1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
339
1.8.17 11:53

@Pindrušenka och, jak mně takovýdle báby otvíraj kudlu v kapse. Víš čeho jedinýho dosáhneš, když to budeš řešit? Budeš nervozní a stres jak známo umí docela těhotenství pocuchat a hurá, bába bude mít pravdu.
Vykašli se prosímtě na to a věř prckovi a přírodě, že ví, co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.8.17 12:07

@Mellisa 012 já byla dokonce 26dc, mám dlouhé cykly a Tokareva říkala, že měli transfery i 29dc. Já jdu na UTZ před KET příští úterý. Piju bylinkový čaj dle Radnické a přidala jsem i kontryhel, tak uvidíme, jak to bude se sliznicí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.8.17 12:09

@Pindrušenka ahoj, známou bych vyškrtla ze svých známých. I kdyby to v kartách takto viděla, tohle se neříká :zed: nikdy nemůže mít jistotu, že se to stane a ty budeš zbytečně ve stresu. Máme dost i tak a ještě tohle, pro miminko to taky není dobré. Vykašli se na to a pokud jsi ji požádala o výklad, tak to prostě nedělej. Držím palce na čtvrtek :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.8.17 12:16

Dekuju holky, jsem trochu klidnější ale to podvědomí je hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.8.17 12:25

@hancami tak to se o den míjíme- já jdu už v pondělí :)
Manžel mě vzal na čtyři dny do Vysokých Tater na wellness pobyt, výlety do hor atd, tak jsem se dala zase dohromady a už se těším na druhé (a snad i poslední) kolo :-) A přemýšlel jsem i o tom co jsi řekla a tu akupunkturu zkusím znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.8.17 12:54

@Pindrušenka Buď klidná, karty zdaleka nejsou vševědoucí- mně třeba opakovaně vyšly dobře a dopadlo to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.8.17 12:55

@Ewangelle tak to je fajn, že je lépe :) já měla včera hodně krizový den :zed: manžel na montáži, takže jsme se 14dní neviděli, do toho minulý týden potvrzeno negativní krev. včera to nějak dolehlo, probrečela jsem střídavě skoro celé odpol. Dnes už dobrý a já doufám, že náš 7.transfer bude ten šťastný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.8.17 13:30

Ahoj holky, jen sem nakukuji a všem co se zadařilo gratuluji :hug:

Příspěvek upraven 01.08.17 v 13:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.8.17 13:50

Ahojky, vím že nejdůležitější v tuto chvíli je být v poho a na to jediný budu myslet a jak se má fazolka k světu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.8.17 13:56

@Macamaca ahoj, jakpak se máš? nedávno jsem si říkala, kde jsi a myslím Kelynka ve stejnou dobu přispívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.8.17 14:36

@Macamaca Ahojky, jak se más?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
1.8.17 18:11

@Marcya @Pindrušenka Na ten výklad z karet se vykašly. Jen se budeš stresovat a přivoláš si to.. :cert: Věř bojovníčkovi a užívej si těhotenství. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.8.17 21:30

Holky, moc díky za odpověďi, vidím, že každá ty transfery máme jinak a záleží teda na víc okolnostech. Musím jim věřit, že 22 DC je ten správný den.
@Marcya děkuji :kytka: a gratuluji ke kontrole, doufám, že ti ta cysta brzy zmizí :hug:
@Pindrušenka pusť to věštění z hlavy, přece se nenecháš zviklat takovým věštěním, to snad známá nemohla myslet vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.8.17 21:44

@hancami jo, na tebe jsem si s těmi delšími cykly při zavádění embrya vzpomněla. A necháš tentokrát KET v nativu nebo se vrátíte k náplastem? Taky jsem pila kontryhelový čaj, pořád jsem měla sliznici kolem 6,5 a pak najednou za dva dny povyskočila a Kafka naměřil před 9 :) Budu držet pěsti, ať jde všechno jako po másle a sedmička je šťastné číslo :hug:.
@Macamaca Ahoj, ráda tě tu vidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.8.17 06:58

@Potkyš Ahojky, děkuji vím že jsem udělala blbost, ale taky jsem si to rychle v hlavě srovnala. A s malým bojovníčkem budeme bojovat spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.