1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
8.1.18 03:48

Ahoj holky, tak 12 den po Ket a test negativní. Tolik jsem tomu teď věřila. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 06:04

Holky, jak jste to měly s MS po OPU? Už druhý den mám hnědé silnější špinění, o klasické MS se mluvit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 06:07

@Potkyš sice jsem v tomhle nováček, ale testovat se má nejdříve 14.den, aby výsledky nebyly zkreslené. Třeba to ještě není ztraceno. :hug: Jakou citlivost má test, co jsi použila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 06:13
@kelynka píše:
@Potkyš ano v pondeli, snad nejake vajicka budou…

Moc ti dneska držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 07:55

@labelinka No kéž by, ale 12 den už čárka musí být. Dělala jsem desítkový test. dr. max a wondfo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 08:56

@Potkyš četla jsem tu u některých holek, že měly // až 16. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 09:03

@Potkyš kolik máte ještě mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
8.1.18 09:06

@Potkyš Ach jo…Ja ti tak fandila.. :( Porat jsem tu nahlížena a čekala ze napíšeš ze mas //.Je mi to moc líto :( Me tento měsíc čeká 3 transfer a snažím se myslet pozitivně ale bohužel to nejde. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 09:07

Už žádný. To byl poslední. Měla jsem pěti denní hatchujici blastocystu a to už by se muselo ukázat teď. @labelinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 09:09

Taky jsem si myslela, že tentokrát to klapne. Ale ty mysli pozitivně! Tobě se to povede!!! :hug: @Tralalajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 09:09

@Potkyš tak to mě moc mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.18 10:36

@Potkyš strasne moc me to mrzi :,( :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
8.1.18 10:39

@labelinka dekuji moc :hug:, uz mam po odberu a uz cekam v cekarne az si me zavolaji, aby mi rekli co a jak. Snad to dobre dopadlo :roll:… Trosku jsem jim tady udelala zmatek, protoze jsem mela mit dr Turcanovou a odmitla jsem ji.. Porad za mnou vsichni dr chodili, ze to asi nepujde, presvedcovali me jak je vyborna a potom prisel dr Kafka a rekl mi, ze bude u odberu, tak jsem byla rada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.1.18 10:47

Děkuju.
Ty jim platíš a máš nárok si vybrat lékaře. Držím palce ať máš hooodě vajíček. :palec: @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.18 11:07

@kelynka to máš můj velký obdiv! Já jsem takový posera, že bych se vůbec neozvala, i kdybych s tím nesouhlasila. Držím palce, ať je co nejvíc zralých a kvalitních vajíček! Ty už nějaké mimi máš nebo je to taky snaha o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.