1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
24.10.17 18:26

@Pindrušenka neboj-hlavne,ze je v poradku, to se pak upravi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.10.17 19:17

@Anifa Ahojky, taky doufám jen mě je líto prcka už ted víme že proděla 4 operace, zubní implantaty, ale ještě se nenarodil a já mám troškku strach abych vše zvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
24.10.17 19:20

@Pindrušenka :hug: to se ti nedivím, musí to být hrozny strach, jak to všechno bude. Je dobré, že víte, že se to dá kosmetický upravit. Drž se holka, jsi fakt silná a moc ti držím palce :hug: je dobře, že jinak dopadl utz v poradku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.10.17 19:40

@hancami Za ten ultrazvuk jsem taky ráda. Tak plastika je v této době uplně někde jinde, hlavně se od roka nesmí zanedbat logopedie na kterou se chodí každý týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.17 22:14

@Pindrušenka drz se… mas muj obdiv. Urcite bude vse dobre. Vlasin je kapacita, ale jak se tu uz psalo, tyto deti pro nej nejsou, tak bych u nej ani necekala nejake povzbuzeni. Urcite to nebude s malym tak hrozne a jak pises - plastika je dneska na velike urovni.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.10.17 01:26

Slečny trochu vám závidím to čekání na další KET/ testování/ čekání na srdíčko atd.
Já budu po zítřku, kdy jdu na odběr kvůli hematologii „mrtvá duše“ a mám strach, že to čekání na další děj až do února/ března nevydržím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
25.10.17 08:00

@Ewangelle zkus na tom hledat pozitiva, najdi něco, co děláš moc ráda a nemohla by jsi to dělat jako tehule. Hlavně máš daný pevný bod únor březen, tak to není žádné sci-fi. Užij si Floridu a řekni si, že je to poslední klidná dovolená než přijde další boj o vysněné momco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.10.17 09:30

@hancami Moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.10.17 18:43

@Ewangelle vydrzis ;) uvidis-take se dockas :hug: odpocni si a v breznu uz budes cekat ty vysledky ketu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
26.10.17 20:28

Holky, tak ležím v nemocnici :? Začala jsem krvácet a je to více a pořád jak minulé pondělí. Prcek se drží a roste jak má. :srdce: Dr rikala, jak se tvoří placenta, že se to tam hodně prokrvuje s to krvácí. tak držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.10.17 20:31

@hancami drzim pesticky a myslim na tebe-hlavne, ze je prcek v poradku :andel: drzte se! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
26.10.17 23:45

@hancami :kytka: drz se. A hlavne mimi at se drží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
27.10.17 06:32

@hancami držím palečky a přeju ať se malý drží a nepustí a pěkne roste :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
27.10.17 08:01

@hancami Držím moc moc moc pestičky, ať jste co nejdřív oba v pořádku a doma… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.10.17 09:14

@hancami Drž se :hug: Prcek je v pořádku a to je hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.