Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dnes utz 12DC, folikul 14mm a sliznice 8,5. Mam prijit jeste v patek a pak asi KET. Zatim se jeste rozmyslim, protoze jsem nemocna. Ale co me teda dnes pekne nastvalo, ze jsem mela mit na utz dr Zobace a mela jsem dr Mackovou, kterou jsem mela i minule a pritom jsem byla objednana k dr Tokareve a vi, ze si vzdy lekare vyzadam
Jsem zklamana a zaroven nastvana, ze nerespektuji prani klienta. Uz to neni ta Repromeda co driv byvala ![]()
Zázrak se u nás nekoná a my se pomalu loučíme s Repromedou a půjdeme zkusit štěstí jinam. Ale nejdřív se na to musím psychicky připravit.
@solat Chápu jak ti je, drž se.
Dej si oddych a až se budeš cítit, tak pevnou ruku při výběru nového centra.
@solat ještě nehazej flintu do žita třeba to jinde bude lepší musíte hlavně věřit přeji hodně štěstí a velmi pevné nervy, naber silu a znovu do boje. ![]()
Děkuji holky.
@Potkyš budu tě následovat. Když sis brala v Repromedě kartu, musela jsi nějak volat dopředu?
@solat Když jsem si volala, že chci výpis z katry, tak mi řekla slečna, že si za to účtují 500 kč. Ale pokud chci jen kopii nějakých výsledků, tak, že mi to naskenuje a pošle na email. Zavolej si tam a uvidíš co ti řeknou. Co tak čtu, tak je to tam všechno jiný než bývalo.
@Potkyš člověk tam nechá tolik tisíc a ještě chtějí 500 za kartu, taky dobrý. Proto už tam nechci být.
@solat ja myslela ze je to jak u doktora capnu slozku a jdu jinam, proc by mel clovek platit za kopii ![]()
@solat Jako, když mi to řekla, tak jsem málem sedla na zadek. Chlap, když to slyšel, tak nastoupil na slečnu jestli to myslí vážně? Vždyť jen chceme výsledky našich vyšetření na které máme nárok. Slečna řekla, že to mají v ceníku. Ale, když teda chceme jen oskenovat asi 3 výsledky, tak to že teda udělá.
To mi připomíná tu reklamu… Dobrý den, 10 kč…... ![]()
@Potkyš @solat Holky a v čem myslíte, že to bude jinde jiné? Nebo v čem je to jiné? Stejně všude dostanu ty stejné léky a proběhne stejné kolečko stimulace, odběru, transferu. Navíc pokud vám někde všechno vyšetří a není problém nebo ho vyřeší a jde jen o to to prostě zkusit a počkat kdy to dopadne v čem pomůže jít jinam?
@Anonymnín Já jsem v jiném centru a je tam jiný přístup ke klientkám. Mám svého lékaře a chodím jenom k němu. Vždy je na mě připravený a nic nehledá v mé kartě. Je na něm vidět, že přemýšlí co a jak udělat a zajím ho já a né moje peněženka.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.