1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
14.9.18 23:10

@Slvz Moc gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.9.18 10:36

Ahoj holky, dnes utz 12DC, folikul 14mm a sliznice 8,5. Mam prijit jeste v patek a pak asi KET. Zatim se jeste rozmyslim, protoze jsem nemocna. Ale co me teda dnes pekne nastvalo, ze jsem mela mit na utz dr Zobace a mela jsem dr Mackovou, kterou jsem mela i minule a pritom jsem byla objednana k dr Tokareve a vi, ze si vzdy lekare vyzadam :zed: Jsem zklamana a zaroven nastvana, ze nerespektuji prani klienta. Uz to neni ta Repromeda co driv byvala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.9.18 11:59

Zázrak se u nás nekoná a my se pomalu loučíme s Repromedou a půjdeme zkusit štěstí jinam. Ale nejdřív se na to musím psychicky připravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
20.9.18 12:08

@solat ty jsi po ket? To me moc mrzi :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.9.18 13:10

@solat Chápu jak ti je, drž se. :hug: Dej si oddych a až se budeš cítit, tak pevnou ruku při výběru nového centra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
20.9.18 13:45

@solat ještě nehazej flintu do žita třeba to jinde bude lepší musíte hlavně věřit přeji hodně štěstí a velmi pevné nervy, naber silu a znovu do boje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.9.18 13:49

Děkuji holky.
@Potkyš budu tě následovat. Když sis brala v Repromedě kartu, musela jsi nějak volat dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.9.18 13:55

@solat Když jsem si volala, že chci výpis z katry, tak mi řekla slečna, že si za to účtují 500 kč. Ale pokud chci jen kopii nějakých výsledků, tak, že mi to naskenuje a pošle na email. Zavolej si tam a uvidíš co ti řeknou. Co tak čtu, tak je to tam všechno jiný než bývalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.9.18 14:05

@Potkyš člověk tam nechá tolik tisíc a ještě chtějí 500 za kartu, taky dobrý. Proto už tam nechci být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.9.18 14:13

@solat ja myslela ze je to jak u doktora capnu slozku a jdu jinam, proc by mel clovek platit za kopii :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.9.18 14:19

@solat Jako, když mi to řekla, tak jsem málem sedla na zadek. Chlap, když to slyšel, tak nastoupil na slečnu jestli to myslí vážně? Vždyť jen chceme výsledky našich vyšetření na které máme nárok. Slečna řekla, že to mají v ceníku. Ale, když teda chceme jen oskenovat asi 3 výsledky, tak to že teda udělá. 8o To mi připomíná tu reklamu… Dobrý den, 10 kč…... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
20.9.18 15:16

@Ligistia no já bych si to taky myslela, kdyby to @Potkyš nenapsala, tak by mě to ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.18 15:43

@Potkyš @solat Holky a v čem myslíte, že to bude jinde jiné? Nebo v čem je to jiné? Stejně všude dostanu ty stejné léky a proběhne stejné kolečko stimulace, odběru, transferu. Navíc pokud vám někde všechno vyšetří a není problém nebo ho vyřeší a jde jen o to to prostě zkusit a počkat kdy to dopadne v čem pomůže jít jinam?

• Citovat
  • Upravit
3346
20.9.18 15:47
@Anonymnín Já jsem v jiném centru a je tam jiný přístup ke klientkám. Mám svého lékaře a chodím jenom k němu. Vždy je na mě připravený a nic nehledá v mé kartě. Je na něm vidět, že přemýšlí co a jak udělat a zajím ho já a né moje peněženka.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.18 16:02

@Potkyš Děkuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.