Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Sshelbby tak nějak jsem si to myslela jen jsem se chtěla ujistit. víš i kdy jdeš na ultrazvuk
? Kolik týdnů ti to vypočítali?
@gzirafka
Nepočítali mě zatím nic, ale myslím ze to se od transferu přičítají ještě 2 týdny. Tekze bych dnes měla být, jakoby “ ve 4 týdnu. Aspoň si to holky myslím, ze to tak je. Na ultrazvuk jdu 27.12. A to vlastně už budu v 6tt + ( pokud se bude vše dobre vyvíjet ) a to by mohlo být vidět už srdíčko. No, uvidíme nebudu myslet moc dopredu, ať nejsem zklamaná kdyby náhodou něco. Dej zítra vědět hnedka. V kolik tam jdeš?
@Sshelbby počítá se úplně stejně jak dle menstruace takže jsi zhruba 4t + dny a já bych měla být zítra přesně 4 týdny. Tak to já půjdu tak nějak obdobně, třeba půjdu i stejný den
. Jasně hned zítra napíšu, ráno na krev a v 11.45 ultrazvuk
@gzirafka
Poslední menstruac byla 9.11. Takže teď ve čtvrtek budu 5tt. Na utz 6mm gestační váček. Přijde mi to veliké a i vysoké HCG. Dr. Tokareva říkala ale že je vše Ok. Ty jdeš zítra taky k ni? Držím palečky a úplně vím a cítím s tebou jak ti dneska je. Hlavně se poradně vychrupni a nestresuj, tím miminku nepomozes. Haha, to rádi ta práva, která si dneska připadala hůř jak v čekárně u zubaře
@Sshelbby správně. Tak hlavně, že je vše ok, nevím ke komu jdu, ale myslím, že k ní, v podstatě chodím jen k ní.
Dneska jsem ještě v pohodě, ale počkej zítra to budou pracovat nervičky. No já jdu ještě si dát lehkou večeři mám hlad a spát, vyspat se na zítra. To budu na tom tak nějak úplně stejně horší jak k zubařovi
![]()
@gzirafka
Držím moc palečky, posílám sílu a víru že tam mimi je a, že je vše jak ma být! Je to hrozná euforie, nedá se to popsat, však zítra uvidíš. Psala jsem tu soukromou zprávu, přišla ti? Moc to tady neovládám…
Soukromá zpráva mi nepřišla, zkus ještě jednou. Takže informace z dneška test silnější jak včera, hcg je, ale na ultrazvuku není nic vidět
![]()
takže v pondělí ráno zas krev a další ultrazvuk, dalších 5 dní utrpení a nervů. Seděla jsem tam a třepala se jak osika, zpocené ruce než jsem tam šla. Takže nevím další nejistota a doktorka má obavy, aby to nebylo mimoděložní což tomu nerozumím, když embryjko vkládali do dělohy. Pokud budu špinit ok, nevadi když začnu krvácet okamžitě tam nebo do nejbližší nemocnice což je v Břeclavi. Ještě, že to aspoň tobě vyšlo. ![]()
@gzirafka nehazej flintu. Budou to nervy, ale nemusi to znamenat, ze je neco ztracene
. Jinak ANO!!! i u embryotransferu embryjko cestuje a misto v deloze muze byt ve vejcocodu
. Ale jak pisu. Nehazej flintu do zita a drzim moc palce ![]()
Ahojky. Přesně jak píše Pajinka, nevěs hlavu. Četla jsme spousta diskusí, kde mimi nešlo vidět, nízké HCG a přesto to bylo v pořádku. Dr. raději řeknou horší variantu… bude to dobre uvidíš. A co ti řekla na to, ze ti test sílý?
@pajinkapajinka to teda jsou nervy, ale jak říkáš může to být a nemusí. Děkuji
@gzirafka Podle síly čárky si myslím, že máš nízké HCG a proto to ještě není vidět na utz. V pondělí už tam určitě bude.
@Potkyš dnešní test byl zas o něco silnější tak kéž by si hrál s námi jen na schovávanou, mám koupený další test tak zkusím v pátek a uvidím zda zesílil nebo zeslábl
@Sshelbby kéž by jsi měla pravdu spoléhám na to jak na smilování. To říkala, že mi říká tu nejhorší variantu kdyby náhodou. Jen se ptala zda byl test pozitivní nebo negativní, ani jsem ji to nestihla říct, že sílí. Tokareva tam dneska nebyla byla jsem u jiné doktorky, ale jméno si nepatuji jen vím, že je tam chvíli, od srpna tak možná víš která. Ale nedala mi ani žádnou zprávu nic…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.