1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
20.9.18 17:26
@Anonymní píše:
@Potkyš Děkuji.

Jak jsi dopadla na utz u dr Zobace? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
20.9.18 19:52
@Potkyš píše:
@Anonymnín Já jsem v jiném centru a je tam jiný přístup ke klientkám. Mám svého lékaře a chodím jenom k němu. Vždy je na mě připravený a nic nehledá v mé kartě. Je na něm vidět, že přemýšlí co a jak udělat a zajím ho já a né moje peněženka.

A kam ted chodíš, jestli se můžu zeptat? My chodili do Reprofitu a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
20.9.18 20:28

@mamina2017 Chodím do Reprogenesis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.18 08:44

@kelynka
Ahoj no nakonec jsem taky neměla Zobače prej dělal OPU a byla jsem u té doktorky co ty Irina Matskula tuším..ale dopadla jsem fajn sliznice 14,2mm,folikul 18mm takže jsem dostala ovitrelle a utrogestan a jdu na to…
Doktorka byla celkem v pohodě i když na mě působila až moc chladným dojmem..nakonec vše vysvětlila a popřála hodně štěstí.A co ty jdeš dnes na kontrolu?

• Citovat
  • Upravit
7157
21.9.18 08:47
@Anonymní píše:
@kelynka
Ahoj no nakonec jsem taky neměla Zobače prej dělal OPU a byla jsem u té doktorky co ty Irina Matskula tuším..ale dopadla jsem fajn sliznice 14,2mm,folikul 18mm takže jsem dostala ovitrelle a utrogestan a jdu na to…
Doktorka byla celkem v pohodě i když na mě působila až moc chladným dojmem..nakonec vše vysvětlila a popřála hodně štěstí.A co ty jdeš dnes na kontrolu?

Tak to je super, to mas teda nadhernou sliznici i folikul :hug:. Kdy budes mit ket? Ja jeste dnes jeden utz kvuli folikulu jestli povyrostl, neroste mi jako tobe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.9.18 08:49
@Anonymní píše:
@kelynka

Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.18 06:40

@kelynka
Letos 37 let… už nejsem nejmladší :mrgreen:
KET bude příští týden..
A jak jsi dopadla ty? Porostl folikul?

• Citovat
  • Upravit
7157
22.9.18 09:34
@Anonymní píše:
@kelynka
KET bude příští týden..
@Anonymní píše:
@kelynka
KET bude příští týden..
@Anonymní píše:
@kelynka
KET bude příští týden..

Ve ctvrtek budes mit ket? Ja budu mit ket v patek. Ano sliznice 9,5 a folikul 18-19mm, vcera jsme pichli ovitrelle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.18 15:29

@kelynka
A u koho jsi byla v pátek na UTZ? Opět paní doktorka?
Jj KET by měl být ve čtvrtek..docela by mě zajímalo kdo,že mi ho bude dělat :D

• Citovat
  • Upravit
7157
24.9.18 17:38
@Anonymní píše:
@kelynka
A u koho jsi byla v pátek na UTZ? Opět paní doktorka?
Jj KET by měl být ve čtvrtek..docela by mě zajímalo kdo,že mi ho bude dělat :D

Delal mi ho dr Zobac a byl moc prijemny :lol:. Nerikali ti kdo ti ho bude delat? Ja se vzdy ptam. Bud tam bude ta Irina nebo Tokareva, snad Tokareva :roll:. Bohuzel to vyslo na ten statni svatek, tak tam bude jen jeden doktor, takze si vybrat nemuzu :zed:.
Kolikaty ket budes mit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
24.9.18 20:09

@kelynka Irina je dobrá vše ti vysvětlí je příjemná pořád mě ohlazovala a tim me dost uklidnila takový maminkovský přístup (byla jsem tam sama přítel nemohl z práce) bylo to jako neboj jsem tu s tebou mě byla sympatičtější než Zobač ale to je věc názoru. Mě ket dělala zrovna ona a zřejmě to umí protože se povedlo budu vám držet pěsti holky ať nás následujete a přeji hodně štestíčka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.9.18 20:12

@Slvz ano je to o tom jak komu kdo sedne. Jsem moc rada, ze byla prijemna a i sikovna, kdyz se zadarilo :hug: Lezela jsi chvili po ket? Jinak moc dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.9.18 20:57

Ahoj holky. Tak já byla v sobotu na odběrech. Byl tam Mudr Zobac. Odebrali 33 folikulů a 24 oocytů. Chci se zeptat- nabídl nám další nějakou genetiku,ale za 55 tis. ???? Protože 211 ,to neproplaci. Nebo prý přejít k jiné. Přitom jednu genetiku už máme a oba ji máme úplně v pořádku. Tak nevím. Přijde mi to jak další tahání peněz. Nevím. Máte někdo zkušenost? Děkuji ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
24.9.18 21:22

@campús taky nemame pgd metodu, protoze mame genetiku v poradku. Ale urcite to neni na skodu. Kazdopadne pokud by jsi ji chtela tak prejit k jine pojistovne, akorat teda asi ta zmena jde max do konce zari nebo uz ani nevim jak to je. Embrya by se zatim zamrazily a po Novem roce by se udelala ta metoda pgd. Drzim pesti :hug:
Platit bych si to urcite jako samoplatce neplatila, kdyz to muze jit na pojistovnu :nevim: . To bych radsi ty ctyri mesice pockala nez probehne zmena pojistovny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
24.9.18 21:34

@kelynka děkuji za rekaci. No právě si říkám, že genetika nám vyšla úplně v pořádku. Můžu se zeptat- vy jste si nenechali tu metodu taky proto,že jste měli genetiku v pořádku? Právě, že změna jde jen do konce září. Ale my jsme jinak s pojišťovnou ve všem spokojeni. Ach jo. Jinak nám řekli,že vajíček jsem teda měla opravdu hodně.
Já vše řeším se svoji gynekoložkou a do Brna jezdíme jen na ty velké zákroky. A ta mi řekla,že genetiku máme úplně v pořádku,tak že si myslí,že to není nutné. Tak si má pak člověk vybrat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.