1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2945
24.4.18 19:01

@Ligistia já měla poslední ms 15.3…ale každopádně lepší, že jsi víc tt než méně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 19:02

Holky díky za podporu a za vyslechnutí…jsem sama ze sebe překvapená…tak strašně dlouho jsem se na tuhle chvíli těšila a nemohla se jí dočkat, a když už konečně přišla, tak mám z toho nějakou depku a vůbec nechápu proč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.4.18 19:35

@labelinka nemas vubec zac od toho tu tahle skupina je… musime se navzajem podporovat a poskytnout pripadne ramne jinak by jsme z toho vsechny za chvilku skoncili v Bohnicich :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.4.18 20:10

Tak teď jsi tedy přijdu stará :roll: Já letos oslavím 33. narozeniny a začali jsme se snažit těsně před mými 30. narozeninami, na jednu kliniku jsme začali chodit na podzim 2016 a od června 2017 jsme přešli kvůli genetickým testům do Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 20:14

@middle vždyť jsme na tom dost podobně, jsem jen 2 roky mladší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 20:15

Mám takový asi blbý dotaz…to si mám zavádět Utrogestan i v den transferu? Vždyť to tam ze mě poteče :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.4.18 20:21

@labelinka Jojo, zaveď. Při prvním transferu jsem taky nezavedla a bylo to špatně. Taky jsem si totiž myslela, že se to bude plést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
24.4.18 20:22

@labelinka určitě zavést oni si te otrou neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 20:24

@middle díky…asi si budu pripadat divne, i kdyz jsou na to teda zvykli :oops: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.4.18 20:26

Ale zajímalo by mě, jak to řešíte v práci. Řekli jste to alespoň šéfovi? Já musím říct, že tohle je pro mě úplně nejhorší, ať už kvůli tomu, že naplánované schůzky musím ze dne na den rušit a nebo vysvětlovat, že nemůžu letět na služební cestu a kolegům prostě to, že často nejsem půl dne v práci. Já to šéfovi řekla…ale to neustálé přetvařování, jak je všechno v pohodě je těžké. Jinak já se naštěstí stykám nejvíce s lidmi, kteří děti nemají, hodně sportují, takže děti neřeší. Ale zase tím, že nemůžu věčně nic dělat, mě tak trochu vyčleňuje. Prostě to skloubení s normálním životem je to nejhorší. Člověk si pak připadá jako mimozenšťan :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 20:55

@middle já jsem to zatím neřekla, stimulace vyšla na prosinec a OPU přes Vánoce, takže to jsem řešit nemusela, pak byl dlouho klid kvůli různým komplikacím, jen tento měsíc jsem lítala na UZ kvůli přípravě na KET. I když se vždycky jednalo ani ne o hodinku se vším všudy, už se mě šéfka ptala, jestli nejsem těhu. Zatím jsem to popřela a dál neřešila, ale jestli tohle budu muset absolvovat každý měsíc, všem to dojde. Jsme malý kolektiv samých ženských, kterým nic neujde. Říkat jim to nechci, jsou to hrozné drbny, ale utajit to asi taky nepůjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 20:57

A ještě jeden dotaz mám, je transfer nějak bolestivý nebo nepříjemný? Jak dlouho to asi trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.4.18 21:00

Já to v práci neřekla. Časově mi to vycházelo dobře. Jen po opu jsem si vzala dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.4.18 21:03

@labelinka Měla by si mít trochu plnější močák. Takže před ketem nechoď čurat. Nijak to nebolí, spíš štípne. A je to otázka pár minutek a jdeš pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
24.4.18 21:08

@labelinka No já tě radši nebudu děsit. Většinu to nebolí. Mně jeden transfer trval 40minut, protože se embryjko nechtělo pořád pustit a museli to opakovat. Druhý asi 5minut. A vîš, kdo ti to bude dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.