1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
31.8.18 19:22

@Slvz moc gratuluji a uzivej si tehu :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.8.18 19:23

Tak holky, zitra me ceka v 11hod ket a dnes me cely den boli zaludek, tak bud jsem neco spatneho snedla nebo nervozita pracuje. Snad zitra bude lip a vse klapne jak ma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.8.18 19:31

@kelynka děkuji já na tebe budu myslet zítra a spíš to bude nervozita já tohle měla ve středu ráno než jsem se dozvěděla výsledky ale hlavně klid snaž se být co nejvíc v klidu i když vím že to nejde držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
31.8.18 19:45

@kelynka Tak moc držím pěsti, ať se miminko pěkně zavrtá a nepustí. Tfuj tfuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.8.18 19:46

@Slvz dekuji, jsi hodna :hug: . Nedavno jsem byla na gastru a vse bylo v poradku, takze by to mely byt ty nervy :lol: . Bude to muj prvni ket pod utz, tak jsem zvedava, jak to bude probihat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
31.8.18 19:47

@missy-m dekuji moc :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.8.18 20:01

@kelynka normal akorát to uvidíš vše pred sebou na obrazovce jinak nic výjimečného. Určitě to budou nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
31.8.18 20:39

@Slvz taky celý den vyhlížím zprávu a jsem moc ráda že to je pozitivní zpráva, straně moc ti holka gratuluji, užívej si a hlavně odpočívej a drž se :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.9.18 07:35

Transfer se odklada na dalsi mesic. Celou no jsem nespala, jak me zaludek bolel, takze nervy to nebyly. Nechtela jsem si nic davat kvuli ketu, jen jsem popijela caj zaludecni a matovy, vecer uz bylo lip, ale v noci me to chytlo. Rano jsem volala do Repromedy, at embryo nerozmrazuji. Ach jo, mam ja to smulu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.9.18 08:45

@helposhel děkuji ty na sebe taky dávej pozor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.9.18 08:49

@kelynka to mě mrzí bez hned v pondělí v doktorovi st se na tebe koukne :( hele ale lepší to asi odložit než by to pak nemelo vyjít já taky na ket čekala 4 měsíce pořád se to odkládalo snad to nebude nic vážného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
1.9.18 09:02

@kelynka To mě mrzí. Tak tak hlavně, ať to není nic vážného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.9.18 10:31

@Slvz @missy-m holky dekuji :hug: Ano nechci na to tlacit a fakt mi bylo hodne zle, jinak bych to nezrusila. Uz jsem si dala proti bolesti omeprazol a je to lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
1.9.18 10:52

@kelynka ale nenechavej to vyšumět k doktorovi si skoč ať už ti to příští měsíc vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
1.9.18 11:45

@Slvz dekuji :hug: Ja jsem byla na gastru nedavno, ale skocim si na odbery aspon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.