1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
574
19.10.17 18:35

@Potkyš Obdiv všem, kteří se zeptali. Já bych asi neunesla vědět co transferovái a „zemřelo“, ale to je samozřejmě na každém jak to bere :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
19.10.17 18:41

@Ewangelle My jsme se ptali jen u prvního transféru. Chlap chtěl vědět jestli to bude kluk… :oops: U druhého transféru jsme se neptali. A nebudeme se ptát ani u třetího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.10.17 19:36

@Ewangelle snad ano :) jinak ja se ptala předtím i teď. Manzel to vsak vedet nechtěl dokud nebude tehotenstvi potvrzene. Me zajimalo jestli je to stejné jak minule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
19.10.17 19:55

@Marlenka91 a co tedy? Stejně jako minule? A řekneš nám to? :jazyk: já se manžela ptala, jestli to jako chceme vědět a on, že by jsme mohli být chvíli ještě v nevědomosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.10.17 20:28

@Marlenka91 Ahojky, tak to je super, nám se taky vylupovalo z obalu. Hodně si odpočin a zaměstnej mozeček at nemyslíš na testování. Budu držet pěstičky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.10.17 22:27

@hancami jj stejne jako minule holčička :lol: :srdce: ja si puvodne rikala ze to vedet nechci no ale zvedavost byla větší :lol:
@Pindrušenka dekuji moc. Bude to tezky na to nemyslet, ale nejak to vydržím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
20.10.17 06:18

@Kikuška90 ahohky jqk se mas? Co mala? Obcas si na tebe vzpomenu. A co dalsi detatko? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.10.17 08:40

@Marlenka91 jsi doma, nebo budeš zaměstnávat hlavu v práci? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.10.17 08:41

@Ewangelle kdy budeš mít výsledky dalšího Era testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
20.10.17 09:32

@hancami jsem doma. Ptala jsem se Dr jestli muzu jit treba pristi tyden do prace a pry radeji ne. No tak co se da delat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
20.10.17 10:04

@Marlenka91 Takže ti napsali neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.10.17 12:18

@hancami Do tří týdnů. Takže někdy začátek listopadu a to by měly být i výsledky opakované části imunologie (odběr ve středu).
Jinak dnes jsem začala brát Klimonorm tak jsem zvědavá jestli mi po něm bude taky zle jako po utroši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.10.17 13:23

@Ewangelle a když teď budete mít do jara pauzu nechceš si dát pauzu i od těch léků? A zkusit něco přírodního, jestli se ti nerozjede cyklus? A i kdyby nebyl, tak aspoň klid pro tělo, játra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
20.10.17 13:26

Jo, holky, co jste před ket, po ket tehule, takže vsechny :mrgreen: nezapomínejte na vitamin D, na sluníčko 20min bez krému. Je to prý fakt hodně důležité a venku ještě pořád pěkně, sice víkend se pokazí, ale pak zase krásné. Tak já si jdu ven číst :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
20.10.17 13:54

@hancami Já se bojím to úplně vysadit. Musela jsem brát hormony několik měsíců než jsem vůbec dostala MS a začala se tvořit sliznice a nechtěla bych pak na jaře začínat zase takhle z nuly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.