Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslim ze 5tt, nevim jak se to pocita
zitra hned rano poletim do repromedy., tak snad bude vse ok.
Tak drzim pesti! Mne v repromede pri tom krvaceni rekli zvysit utrogestan na 2-2-2 a lezet, vstavat jen na zachod. A ten utros pri krvaceni polykat, ne zavadet, ale tomuj zaludek nedaval, takze jsem dal zavadela.
@Anonymní píše:
Tak drzim pesti! Mne v repromede pri tom krvaceni rekli zvysit utrogestan na 2-2-2 a lezet, vstavat jen na zachod. A ten utros pri krvaceni polykat, ne zavadet, ale tomuj zaludek nedaval, takze jsem dal zavadela.
2-2-2 beru uz ted, no pripadne neschopenka to jisti ![]()
Tak jsem byla na kontrole, vse vypada v poradku, vytvorily se mi hematomi, ktery budou vytikat
takze budu asi jak prutokac
hlavne at se prcek drzi
v pondeli jdu na dalsi kontrolu.
@Ligistia tak hlavně, že je miminko v pořádku. V pondělí už by mohlo být i srdíčko? ![]()
@luc86 to uz mi ukalzali dneska takova slaba pulzujici carka
jsem pry 7+0
Ahoj děvčata, tak zítra konečně po půlročním odkládání proběhne můj KET. Asi jsem divná, ale víc se bojím, než těším. ![]()
@Ligistia To je úžasný, takže to vypadá, že všechno bude dobré ![]()
@labelinka Neboj se, konečně jsi se dočkala, jsi zase o krok blíž ![]()
@Ewangelle děkuji…upřímně jsem si myslela, že jsem psychicky mnohem víc odolnější, ale mám pocit, že už jsem se momentálně dostala po těch letech na své dno…asi tomu pomáhá i tlak okolí a to, že už i moje poslední bezdětná kamarádka, co byla neustále bez partnera je těhotná a to na první dobrou po 3 měsících známosti. To mě rozsekalo úplně, že i ona mě nakonec předběhla.
@labelinka Těš se na zítřek a nezlob nebo dostaneš na zadek…
![]()
Já byla dnes na utz a těšila se, že konečně dostanu protokol. Ale bohužel… doktor našel cystu, která se mu nelíbila, tak mi vzali krev jestli to není tumor.
@Potkyš Prosím tě nestraš, snad je to jenom cysta. Já mám už protokol i Gonal doma a dneska vysazuji Climaru, Utrogestan i Fraxiparin, aby přišla ms a mohla začít stimulovat.
@Ewangelle V to doufám taky. Uvidíme co krev a co utz jak dojde ms. Už se těšíš na píchání co? Neboj já ti budu s pícháním šlapat na paty ať jsme v tom stejně…
![]()
@Potkyš ach jo, to me moc mrzi…skoda ze jsme z tak ruznych koutu republiky, treba bychom se sesly, vypovidaly ze spolecnych bolistek, podporily se a bylo by nam lip
drzim palce, at to dobre dopadne a muzes zacit stimulovat ![]()
@Ligistia hustý, to jsi měla et až po mě a já jsem dnes 5+5
tak gratuluju k srdíčku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.