Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@labelinka kolikaty den cyklu jsi pichla ovitrelle a kolikaty den cyklu byl ket? To rada slysim ![]()
@kelynka Hmmm, to teda chápu, že jsi byla naštvaná. Tak snad to dopadne stejně jako u @labelinka. Budu moc držet pěsti.
@kelynka Ahoj
před pár dny jsem na tebe myslela. Je zajímavé jaký tam jsou teď změny. Vloni vkládali v nativu 5 den a když mě to 2× nevyšlo a chtěla jsem třetí ket až 6 den, tak neexistovalo! Pouze pokud by vyšel era test. A teď mají problém u tebe s 5 dnem. To je pakárna… ![]()
@Potkyš ahoj
ano presne tak, mas pravdu. Nechapu je
Driv davali i ten prednison a anopyrin a ted uz ani to nedavaji
.
@Potkyš predtim mi je Kafka bez problemu dal, ale ted nemam odvahu, takze ne ![]()
@kelynka mam poznaceno, ze Ovitrelle jsem pichala 18.4. ve 21 hod. a transfer byl 25.4.v 15 hod. (chteli dopoledne, ale nastesti mi vysli vstric, protoze jsem fakt nemohla). Den pichnuti stanovili podle velikosti folikulu (mela jsem dominantni folikul ten den 17mm) a vychazelo to na 14.DC, KET pak na 21.DC
@kelynka tak to urcite klapne!!
Mne dokonce ten den delal KET Dr.Zobac, ktereho jsem tam videla prvne, byl tam uplne novy, tak jsem mela uprimne dost obavy a vidis…dneska jsem 20+5 ![]()
@labelinka dekuji
, potesila jsi me
. Preji pohodove tehotenstvi
![]()
@labelinka dekuji
, potesila jsi me
. Preji pohodove tehotenstvi
![]()
Ahoj holky, jsem tu úplně nová a tak jsem přečetla zatím jen pár příspěvků. Všem moc držím palce. I my teď začínáme s Repromedou. Byly jsme tam na SPG a genetice. Teď čekám na MS a začnu s injekcemi. Jak jste na ně prosím reagovali? Nevolnosti, přibírání na váze..? Pak mám 6.den přijít na kontrolu ke své gyn. A pak nevím co mě čeká? Co se děje dál mi neřekli přesně ![]()
Problém u mě byla hl.ovulace,která nebyla ani po práškách. Ale vajíček prý mám hoodně,tak prej na tuto léčbu budu reagovat dobře. Tak uvidime ![]()
Děkuji za odpovědi a všem držím palce ![]()
@campús Ahoj, já sem reagovala na stimulaci dobře. Ani nebylo poznat, že si píchám (kromě modřin). Po druhém IVF už sem to trochu cítila a přibrala nějaký kilečko. Ale taky sem měla vysoké dávky. Na kontrole zjistí jak reaguješ na stimulaci, kolik máš folikulů a jak velký. Podle toho ti buď nechají nebo zvýší jednotky. Pak půjdeš ještě na další utz a kolem 12-14 dc (záleží na správné velikosti folíků) se chodí na odběr vajíček. Vše ti na každém utz vysvětlí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.