1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
24.9.18 21:54

@campús ano presne tak, genetika byla v poradku, tak jsme tu metodu nechteli. Vajicek mas hodne, tak muzes zkusit bud ET nebo KET a pokud by to bylo neuspesne, pak se muze udelat ta metoda, ale to by jsi musela rychle na tu pojistovnu, aby se to stihlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.9.18 22:06

@kelynka zítra jdu ke své doktorce, tak se jí zeptám ještě. Děkuji za odpověď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.9.18 08:37

@kelynka v repromedě ne hned jsem odešla ale doma pak ano ty první tři dny jsem ležela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
25.9.18 09:41

Ahoj, teď mi volali z Repromedy a po sobotním odběru mám 11 embryí. Ted mám čekat do pondělí, že mi zas budou volat. Kolik asi jich zůstalo. Nebo já už nevím. To je furt tolik informací. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.9.18 12:54

@campús Tak teď by měli už jenom volat kolik jich došlo do fáze blastocysty. Jinak nám genetické testy (PGD) platí pojišťovna, jsme u VZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
25.9.18 14:00
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
25.9.18 14:07

@Slvz @kelynka Zobač to jistě taky umí…jak už jsem psala dříve, jsem toho jasným důkazem :) Můj první KET v životě, dělal mi ho on a už jsem 24+5 ;) Ani jsem to necítila a po KETu jsem neležela ani v RM ani doma, chodila jsem normálně do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
25.9.18 16:57

@labelinka neříkám že to neumí jen prostě mám radši ženský jako doktory lépe porozumí. Ale jak jsem již psala každá má na to svůj názor. Tak já jsem na neschopence už od odběru vajíček takže pro mě ležet není problém protože mám fyzicky náročnou práci pracuji v potravinách na vesnici kde si vše i naskladňovani zboží musí dělat sami prodavačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
25.9.18 21:30

@campús Ahoj. Pgs se dela i v pripade, ze he genetika v poradku. Tim testem se zjisti, zda embryo je v geneticky v poradku. Mame taky genetiku v poradku, ale embrya se mi nechcou zahnizdnit. Proto budu mit ted udelan Pgs na embryiich, melo by se tak i zjistit, zda mam vajicka v poradku. Menila jsem kvuli tomu i pojistovnu. Vzp pojistivna je co se tyce ivf nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.18 12:44

@kelynka
Já se ptala kdo tam bude ale nebyli mi schopní to říct.Prej ten kdo bude na sále.Tak tedy uvidíme.Bude to můj 5. kET

• Citovat
  • Upravit
7157
26.9.18 13:55
@Anonymní píše:
@kelynka
Já se ptala kdo tam bude ale nebyli mi schopní to říct.Prej ten kdo bude na sále.Tak tedy uvidíme.Bude to můj 5. kET [/citace

No teda to je dilo, kdyz ti to nedokazou rict :zed: . Jeste zadne dite nemas? Jake vysetreni mas za sebou po neuspesnych pokusech? V kolik zitra budes mit ket? Budu moc drzet pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.9.18 11:46

Holky dostala jsem nosni sprej synarel, napsano je skladovat do 25 stupnu. Nevim teda, zda dat do lednice nebo nechat u mych beznych leku. Kde skladujete hormony? Budu potrebovat i gonal nezbylo nekomu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.18 19:01

@kelynka
Tak KET je úspěšně za mnou,nakonec jsem měla MuDr.Zobače jsem moc ráda.Je to prijemny sympaťák.
Jinak jedno dítě díky KET už doma máme.
Na zítra mooc držím palce!!!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7157
27.9.18 19:03
@Anonymní píše:
@kelynka
Tak KET je úspěšně za mnou,nakonec jsem měla MuDr.Zobače jsem moc ráda.Je to prijemny sympaťák.
Jinak jedno dítě díky KET už doma máme.
Na zítra mooc držím palce!!!! :mavam:

Tak tfuj tfuj, drzim pesti at se mimisek hezky zavrta :hug:. Dekuji moc, ja mam mit zitra Irinu Mackulu, tak snad bude mit stastnou ruku :andel: Kdy planujes testovat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.18 19:11

@kelynka
Tu jsem měla mít taky ale nakonec to vyšlo na pana doktora.Ale důležitý je výsledek ne kdo zavádí ;) Dnes jsem tam potkala snad všechny doktory kteří tam působí.
Testovat nebudu dřív než 10.den :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.