1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
21.8.18 14:18

@Slvz jj v úterý ale ještě nevím kdy přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.8.18 14:21

@helposhel já dám v pondělí vedet jak jsem dopadla a v úterý na tebe budu myslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.18 15:29

Děkuji a těším se na zprávičky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
21.8.18 15:59

@adrusenkaaa já jsem z Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
21.8.18 17:28

@helposhel @Slvz holky gratuluju! To jsou dnes dobré zprávy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.18 17:33

@solat díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.8.18 18:22

@Slvz @helposhel Mám z toho ohromnou radost, že máte obě tak krásné testíky :dance: Tak ať obě kontroly dopadnou na jedničku.

Já už trochu vstřebala ten ranní šok. Nečekala jsem až takový úbytek. Říkala jsem si, jak to s druhým mimčem už nebudu tolik hrotit, ale skutečnost je jiná. Ta ranní zpráva mě dostala a teď budu pekelně nervózní, aby zůstal nějaký ten sourozenec pro toho našeho kuliferdu. Tak aspoň budu sledovat ty vaše miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
21.8.18 18:27

@missy-m díky, já vím že se to lehko říká ale hlavně klid zbytečně nestresuj nic není ztraceno a hlavně věř(aspoň trošku), naděje umírá poslední ale věřím že i ty budeš mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
21.8.18 18:31

@missy-m Já byla nedávno úplně zoufalá, když z 10 jich pátý den bylo 2 a ty šly na PGS. K obrovskému překvapení obě prošly :)
@Slvz @helposhel Gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.8.18 18:39

@Ewangelle Jojo, pamatuji si. Budu muset věřit. Stejně tomu už se nedá nijak pomoci. To už je jen a jen na nějaké vyšší síle. A moc držím pěsti, ať už se u vás povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.8.18 18:41

@Slvz Budu věřit. Před stimulací jsem našla obří čtyřlístek v jetelině, kde prý skoro vůbec nebývají a teď v den odjezdu na dovolenou mi mamka donesla další, že ho našla u nás před barákem. Tak to už prostě něco musí znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
21.8.18 18:48

@missy-m to je znamení uvidíš a určitě to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
21.8.18 18:50

A jinak teda…takhle teď relaxujeme po stimulaci a odběru 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.8.18 08:52

Holky,je tu někdo,kdo má nebo měl stejný problém jako já.. celý cyklus Ivf opakovat znova, jelikož se nezdařilo žádné embryjko :,( Vajíček 20, oplodněno 13, postupně ubývaly.. nakonec ani jedno.Financování je dost obtížné,tolik peněz v tom je a teď máme opět platit to samé :,( Nevím co dělat :,( Ale jinak přeji všem nastávajícím maminkám hoooodně moc štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
22.8.18 09:39

@Lipno Já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.