1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
23.4.18 20:28

Myslim ze 5tt, nevim jak se to pocita :( zitra hned rano poletim do repromedy., tak snad bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.18 20:35

Tak drzim pesti! Mne v repromede pri tom krvaceni rekli zvysit utrogestan na 2-2-2 a lezet, vstavat jen na zachod. A ten utros pri krvaceni polykat, ne zavadet, ale tomuj zaludek nedaval, takze jsem dal zavadela.

• Citovat
  • Upravit
451
23.4.18 21:14
@Anonymní píše:
Tak drzim pesti! Mne v repromede pri tom krvaceni rekli zvysit utrogestan na 2-2-2 a lezet, vstavat jen na zachod. A ten utros pri krvaceni polykat, ne zavadet, ale tomuj zaludek nedaval, takze jsem dal zavadela.

2-2-2 beru uz ted, no pripadne neschopenka to jisti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.4.18 09:47

Tak jsem byla na kontrole, vse vypada v poradku, vytvorily se mi hematomi, ktery budou vytikat :zed: takze budu asi jak prutokac :zed: hlavne at se prcek drzi :cert: v pondeli jdu na dalsi kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
24.4.18 10:04

@Ligistia tak hlavně, že je miminko v pořádku. V pondělí už by mohlo být i srdíčko? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
24.4.18 14:44

@luc86 to uz mi ukalzali dneska takova slaba pulzujici carka :hug: jsem pry 7+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 15:03

Ahoj děvčata, tak zítra konečně po půlročním odkládání proběhne můj KET. Asi jsem divná, ale víc se bojím, než těším. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
24.4.18 15:29

@Ligistia To je úžasný, takže to vypadá, že všechno bude dobré :hug:

@labelinka Neboj se, konečně jsi se dočkala, jsi zase o krok blíž :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 16:12

@Ewangelle děkuji…upřímně jsem si myslela, že jsem psychicky mnohem víc odolnější, ale mám pocit, že už jsem se momentálně dostala po těch letech na své dno…asi tomu pomáhá i tlak okolí a to, že už i moje poslední bezdětná kamarádka, co byla neustále bez partnera je těhotná a to na první dobrou po 3 měsících známosti. To mě rozsekalo úplně, že i ona mě nakonec předběhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 16:13

@Ligistia moc gratuluju! :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.4.18 16:42

@labelinka Těš se na zítřek a nezlob nebo dostaneš na zadek… :cert: :hug:
Já byla dnes na utz a těšila se, že konečně dostanu protokol. Ale bohužel… doktor našel cystu, která se mu nelíbila, tak mi vzali krev jestli to není tumor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
24.4.18 17:04

@Potkyš Prosím tě nestraš, snad je to jenom cysta. Já mám už protokol i Gonal doma a dneska vysazuji Climaru, Utrogestan i Fraxiparin, aby přišla ms a mohla začít stimulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
24.4.18 17:14

@Ewangelle V to doufám taky. Uvidíme co krev a co utz jak dojde ms. Už se těšíš na píchání co? Neboj já ti budu s pícháním šlapat na paty ať jsme v tom stejně… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
24.4.18 17:20

@Potkyš ach jo, to me moc mrzi…skoda ze jsme z tak ruznych koutu republiky, treba bychom se sesly, vypovidaly ze spolecnych bolistek, podporily se a bylo by nam lip :hug: drzim palce, at to dobre dopadne a muzes zacit stimulovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
24.4.18 17:22

@Ligistia hustý, to jsi měla et až po mě a já jsem dnes 5+5 :palec: tak gratuluju k srdíčku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.