1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
6.9.18 09:34

@Tralalajda Jejda, tak hlavně, že jste oba v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.9.18 09:52

@Slvz na krvi už jsi nebyla? Mám mít kontrolu příští týden. Dnes jsem ale ráno začala špinit, na intimce trochu ale papír celý hnědý výtok. Volala jsem své gynekoložce páč do Brna to mám 130km ale mají dovolenou, byla tam jen sestra a ta mi řekla že pokud se nebudu odpoledne cítit ať jedu na pohotovost. Jsem dnes 5+5tt, holky mám mít obavy nebo to je normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.9.18 10:16

@helposhel ne poslední hcg bylo 1600 což už doktorce stacilo zvýšili se skoro třikrát takže už ti neřešil a vacek taky našla takže teď už čekáme jen na potvrzení srdeční akce.ale to bude až tak za tři týdny ještě. Aha no to je blbé ale tak snad to nic nebude znamenat nevím bohužel nemám zkušenosti ale kdyby to nepřestalo tak bych asi určitě někde šla ať se na tebe kouknou ať máš jistotu že je vše ok. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.9.18 10:27

@Slvz já právě mám jít na potvrzení srdíčka už příští týden do Brna, říkal za 10-14dni od kontroli a to jsme byli min středu takže to vychází od soboty. Jj už jsem volala tady k nám do nemocnice na ambulanci tak mi sestra řekla ať raději přijdu na 12 že se na mě kouknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.9.18 10:41

@helposhel je to lepší než něco posrat tak budu na tebe myslet ať to nic není :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.9.18 11:21

@helposhel Tak držím pěsti, ať to nic není. Já ze začátku taky špinila, potom v práci na záchodě na papíře i krev. Hned jsem volala Repromedu a valila k nim (naštěstí jsem z Brna, takže jsem tam do půl hodiny byla). Doktorka tenkrát nic nenašla, že to mohla být prasklá cévka, jak je děloha prokrvená. Jen jsem pro jistotu tenkrát na pár dní vyfasovala neschopenku. A pak už to bylo v pohodě. Tak dej potom vědět, jak jsi dopadla. Moc na tebe i miminko myslím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.9.18 12:23

@Tralalajda Strašně moc gratuluji a přeji vám oběma všechno nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.9.18 12:29

@Potkyš Je to taková rada celkem k ničemu, na jednu stranu rozumím, že neví co jiného říct než “uvolněte se, nemyslete na to a zkoušejte to dál” když tam není žádný probllém. Na druhou stranu bych čekala něco víc a představa že několik dalších let chodím na IVF a doufám je taky nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
6.9.18 13:33

@Ewangelle Čekáš něco víc. A tak to má být. Utratíš tam nehorázný peníze a očekáváš jistý služby. Pokud lékař řekne, že pro mě už nemá co udělat, tak od něj prchám! Chci, aby přemýšlel jak mi pomoct, chci abych ho zajímala a nebyla jen chodící peněženka. Je mi jasný, že né vždy se lékaři podaří, aby klientka otěhotněla, ale nemůže po pár neúspěších pokrčit rameny a říct zkoušejte to dál třeba se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.9.18 14:05

@Potkyš Je pravda, že mě samotnou už moc nenapadá co víc dělat- imunologie, hematologie, ERA, PGS všechno tohle je udělané… no hledala jsem sama dál a narazila na to, že se občas píše Prednisol nebo Medrol kvůli autoimunitě, tak jsem si o něj napsala. Prý to podle nich asi nepomůže, ale určitě neublíží, tak mi ho napsali a zítra s ním začínám. Tak se uvidí, třeba snad to k něčemu bude…
Co ty? Jak postupuješ? Neměla jsi teď někdy volat do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
6.9.18 14:22

@Ewangelle Držím paciny, aby se ti to už konečně podařilo. Jsem objednaná na 1.10. do centra. Jelikož jde pgs udělat na pojišťovnu jen jednou za rok, tak další ivf může být až v lednu. Tak uvidím na čem se domluvím s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.9.18 14:50

Tak holky děkuji za podporu, všechno je v pořádku, to se mi teda ulevilo, pani doktorka mi dokonce už i ukázala srdíčko, předepsala magnesium a nějaký cyclo3fort a příští týden máme jet normálně do Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
6.9.18 15:10

@helposhel no vidíš ještě že tak zas víš něco dřív než já :) tak buď na sebe opatrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
6.9.18 15:17

@helposhel Tak ufff. Tak hodně odpočívej a ať už je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
6.9.18 15:25

@Potkyš Děkuji :) Tak to jsem nevěděla, právě jsem tento rok měla jedno IVF a kdyby teď ten KET nevyšel, chtěla jsem dát další někdy koncem listopadu, abych si v zimě na dovolené odpočinulía a na jaře šla pak už rovnou na transfer. Pokud ale pojišťovna platí jenom jedno PGD ročně, budu muset počkat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.