Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak 12 den po Ket a test negativní. Tolik jsem tomu teď věřila. ![]()
Holky, jak jste to měly s MS po OPU? Už druhý den mám hnědé silnější špinění, o klasické MS se mluvit nedá.
@Potkyš sice jsem v tomhle nováček, ale testovat se má nejdříve 14.den, aby výsledky nebyly zkreslené. Třeba to ještě není ztraceno.
Jakou citlivost má test, co jsi použila?
@labelinka No kéž by, ale 12 den už čárka musí být. Dělala jsem desítkový test. dr. max a wondfo.
@Potkyš četla jsem tu u některých holek, že měly // až 16. den.
@Potkyš Ach jo…Ja ti tak fandila..
Porat jsem tu nahlížena a čekala ze napíšeš ze mas //.Je mi to moc líto
Me tento měsíc čeká 3 transfer a snažím se myslet pozitivně ale bohužel to nejde. ![]()
Už žádný. To byl poslední. Měla jsem pěti denní hatchujici blastocystu a to už by se muselo ukázat teď. @labelinka
Taky jsem si myslela, že tentokrát to klapne. Ale ty mysli pozitivně! Tobě se to povede!!!
@Tralalajda
@labelinka dekuji moc
, uz mam po odberu a uz cekam v cekarne az si me zavolaji, aby mi rekli co a jak. Snad to dobre dopadlo
… Trosku jsem jim tady udelala zmatek, protoze jsem mela mit dr Turcanovou a odmitla jsem ji.. Porad za mnou vsichni dr chodili, ze to asi nepujde, presvedcovali me jak je vyborna a potom prisel dr Kafka a rekl mi, ze bude u odberu, tak jsem byla rada…
Děkuju.
Ty jim platíš a máš nárok si vybrat lékaře. Držím palce ať máš hooodě vajíček.
@kelynka
@kelynka to máš můj velký obdiv! Já jsem takový posera, že bych se vůbec neozvala, i kdybych s tím nesouhlasila. Držím palce, ať je co nejvíc zralých a kvalitních vajíček! Ty už nějaké mimi máš nebo je to taky snaha o první?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.