Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tralalajda Já měla 2 neůspěšné kety a proto mi dělaly imuno a mám to na pojišťovnu. Některé CARy dělají imuno už před IVF. Jestli chceš mít klid, tak si ho vyžádej.
@Potkyš u me 9.den po ketu test bilej. Od te doby jsem netestovala a zitra rano jedu na krev. Treba jeste nejaka sance je. Ale neverim tomu.
@Potkyš Ja si ho vyzadam, jak se dlouho čeká na výsledky? Kdyby byli podmínky, tak bych chtela jít na další KET tento měsíc.
@Tralalajda Normálně si o ní v repromedě řekni, napíšou ti žádanku, nevím jestli jí dělají i oni…neplatíš nic, jde to na pojištovnu…
@Potkyš říkala mi doktorka, že dřív na to zkoušeli píchat imunoglobulin. Ale teď to pojištovny nechtějí platit, je to strašně drahé…a stejně u toho byla jen 50% úspěšnost. Takže buď a nebo…Proto se mi nechce do ivf…dát do toho ty peníze a pak potratím ![]()
@Tralalajda Krev mi braly 18.10. a výsledky měly už včera. Krev na imuno berou v repromedě jen ve středu.
@luc86 Jasně je to drahý a pojišťovna na to nic nedá, ale kdejakýmu feťákovi zaplatí vše…
A v jaké jseš teď fázi?
@Tralalajda Tento měsíc vynechám a příští měsíc zkusíme posledního frostíka.
@Potkyš já jsem pár dní po laparo, kde mi brali ložiska endometryozy. Takže bych ráda, kdyby se to teď povedlo přirozeně. Dala jsem si čas do novýho roku. Pokud to té doby nic, tak asi pujdem do ivf…
To je k naštvání, platíme nemalé částky na zdravotní a skoro nic z toho a jaks psala feťáci mají péči…
Třeba si nadělíš dárek pod stromeček s mrazáčkem ![]()
@luc86 Co jsem četla, tak po laparce se spoustě holkám povedlo. Tak držím palce ať se povede přirozeně ![]()
@Tralalajda Ještě mě testovaly na trombofilní mutace, ale výsledky trvají měsíc.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.