1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2322
8.9.17 10:43

@Mellisa 012 tak to je fajn, i když se nezadařilo, tak je to ta lepší varianta :hug: ale ty stresy musely být šílené!!!teď si od všeho trochu odpočineš a na Vánoce můžete jít pro dáreček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
8.9.17 11:29

@hancami můžu říct, že se mi táák neskutečně ulevilo, že mě nebrali kus dělohy a byla to v uvozovkách jen revize. I když bilance 3× ZT je děsivá :nevim: :zed:, tentokrát to beru snad trochu klidněji (2× ZT bylo před prosperujícím těhotenství, z kterého máme malinkou :srdce: ) Co u tebe, dorazila už MS před stimulací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
8.9.17 12:35

@Mellisa 012 ty sis teda zkusila :( Ale věřím, že už se teď od toho dna odrazíš a za dva měsíce se pokusíš znovu a tentokrát to už vyjít musí! Držím moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
8.9.17 12:57

@Mellisa 012 zatím ne 8o jsem dnes 41dc, MS mi chodí cca kolem 42dc, takže čekám každým dnem. A začnu lepit náplasti, ať je pěkná sliznice na KET, dám si intralipid, akupunkturu, kraniosakrální terapii a v den transferu odcházím na nemocenskou. takže asi úplně maximum, co se dá z mojí strany udělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.9.17 14:29

@Mellisa 012 Ahojky, no to je drsný, drž se. Důležitý je ted si oddechnout a nabrat plno energie do dalšího boje. Brzo se uzdrav :hug:.
Včera jsem byla na gyndě a srdíčko tluče jak o závod. Zažádala jsem si odeslani k psychologovi, tak doktorka nemá problém že pro nás udělá co se dá. A v tom centru to dopadlo dobře ale bude to běh na dlouhou trat. Plastika v našem případě bude náročnější ale pokud pujde vše tak dobře jak pan doktor řekl tak se nemáme čeho bát. Jen aby ta plodovka ted dopadla dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.9.17 20:45

@Mellisa 012 jsem noc šťastná, že to takto dopadlo :* a i u tebe
@Pindrušenka012 doufala, že vše bude fajn :hug:
Já jdu v pondělí na kontrolu a imunologii a domluvit termín biopsie pro ERA vysetreni :)

Příspěvek upraven 08.09.17 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
8.9.17 20:50

@Potkyš jak postupuje? Teď někdy už máš
mít KET ne? :*
@Marlenka91 Tak jak to u tebe vypadal po PGS? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
8.9.17 21:01

@Ewangelle Ahoj KET byl 28.8. A 12.9. jdu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.9.17 11:14

@Potkyš tak to se o den míněné já jdu v pondělí na kontrolu :-) no snad tam budeš míst krásné pozitivní // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.9.17 11:37

@Ewangelle Samozřejmě jsem koza včera a dnes testovala… :roll: V pondělí dej echo co kontrola a jak to s tebou bude vypadat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
10.9.17 09:51

@Potkyš Neboj, třeba to tam ještě bude :hug: kolik máte kdyžtak ještě zamražených?
Já při prvním KETu počůrala snad patnáct testů a nakonec jsem z toho byla víc a víc v depresi, že to tam není, takže od té doby radím (vůbec) netestovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.9.17 10:41

@Ewangelle Měla jsem na testu něco malého… Dnes jsem netestovala jelikož moje ranní moč byla světlá, takže na to prdím. Jěště máme 2 mražáčky. V úterý než půjdu na krev, tak udělám ten test co mám z caru, abych se připravila na výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 13:08

@Potkyš no vidiiiis. Pokud se tam neco rysovalo bude to dobre ❤… drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
10.9.17 14:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
10.9.17 16:08
@Potkyš píše:
@pajinkapajinka @Ewangelle

Počítám dobře, že jsou to testy z 10 a 11 dne po transferu? Píchala jsi hCG (ovitrelle, pregnyl)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.