Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Potkyš Obdiv všem, kteří se zeptali. Já bych asi neunesla vědět co transferovái a „zemřelo“, ale to je samozřejmě na každém jak to bere ![]()
@Ewangelle My jsme se ptali jen u prvního transféru. Chlap chtěl vědět jestli to bude kluk…
U druhého transféru jsme se neptali. A nebudeme se ptát ani u třetího.
@Ewangelle snad ano
jinak ja se ptala předtím i teď. Manzel to vsak vedet nechtěl dokud nebude tehotenstvi potvrzene. Me zajimalo jestli je to stejné jak minule ![]()
@Marlenka91 a co tedy? Stejně jako minule? A řekneš nám to?
já se manžela ptala, jestli to jako chceme vědět a on, že by jsme mohli být chvíli ještě v nevědomosti ![]()
@Marlenka91 Ahojky, tak to je super, nám se taky vylupovalo z obalu. Hodně si odpočin a zaměstnej mozeček at nemyslíš na testování. Budu držet pěstičky. ![]()
@hancami jj stejne jako minule holčička
ja si puvodne rikala ze to vedet nechci no ale zvedavost byla větší ![]()
@Pindrušenka dekuji moc. Bude to tezky na to nemyslet, ale nejak to vydržím ![]()
@Kikuška90 ahohky jqk se mas? Co mala? Obcas si na tebe vzpomenu. A co dalsi detatko? ![]()
@Marlenka91 jsi doma, nebo budeš zaměstnávat hlavu v práci? ![]()
@hancami jsem doma. Ptala jsem se Dr jestli muzu jit treba pristi tyden do prace a pry radeji ne. No tak co se da delat
![]()
@hancami Do tří týdnů. Takže někdy začátek listopadu a to by měly být i výsledky opakované části imunologie (odběr ve středu).
Jinak dnes jsem začala brát Klimonorm tak jsem zvědavá jestli mi po něm bude taky zle jako po utroši ![]()
@Ewangelle a když teď budete mít do jara pauzu nechceš si dát pauzu i od těch léků? A zkusit něco přírodního, jestli se ti nerozjede cyklus? A i kdyby nebyl, tak aspoň klid pro tělo, játra…
Jo, holky, co jste před ket, po ket tehule, takže vsechny
nezapomínejte na vitamin D, na sluníčko 20min bez krému. Je to prý fakt hodně důležité a venku ještě pořád pěkně, sice víkend se pokazí, ale pak zase krásné. Tak já si jdu ven číst ![]()
@hancami Já se bojím to úplně vysadit. Musela jsem brát hormony několik měsíců než jsem vůbec dostala MS a začala se tvořit sliznice a nechtěla bych pak na jaře začínat zase takhle z nuly.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.