1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
216
23.8.18 09:37

Dík ženy za oporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.8.18 12:37

@Slvz řekla bych že sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
23.8.18 12:44

@helposhel jo asi jo jen jsem zazmatkovala a co ty?Taky se mě asi tím utrogestanem hrozně zpomalili střeva musela jsem začít brát espumisan jinak bych asi explodovala ale ani tak to není idealni musím si dávat bacha co jim žádná cibule a česnek ani nic nadymaveho jinak celou noc nespím a mám šíleně bolesti jako s prominutím zařazené větry. Vycetla jsem že to dělá ten progesteron že zpomaluje střeva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
23.8.18 13:33

@Slvz já netestovala už, nakonec jedeme do Brna až ve středu na krev a ultrazvuk tak jsem říkala že vydržím do úterý a udělám jejich test. Jinak celkem dobrý, akorát jsem zjistila že když jdu hodně pozdě spát tak jsem ráno hotová, je mi blbě jako bych celou noc proflamovala ale pak to přejde.. ty jo vidíš a jak bych řekla že to na mě působí spíš obráceně, vždycky jsem měla problémy jít na velkou a teď pravidelně každé ráno. Ale řekla bych že mám pořád pocit hladu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.8.18 11:50

@Slvz tak jsem dnes zkusila 10mlU a tady výsledek, 10den od ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
24.8.18 12:25

@helposhel krása na to že jsi o den.pozdeji než já tak ji máš krásnou no já uvidím v pondělí,do pondělka budu ještě každý den ráno testovat třeba mi taky zesílí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.18 12:29

@helposhel no vidis. Nadhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.18 12:32

@Slvz hmm tobe sili pomaloucku, ale sili. Rozdil 22 a 24 je hezky patrny … drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.8.18 12:47

@Slvz jj taky bych řekla že on den je to vidět pěkně. Já být tebou tak už to nechám až na pondělí, zbytečně bych se nerozhozovala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
24.8.18 12:49

@pajinkapajinka no už jsem nechtěla testovat, až v úterý, ale šla jsem kolem lékárny tak mi to nedalo a koupila ještě jeden test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.8.18 16:34

@Slvz za 1.sili! Gratuluji ;-) za 2.ty plastove maji vice barviva, proto jsou vyraznejsi, takze timhle se vubec nestresuj :) za 3. ja mela nejsilnejsty testy odpoledne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.8.18 16:37

Jinak info pro ty, co jste to se mnou v zime a na jare prozivaly. Dneska jsem byla na 2.screeningu a vse v poradku, takze velka uleva :-) dnes jsem 20+1 a byla nam potvrzena holcicka :oops: neni to pohohodove tehu, ale hlavne, kdyz bude mala zdrava :-) vsem moc drzim palce a k pozitivnim testikum gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.8.18 16:43

@labelinka Gratuluju k holčičce a přeju ať zbytek těhu už je lepší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.8.18 16:46

@Slvz takhle vypadalo moje testovani ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.8.18 16:47

@Potkyš dekuji :hug: :srdce: a tobe moc, moc drzim palce…kdo se nevzda, tak nakonec dosahne cile :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.