého jeste tyden udržet ale nepovedlo se.
@Tralalajda tak gratulace hlavně ať jste oba zdraví že ke to trošku dřív to neva vaha ke i tak pěkná ![]()
@helposhel u mě nic nového sem tam nějaké to tahnuti nebo pichnuti v podbrisku nevolnosti naštěstí nejsou a začala jsem v noci hůř spavat ale jinak dobry já mám kontrolu až 14.9. už jen ultrazvuk už se moc těším
a co ty?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.