Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka och, jak mně takovýdle báby otvíraj kudlu v kapse. Víš čeho jedinýho dosáhneš, když to budeš řešit? Budeš nervozní a stres jak známo umí docela těhotenství pocuchat a hurá, bába bude mít pravdu.
Vykašli se prosímtě na to a věř prckovi a přírodě, že ví, co dělá.
@Mellisa 012 já byla dokonce 26dc, mám dlouhé cykly a Tokareva říkala, že měli transfery i 29dc. Já jdu na UTZ před KET příští úterý. Piju bylinkový čaj dle Radnické a přidala jsem i kontryhel, tak uvidíme, jak to bude se sliznicí ![]()
@Pindrušenka ahoj, známou bych vyškrtla ze svých známých. I kdyby to v kartách takto viděla, tohle se neříká
nikdy nemůže mít jistotu, že se to stane a ty budeš zbytečně ve stresu. Máme dost i tak a ještě tohle, pro miminko to taky není dobré. Vykašli se na to a pokud jsi ji požádala o výklad, tak to prostě nedělej. Držím palce na čtvrtek
![]()
Dekuju holky, jsem trochu klidnější ale to podvědomí je hrozný.
@hancami tak to se o den míjíme- já jdu už v pondělí ![]()
Manžel mě vzal na čtyři dny do Vysokých Tater na wellness pobyt, výlety do hor atd, tak jsem se dala zase dohromady a už se těším na druhé (a snad i poslední) kolo
A přemýšlel jsem i o tom co jsi řekla a tu akupunkturu zkusím znovu ![]()
@Pindrušenka Buď klidná, karty zdaleka nejsou vševědoucí- mně třeba opakovaně vyšly dobře a dopadlo to jinak.
@Ewangelle tak to je fajn, že je lépe
já měla včera hodně krizový den
manžel na montáži, takže jsme se 14dní neviděli, do toho minulý týden potvrzeno negativní krev. včera to nějak dolehlo, probrečela jsem střídavě skoro celé odpol. Dnes už dobrý a já doufám, že náš 7.transfer bude ten šťastný ![]()
Ahoj holky, jen sem nakukuji a všem co se zadařilo gratuluji ![]()
Příspěvek upraven 01.08.17 v 13:51
Ahojky, vím že nejdůležitější v tuto chvíli je být v poho a na to jediný budu myslet a jak se má fazolka k světu.
@Macamaca ahoj, jakpak se máš? nedávno jsem si říkala, kde jsi a myslím Kelynka ve stejnou dobu přispívala
@Marcya @Pindrušenka Na ten výklad z karet se vykašly. Jen se budeš stresovat a přivoláš si to..
Věř bojovníčkovi a užívej si těhotenství. ![]()
Holky, moc díky za odpověďi, vidím, že každá ty transfery máme jinak a záleží teda na víc okolnostech. Musím jim věřit, že 22 DC je ten správný den.
@Marcya děkuji
a gratuluji ke kontrole, doufám, že ti ta cysta brzy zmizí ![]()
@Pindrušenka pusť to věštění z hlavy, přece se nenecháš zviklat takovým věštěním, to snad známá nemohla myslet vážně.
@hancami jo, na tebe jsem si s těmi delšími cykly při zavádění embrya vzpomněla. A necháš tentokrát KET v nativu nebo se vrátíte k náplastem? Taky jsem pila kontryhelový čaj, pořád jsem měla sliznici kolem 6,5 a pak najednou za dva dny povyskočila a Kafka naměřil před 9
Budu držet pěsti, ať jde všechno jako po másle a sedmička je šťastné číslo
.
@Macamaca Ahoj, ráda tě tu vidím ![]()
@Potkyš Ahojky, děkuji vím že jsem udělala blbost, ale taky jsem si to rychle v hlavě srovnala. A s malým bojovníčkem budeme bojovat spolu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.