Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak holky, zitra me ceka v 11hod ket a dnes me cely den boli zaludek, tak bud jsem neco spatneho snedla nebo nervozita pracuje. Snad zitra bude lip a vse klapne jak ma ![]()
@kelynka děkuji já na tebe budu myslet zítra a spíš to bude nervozita já tohle měla ve středu ráno než jsem se dozvěděla výsledky ale hlavně klid snaž se být co nejvíc v klidu i když vím že to nejde držím pěsti ![]()
@kelynka Tak moc držím pěsti, ať se miminko pěkně zavrtá a nepustí. Tfuj tfuj ![]()
@Slvz dekuji, jsi hodna
. Nedavno jsem byla na gastru a vse bylo v poradku, takze by to mely byt ty nervy
. Bude to muj prvni ket pod utz, tak jsem zvedava, jak to bude probihat ![]()
@kelynka normal akorát to uvidíš vše pred sebou na obrazovce jinak nic výjimečného. Určitě to budou nervy ![]()
@Slvz taky celý den vyhlížím zprávu a jsem moc ráda že to je pozitivní zpráva, straně moc ti holka gratuluji, užívej si a hlavně odpočívej a drž se
![]()
Transfer se odklada na dalsi mesic. Celou no jsem nespala, jak me zaludek bolel, takze nervy to nebyly. Nechtela jsem si nic davat kvuli ketu, jen jsem popijela caj zaludecni a matovy, vecer uz bylo lip, ale v noci me to chytlo. Rano jsem volala do Repromedy, at embryo nerozmrazuji. Ach jo, mam ja to smulu ![]()
@kelynka to mě mrzí bez hned v pondělí v doktorovi st se na tebe koukne
hele ale lepší to asi odložit než by to pak nemelo vyjít já taky na ket čekala 4 měsíce pořád se to odkládalo snad to nebude nic vážného ![]()
@Slvz @missy-m holky dekuji
Ano nechci na to tlacit a fakt mi bylo hodne zle, jinak bych to nezrusila. Uz jsem si dala proti bolesti omeprazol a je to lepsi
@kelynka ale nenechavej to vyšumět k doktorovi si skoč ať už ti to příští měsíc vyjde ![]()
@Slvz dekuji
Ja jsem byla na gastru nedavno, ale skocim si na odbery aspon ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.