1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
22.10.17 07:38

@Tralalajda taky moc držím palce :hug: teď je váš tady dost, tři? To se budete navzájem držet a netestovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 09:21

@hancami ano-vydrzime to ;) ja testnu 13.den- ve stredu 1.11.-odpoledne pojedu na krev a v patek budu mit vysledky. Bylo by super-kdyby nam to vsem trem vyslo a byly bychom tehu :hug: pokud by mi to nevyslo-jsem rozhodnuta prejit do Unici a doufala bych, ze tam treba neco udelaji nejak jinak, aby se embryo konecne uchytlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 09:39

@hancami protoze dve zname tam pocaly napoprve, chtela jsem do Unici hned, ale moje dr.me presvedcila o Repromede-mam tam z nich trochu smisene pocity a veta-jeste tam mate dost embryi(5) se mi teda jako uklidneni vubec nelibi. Chci si nechat ty dalsi na druhe dite… Mam tam duveru akorat k dr. Kafkovi a jeste na me pusobila dobre dr. Hromadova. Ridila bych se heslem- 3× a dost. Navic uz jsem z toho spatna, ze to nevyslo, tak bych doufala, ze tam udelaji treba neco nejak jinak a zadari se-proste zmena… co vim-prevoz embryi neni problem a slysela jsem, co takhle presly-ze se jim jinde napoprve zadarilo-treba tou zmenou, psychika-tezko rici…Jinak porad nic necitim, ale je mozne, ze je to tou climarou-ta blokuje MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
22.10.17 09:43

@hancami dekuji :hug:Snad to vydrzime… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.10.17 09:52

@Anifa já totiž když slyším UNICA, tak mi vstávají vlasy. Nechali jsme jim 2roky :( ale je pravda, změna často pomůže. Už se tady ó tom mluvilo, máš transfer embrya vždy stejný den po začátku brání utrogestanu? Třeba začnes zavádět utros a 5.den je transfer? Nebo se to třeba teď změnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 10:00

@hancami jejda-ty mas tak spatne zkusenosti s unicou-nedoporucujes prejit tam? A v Reprom.se ti povedl kolikaty pokus? Ted zkousite druhe mimi, ze? 1.-jsem mela estrofem a 5.den utrose transfer. 2.-jsem lepila tri climary od prvniho dne MS a 5.den utrose transfer. 3.-jsem lepila ctyri climary od druheho dne MS a 6.den utrose transfer-tak uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.10.17 10:17

@Anifa my dítě ještě nemáme, do unicy jsme šli plní ideálu a věřili jim. Ani jsem nevěděla, že jsou nějaké diskuze. Po čase jsem zjistila, že neudělali ani hormonální profil, hned jsem šli do ivf, z toho byly 4 transfery. Poslední embrya - byly zamrazeny po dvou- jsme prevezli do heliosu, tam nam řekli, že tam bylo jen jedno a velmi spatne kvality, dle unicy nejlepší kvalita :zed: no a teď jsme v repromede, 3. transfer za námi a za týden máme jít na kontrolu srdíčka, tak snad se konečně dockame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 10:25

@hancami tak to moc gratuluji :kytka: a preji at uz je vse v poradku a dockate se vytouzeneho mimi :andel: takze jste v Reprom. museli podstoupit cele ivf znovu a az 3.pokus-ket se tedy nyni povedl?-a kdo ti ho delal? A take ti menili cas transferu od brani utrose? Jako mne ted-ze jsem sla az 6.den? A jaky jsi mela pocit z Heliosu-slysela jsem rozdilne nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.10.17 10:52

@Anifa jj, celé ivf, udělalo se pgs a ten 3.transfer jsme probírali s hromadovou a posunuli transfer na 6.den po utros. Helios se mi nelíbil osobně, transfer byl nepříjemný, nesměl u něj být manžel, chtějí plný močový měchýř a já neměla, tak jsem seděla v malé mistnustce a pila vodu, za 20 min už byli spokojeni. Transfer mě bolel a pak jsem tam musela 20min ležet. Manžel čekal venku a celé mi to připadalo neosobní. Utz tam byly jak na běžícím pásu, čekárna kdo a v ní cca 10 ženských na 3min do ordinace a ven… Nevím, prostě mi to tam neseděli, ale jiné si to nemůžou vynachválit, to zas UNICA v tomto super. Tam jsem se cítila dobře až na jednu návštěvu, která bohužel byla poslední kapka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
22.10.17 10:54

@Anifa dělal ho Kafka a byla jsem i na akupunktuře, která hodně uvolnila a myslím, že měla vliv i na ten klid během těch 14dni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 11:08

@hancami je-tak ted jsi mi dala velkou nadeji-taky jsem 3.ket-delal ho dr. Kafka, taky az 6.den brani utrose(a k tomu mam climaru) a akupunkturu jsem taky mela :) akorat jsem ten den a den po byla hodne nervozni-namekko a i slzy ukaply :( a byla jsi pred ketem na male?-ja nemela plny moc. mechyr-v Repro mi o tom nic nerikali-naopak tam posilaji jeste pred ket na wc, tak myslis, ze to mohlo ovlivnit? Jinak ja na sobe ani dnes vubec nic necitim-zadne priznaky, nic :nevim: a ty dva kety pred tim ti delal kdo?

Příspěvek upraven 22.10.17 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
22.10.17 11:08

Ahojky, všem Vám taky držím pěstičky :hug:. Není důležitý kolikátý ket vyjde i když chápu, že je to o nervy. Vždycky to značí že je něco špatně i když máte genetiku embryjek, plno vad to neodhalí. Já jdu v uterý na velký ultrazvuk, to končím 21 týden a mám strach abych nešla na popravu, sice Janku mě vyšetřil dost podrobně, ale to jsem byla na začátku 20týdne. Ted jdu zase do Prenatalu k Vlašínovy. Z krve mě řekli že budu mít chlapečka. Moc sil už nemám kdyby mě rekli další špatné zpravy. Plodovka je zatím v poho, rozštěp se zatím potvrdil znatelně u rtu a u patra to zatím nejde tolik vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 11:12

@Pindrušenka tak drzim moc pesti :kytka: kdyz uz jste tak daleko-vyjde to :andel: :kytka: to se rekne-ja uz psychicky nedavala ten 3.ket…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
22.10.17 11:21

@Anifa tobe ho ve ctvrtek delal Kafka? Sem nevěděla ze se u toho střídají. Me ho ve ctvrtek delala Tokareva. Jinak ja byla taky predtim na zachode. Nic o plnym mechyri neříkali. O aku jsem taky přemýšlela, ale mam strach z jehel tak sem se bala ze by me to jeste vic rozhodilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.10.17 11:33

@Marlenka91 aku doporucuji(mela jsem pri 2.a 3.ketu)-jehlicky jsou tak tenke, ze nic necitis ;) Dr. Tokareva mi ji vubec nenabidla ani intralipid-delala mi 1. ket, 2.-mi delala nova dr. a na kontrole jsem pozadala dr. Kafku, ze potrebuji zmenu, jestli by mi 3. ket udelal on, tak proto jsem mela jeho a byl super;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.