1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
1.10.18 21:58

@Dsa27 Ahoj, už je to sice nějaký pátek, co jsem byla poprvé, ale pokusím se si vzpomenout :D První návštěva byla konzultace, asi hodinová, vysvětlili nám možnosti a jak probíhá IVF,, rovnou nám vzali krev, poté proběhl spermiogram, za měsíc byly hotové genetické testy a měli jsme sezení s genetičkou a poté konzultaci všech výsledků, kde jsme se domluvili na konkrétním postupu. Odvezla jsem si domů stimulační injekce a s prvním dnem ms jsem začala se stimulací. Pak několik UTZ jak reaguji a úprava medikace, nakonec odběr vajíček, jejich oplodnění, čekání pět dní, kolik se jich vyvine do blastocysty a pak buď transfer nebo ještě PGD a v dalším cyklu KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.10.18 12:27

ahojte 27.9 druhe ket mam trochu strach protože to první se uchytilo ale neudrželo potratila sem :-(dneska sem to nevydržela a udelala si test .. bohužel nic jen jedna čárka ale je to teprve 6 den což je ještě brzy ..tak doufám že vše dobře dopadne .. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.18 12:30

@kris171994 nehaz flintu. Ja osmy a devaty carku, kterou jsem si snad jen vysnila a 13 ty den dve krasne. A mam dvou a pul lete dvojcatka holcicky .. moooc drzim palce ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.10.18 13:15

@pajinkapajinka děkuji :-)jee super :-)zkusím si udělat o víkednu a pevně věřím že tam budou 2 :-)jen to na mě padá víc když vidim sousedky a prostě ty známý jak už mají nebo sou v očekávaní a my pořád nic .. ale když tohle tohle nedopadne máme ještě 3 pokusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.10.18 13:39

@kris171994 verim, ze cloveku to neprida. Ja byla na ivf trikrat v roce 2003-5. Nevyslo to. A v roce 2015 s jinym partnerem a vyslo to hned na poprve a dvojcata.. Ale uz pak zbyvalo jen jedno zdrave embryjko, tak to taky byly nervy aby to vyslo. V Repromede jsou fakt skvely. Uvidis, ze vse bude ok a kdyz ne ted, tak to urcite vyjde na dalsi pokus .. .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.10.18 14:05

děkuji :) Ano sme tam moc spokojení :-) poprvé se uchytilo ale neudrželo měly sme je geneticky ošetřene tim to nebylo takže doktor říkal že nejspiš to bylo mou imunitou .:-( po potratu sem začla brát femibion1 takže snad to taky trochu pomuže .ještě máme 3 pokusy .. Ale doufám že ted se to podaří :srdce: zkusím o víkendu testnout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
3.10.18 14:07

@kris171994 hele vím jak ti je než jsme šli do repromedy měla jsem stejné pocity jsme s přítelem spolu 15 let celou dobu bez ochrany ale taky bez dítěte kde je problém na to ani na repromedě nepřišli. Dnes je to i pro mě trošku neuvěřitelné ale jsem skoro ve třetím měsíci. Hlavně to chce pevné nervy a černé myšlenky jako že to nevyjde se snažit vytěsnit. Začátek jsem také neměla jednoduchý na testech jsem měla jen takové duchy nebyla to výrazná čárky mé obavy se bohužel potvrdili na prvním odběru krve kdy jsem měla nízké hcg,myslela jsem na nejhorší pak mi nalila naději do žil vrchní sestra ktera mě uklidnila že i když je hladina nižší tak to bude stačit že musím věřit. No a vyšlo to dnes krásně prospívame a užívám si těhotenství a 6 den ny testování je opravdu brzy ideální je tak 10-12 den. Držím pěsti a přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.10.18 14:23

@Slvz dekuji moc :-) tobě taky moc moc štěstí a užívej :-) sem nedočkava a ted lituju že sem si ho dneska dělala protože nad tím ted přemýšlím a mam strach výsledku ..:-( ale zase si říkam že 6den je brzy :) moc držím palce ! :-) a moc přeji ! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
3.10.18 21:51

Já taky byla příliš zvědavá a sedmý den to zkusila a bohužel nic :,( Dost mě to vzalo, bylo naše poslední, takže třetí IVF nás asi nemine :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
3.10.18 23:20

@Ewangelle Nene :( Budu moc moc držet pěsti, aby se ta druhá čárka ještě objevila. To je tááák nespravedlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.10.18 10:17

@Ewangelle moc dekuji :* ! To je informaci a informaci :D . No jsem zvedava.. pristi tyden jdu na chronolaparoskopii a podle toho se uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
4.10.18 11:52

@Ewangelle :-( jejda to me mrzí !! tak hodně štěstí!! a pevně veřím že to příště výjde ! :-) já to zkusím testnout až v sobotu tak věřím že tam budou // :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.10.18 12:16

Ahoj holky, dnes jsem 6den po ket, rano jsem delala test a pak jsem si jeste zajela pro jinou znacku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.18 12:34

Gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.10.18 12:40

@pajinkapajinka dekuji :hug: , ale jeste neni k cemu, mam za sebou hodme zleho, tak jsem skromna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.