1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
5.1.18 17:46

@Potkyš ja jsem na akupunkturu chodila kdyz jsem byla mala, trpim na migreny, ale nedela mi to dobre, takze asi nepujdu… Stejne mi to nido nenabidl :lol:

Příspěvek upraven 05.01.18 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 22:35

@kelynka Já byla na aku kvůli zádům a ty jehličky mě bolely. A teď jsem zase pro změnu necítila nic kromě dvou vpichů. Až jsem paní podezřívala, že do mě žádnou nezapíchla… :mrgreen: Aku je dobrá proti migréně. Chce to najít někoho kdo to opravdu umí a rozumí tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 22:37

@Sshelbby Ne ne ne ještě je brzo na testování… :mrgreen: I když…? Néééé já se nenechám obměkčit… nebo jooo…??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 22:38

@Potkyš kez bych to i ja tak dlouho vydrzela netestovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 22:40

@kelynka Chovám se jako těhotná a chci si to ještě pár dní užít… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
5.1.18 22:59

@Potkyš to je super pristup :lol: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.1.18 06:02
@labelinka píše:
@kelynka Děkuji :srdce: Pít jsem se snažila (ale jsem v tom taky děsná, normálně mi stačí tak půl litru na den). Je to asi tím, že jsem měla docela dost folikulů i při nižžších dávkách hormonů a k tomu poměrně velké bolesti vaječníků, aspoň tak jsem to pochopila podle řečí dr. Navíc jsem někde četla, že už podle hormonálního profilu, lze poznat, komu ten syndrom hrozí více, tak možná něco vytušili i z toho a byli obezřetnější, nevím. Oni nic konrétního říkat nechtějí.

Mám celkem vysoké AMH, tak jsem píchala jen 150 a na předposlední kontrole mi to zvedl dr. na 225 - bylo jich dost, ale některé ne dostatečně velké. A jak to máš ty?

Příspěvek upraven 04.01.18 v 17:16

Me na imunologii v Praze zjistila z ahm hodnot ze mi hrozi ohss. Cim vetsi cislo amh tim vyssi riziko. Ja mela tehda asi kolem 10.

@kelynka píše:
@kratjana ahoj :mavam:…anopyrin nema spojitost s imunem. V Heliosu ty leky davaji… No ja jsem ty leky uzivala u prvniho pokusu a vyslo to a u druheho taky a vyslo, ale anopyrin mi vysadili na pohotovosti kvuli spineni a miminku prestalo byt srdicko :zed:… u dalsiho pokusu uz mi leky nedali a nevyslo to. Uvidim jeste to proberu s doktorem… No ja kdyz spocitam ty vsechny pokusy tak jsem taky na 50ti tisicach a ted zaciname nove ivf, takze uvidime kolik to cele bude stat, ale hlavne aby to vyslo :andel:

Ja vim.ze anopyrin nenibna imuno
Ma to je prednison. anopyrin ke mam pocit na redeni krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
6.1.18 07:46

@kratjana tak to bude možná i tím, já měla hodnotu 7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.1.18 13:05

@Mellisa 012 já jsem předtím měla 225 jednotek a 11 folikulů a 7 vajíček, takže raději si připlatím a chtěla bych zkusit víc, ale nevím zda jdu k Tokarevě nebo mě napsali jinam cosi blekotali že asi Kafka, s jistotou to budu vědět až ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
7.1.18 13:11

@Sshelbby je tak to je krásný mooooc gratuluji super, můžu se tě ještě zeptat kdy jsi šla po punkci na první transfér? V papírech píšou a Kafka říkal, že následující cyklus vynechat, tak jestli jsi to měla aj tak Ty? Jen si ujišťuji, za chvíli začnu stimulovat, do konce měsíce punkce a zvažuji kdy by byl nejideálnější transfér…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.1.18 13:32

@gzirafka
No, já šla za 5 dni od odběru vajíček. Měla jsem čerstvý transfer… a pak dva kety. Jen jednou jsem musela čekat na další cyklus, měla jsem vysoké hodnoty,, čehosí´ :nevim:.
31.8. Odběr vajíček,
5.9. čerstvý transfer - neúspěšně
30.10. Ket - neúspěšně
27.11. Ket - úspěšně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.1.18 15:55

Kratší cyklus po OPU?

Ahoj holky, jak jste to měly po OPU? Přišla vám MS dřív? Jsem 11 dní po OPU, 24 DC, na ET jsem nešla a začínám špinit. Normálně mám cykly dlouhé 28-29 dní. Na noc beru poctivě 2 kapsle Utrogestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.1.18 16:15

@labelinka Ahoj mě přišla ms po OPU dřív 24DC a to mívám +-27-28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.1.18 17:11

@Potkyš Děkuji, takže to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
7.1.18 17:16

@labelinka Nejspíš jo. A další cyklus jsem měla pro změnu delší. To stejné jsem měla před dvěma měsíci. Jeden měsíc 22 a měsíc na to 30. Moje tělo si to asi srovnává… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.