1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
4.1.18 17:15

@labelinka tak to mame stejne, ja taky vypiju tak pul litru denne :zed: Mela jsi dlouhy protokol nebo kratky? Ja jsem mela kratky protokol a pichala jsem prvnich 5dni 275jednotek a vcera mi to zvedl na 325jednotek a pridal jeste injekci ted si nemuzu vzpomenout na nazev. Pichaji se kdyz mas nektere vetsi folikuly a mensi tak aby ty vetsi predcasne nepopraskaly. Nene, chodim od sameho zacatku do Repromedy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.1.18 17:20

Není to cetrotide? @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 17:21

@kelynka měla jsem krátký protokol. A taky jsem si píchala injekci proti popraskání Cetrotide. Noc před OPU jsem měla příšerné bolesti toho aktivního vaječníku, že jsem měla nervy, že to popraskalo, ráno jsem takový tlak jako posledních pár dní na vaj. necítila, tak jsem si říkala, že určo něco prasklo. Ale holky tady mi řekly, že to je téměř nemožné, když jsem píchala ty injekce, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 17:34

@labelinka hmmm tak to jsi mela malo jednotek, ja jsem myslela, ze se u kratkeho picha standartne tech 275 jednotek… Vetsinou ale ohss je az po OPU… cim to bylo, ze te tak bolel ten vajecnik? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.18 17:59

@kelynka Dr. říkala, že je to kvůli mému vysokému AMH (6,91) a ostatním hodnotám, které mám dobré.

Nevím, proč tak bolel. Ale na posledním UZ viděla 20 folíků a nakonec bylo 12,tak mám pořád červíka v hlavě, jestli fakt něco neprasklo. Nemohla jsem ani chodit, manžel volal i na pohotovostní linku, co se mnou má dělat.

Já tomu moc nerozumím, ale dr. mi říkala, že jsem jasný adept na OHSS a nedala mi jako tu poslední injekci Ovitrelle, prý aby mě vyvarovala kontaktu s jakýmkoli těhotenským hormonem a dala jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 18:26

@labelinka aha 8o 8o 8o Verim, ze to byla bolest :( Ano urcite neco zrejme prasklo, kdyz jsi jich mela 20 a potom 12. Ja u prvniho ivf taky mela jodne folikulu, ale ve finale jen 9, taky hodne popraskalo, ale to jsem tu injekci nemela, aby nepopraskaly. Asi zalezi jak byly velke ty folikuly, nerikali ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 19:58

Ja myslim, ze uz mam taky nabeh ohss, kdyz si lehnu tak me tlaci jakoby na hrudi :zed: To jsem mela i minule :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.1.18 20:03

Hodně pij, kup si bílkovinu v DM a dej si sýry. @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 20:08

@Potkyš ted jsem vypila rychle pul litru, ale uz to asi nezachranim.. jakmile si lehnu, tlaci me na hrudi jakoby az ke krku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.1.18 20:22

Pořád popíjej po malých dávkách než půjdeš spát. A kdyby něco v noci, tak na pohotovost. @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 20:31

@Potkyš ano budu, snad to bude v poradku…Zatim to nic hrozneho neni, tak snad to nezakriknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
4.1.18 20:32

Ráno si kup syrečky. @kelynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
4.1.18 20:36

@Potkyš jj hned rano je nakoupim a uz si tu vodu budu hlidat. Je to silene, co ty hormony zpusobuji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
5.1.18 15:14

@kelynka holky tady mě právě uklidňovaly, že to nejspíš nepopraskalo, ale pak nechápu tu velkou bolest a ráno mnohem menší tlak. Na poslední kontrole jich několik mělo 20mm a pak bylo hodně 16mm a 17mm.

Je ti dneska už líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
5.1.18 15:59

@kelynka Ahoj tak jak dopadl utz? Je ti už líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.