Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš píše:
@Tralalajda Nebo až tak 5 nebo 6…
už se zase vymlouváš
Máš nabitý program ?? ![]()
Holky co řešíte darovaná vajíčka.. vím že je to strašně těžké se s tím smířit, ale já třeba neměla žádnou jinou možnost než tohle, řekli buď a nebo a strašně děkuji že ta možnost je.. kdyby nebyla, neměla bych asi žádnou jinou možnost mít „svoje“ miminko, samo že někdy si řeknu ale co když to „moje“ nebude ale pak hned otočím a hlavně od toho co mi ho dali tak je moje a basta!! Navíc myslím že vy jste to se svojema zkusili, ale bohužel to nešlo, teď než řešit to znovu, cpat se hormonama a podstoupit to zase.. třeba byl důvod že to prcci nezvládly, ale s dv by to třeba bylo v pohodě a tak jak má.. vím že to je těžké, jen vám chci dát naději a pozitivitu. Držte se
![]()
Ahoj holky tak nevim dnes jsem 10. Den od transferu a moc to nesili
Myslíte že to je v pohodě?
@Slvz zkus sem hodit oba testy na porovnani. Ja takovy mela 13ty den (o malicko silnejsi) s dvojcatama. Ale nemela jsem srovnani .. testy predtim byly snehobile, tak jsem testovala az 13ty den ..
No ten první byl ten jejich jinak už mám že včera a z dneska stejnou značku ![]()
@Slvz ale vzdyt sili. Kdybys testovala ob den bylo by to zretelnejsi. Sili, bez obav
@Slvz taky vidím ze sílí, hCG sílí obden, takže si udělej test v sobotu a uvidíš ten rozdíl a určitě zase stejnou značku. ![]()
@Tralalajda dekuju no teď už mám jen jednu značku ok právě že se mi mezi těmi testy z 21.8 a z dneška nezdál moc velkej rozdil ![]()
@Slvz ty brfo. To neni utecha. Opravdu sili .. a fakt zkus ob den a tentyz test ..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.