1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
10.9.18 08:49

@Potkyš @Slvz dekuji za info. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.18 15:19

Holky vy co teď chodíte do Repromedy a byli jste u Mudr.Zobače jakou s ním máte zkušenost?Je dobrý?

• Citovat
  • Upravit
216
10.9.18 15:39
@Anonymní píše:
Holky vy co teď chodíte do Repromedy a byli jste u Mudr.Zobače jakou s ním máte zkušenost?Je dobrý?

Možná je to jen můj pocit když jsem u něj byla poprvé nemohl mi najít vaječníky musel si přizvat jiného doktora který je během minuty našel, on tam rejdil čtvrt hodiny a nenašel je, po transferu jsem po 14 dnech byla u něj na ultrazvuku gestačni váček nenašel, za dva dny mi ho jiná doktorka našla a už mel 5mm takže si myslím že už tam musel být vidět i na kontrole u nej. Nevím no přijde mi jako začátečník ale zas holky tu psaly že jsou s ním spokojené takže asi má na něj každý jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.9.18 16:31
@Anonymní píše:
Holky vy co teď chodíte do Repromedy a byli jste u Mudr.Zobače jakou s ním máte zkušenost?Je dobrý?

Já z něj ze začátku byla taková všelijaká. Ale dělal mi odběr, ten zmáknul na 1*. Konzultace po odběru v pohodě a na kontrolním utz, jestli není náběh na ohss, byl moc fajn. Tak za mě asi spíše pozitivní pocity.
Za to jsem mírně rozpačitá z doktorky Turčanové. Nějak mi nesedla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
10.9.18 16:44

@missy-m ta mi teda taky moc nesedla říkám každý má jiný názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.9.18 16:46
@Anonymní píše:

Proc anonymne? Mas nejakou negativni zkusenost? Ja jdu k nemu ted poprvni, tak jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
10.9.18 16:57
@Anonymní píše:

Mě dělal ket a pak jsem u něj byla na ultrazvuk na potvrzení těhotenství, celkem příjemnej, neměla jsem z něj špatný pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.9.18 12:29

Ahoj holky, mám dotaz- včera jsem si začala píchat Gonal -125 jednotek. Takže mám za sebou 2 injekce a dnes mě šíleně bolí hlava ( vůbec na to netrpim jinak ) bolí mě celé tělo a zimnice. Je to normální průběh? A můžu si normálně vzít nějaký prášek od bolesti? Např. NImesil?
Moc děkuji za Vaše reakce. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
11.9.18 12:40

@campús můžou to být vedlejší účinky ale máš celkem malou dávku ja mela davku 325 jednotek a snasela jsem to dobre ale kazda jsme jina, s tím práškem na bolest to teda nevim aby to nemelo vliv na folikuly nejlepší by bylo kdyby sis zavolala na repromedu a zeptala se jich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.18 13:50

Holky děkuji za vaše zkušenosti s panem doktorem.
@kelynka
Osobní zkušenost s ním zatím nemám ale stejně jako ty jsem k němu objednaná tak mě jen zajímal názor holek co už u něj byli :)
kdy k němu jdeš ty?

• Citovat
  • Upravit
7157
11.9.18 14:21
@Anonymní píše:
Holky děkuji za vaše zkušenosti s panem doktorem.
@kelynka
Osobní zkušenost s ním zatím nemám ale stejně jako ty jsem k němu objednaná tak mě jen zajímal názor holek co už u něj byli :)
kdy k němu jdeš ty?

Pristi stredu :lol: . A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.18 14:24

@kelynka
příští čtvrtek :mrgreen:
tak potom podej hlášení na co se připravit 8)

• Citovat
  • Upravit
7157
11.9.18 14:29
@Anonymní píše:
@kelynka
příští čtvrtek :mrgreen:
tak potom podej hlášení na co se připravit 8)

Pripravujes se na ket? Ano, pisnu jaky byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
11.9.18 14:29

@Slvz děkuji moc. Ještě se zeptám ,envíte, jestli se může normálně koupat? Známá mi říkala,že ji při tom Gonalu říkali,at se nekoupe a ani pohlavně žít. :-) mě k tomu nic takovýho neřekli. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.18 14:32

@kelynka
Ano připravuji ,budeš hodná díky..
přeji aby se KET vydařil ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.