Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helposhel já dám v pondělí vedet jak jsem dopadla a v úterý na tebe budu myslet ![]()
@Slvz @helposhel Mám z toho ohromnou radost, že máte obě tak krásné testíky
Tak ať obě kontroly dopadnou na jedničku.
Já už trochu vstřebala ten ranní šok. Nečekala jsem až takový úbytek. Říkala jsem si, jak to s druhým mimčem už nebudu tolik hrotit, ale skutečnost je jiná. Ta ranní zpráva mě dostala a teď budu pekelně nervózní, aby zůstal nějaký ten sourozenec pro toho našeho kuliferdu. Tak aspoň budu sledovat ty vaše miminka ![]()
@missy-m díky, já vím že se to lehko říká ale hlavně klid zbytečně nestresuj nic není ztraceno a hlavně věř(aspoň trošku), naděje umírá poslední ale věřím že i ty budeš mít štěstí.
@missy-m Já byla nedávno úplně zoufalá, když z 10 jich pátý den bylo 2 a ty šly na PGS. K obrovskému překvapení obě prošly ![]()
@Slvz @helposhel Gratulace
@Ewangelle Jojo, pamatuji si. Budu muset věřit. Stejně tomu už se nedá nijak pomoci. To už je jen a jen na nějaké vyšší síle. A moc držím pěsti, ať už se u vás povede.
@Slvz Budu věřit. Před stimulací jsem našla obří čtyřlístek v jetelině, kde prý skoro vůbec nebývají a teď v den odjezdu na dovolenou mi mamka donesla další, že ho našla u nás před barákem. Tak to už prostě něco musí znamenat.
Holky,je tu někdo,kdo má nebo měl stejný problém jako já.. celý cyklus Ivf opakovat znova, jelikož se nezdařilo žádné embryjko
Vajíček 20, oplodněno 13, postupně ubývaly.. nakonec ani jedno.Financování je dost obtížné,tolik peněz v tom je a teď máme opět platit to samé
Nevím co dělat
Ale jinak přeji všem nastávajícím maminkám hoooodně moc štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.