1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
27.7.17 18:54

@Marcya Asi jo, jen Kafka řekl že se začíná vstřebávat. No já si u malé těhotenství moc neužila, pořád strach a ted se to opakuje. A je to tím že mimča jsou vymodlené a z pomocí doktorů. A mám to jak ty, začátek týdne v poho ale pak nervozita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
27.7.17 21:41

@hancami to je mi líto- snad to zvládneš lépe než já ´, psychiatr k mi k obvyklé meditaci musel napsat ještě něco na uklidnění :zed:

Dnes dorazila ms, takže za deset dní kontrola na přípravu na další KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
27.7.17 21:49

@Ewangelle A půjdeš zase na akupunkturu nebo se za ty peníze na to vykašleš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
27.7.17 22:29

@Ewangelle @Potkyš ja si na paní co děla aku vzala v repromede kontakt a jezdím kdo soukrome už rok za 609kc :lol: :lol: jezdila jsem z Moravy až do Prahy takže mi to v celku bodlo poznat bližší akupunkturistku a je skvělá rozhodne bych pokračovala i dále mam se sice ještě nezadarilo ale věřím ze se povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
28.7.17 08:41

@Potkyš ahoj, energie za těch 6 let hodně opadla, spíše už se člověk učí s tím žít. Byly chvíle, kdy nás to úplně položilo a už jsem si říkala konec. Pak se vždy na něco zaměřím, třeba lázně, ty mi hodně pomohly. No a teď je vždy hodně špatný ten den, kdy se dozvím špatný verdikt a pak už je to zase „normální“ člověk za ty roky otupí :roll: moc držím palce ať jsou bojovníci po pgs :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
28.7.17 08:44

@Ewangelle pro mne je špatný vždy ten den, kdy se dozvím špatný verdikt, ale jak jsem psala potkys za ty roky už jsem asi zvyklá. Bylo období, kdy jsem se chodila vykecat k psycholožce, teď už zvládám. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
28.7.17 16:05

@Potkyš asi se na ni už vykašlu- stejně nepomohla :zed:
Holky tu psaly ale něco o mobilizaci před KET? Zabralo to někomu? Kontakt? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
29.7.17 18:09

@Ewangelle já na mobilizaci byla. Určitě neuškodí, může pomoct a neznamená, že když se nezadarilo, že je akupunktura zbytečná. Je u toho TOLIK faktorů, že někdy pomoct může jindy jsou všechny podpůrné prostředky zbytečné :? Já osobně si myslím, že všechny podpůrné prostředky jsou hlavně na psychiku, jestli se má zadarit, tak to půjde i bez nich :mrgreen: ale někdy je to dlouhá cesta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
1.8.17 10:15

Ahoj holky,
u mě teď v sobotu kontrola před KET, výška sliznice 9,1 a folikul 21 mm. Na tuto sobotu mám naplánovaný KET :andel:, v sobotu večer jsem si měla píchnout Ovitrelle a za dva dny začnu brát utrogestan. Nepamatujete si, kdy jste měly KET vy? Vím, že u každé to může být jiné, ale nezdá se vám 22 DC na KET pozdě? Cyklus mám 30 dní. Při kontrole jsem byla nějak myšlenkama mimo a na to nejdůležitější jsem se zapomněla zeptat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.8.17 11:08

@Mellisa 012 Ahojky, ja jsem první ket měla 19 den cyklu a druhý ket 16 den cyklu. Asi záleží kdy máš ovulaci a jak dlouhý cyklus. Já se skoro vždy zapomenu na něco zeptat, takže nejsi sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.8.17 11:09

@Mellisa 012 já měla jednou transfer 21dc, pak teda 19 i 18dc… prostě se řídí sliznicí a velikostí folikulu. Cyklus mám lehce nepravidelný, ale běžně kratší, kolem 28-29 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
1.8.17 11:10

@Mellisa 012 taky má vliv, jestli zavádí třídenní nebo pětidenní embryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.8.17 11:29

Ahoj holky, tak dnešní kontrola na gyndě OK. Jsem v 9+1 tt vše vypadá dobře. Akorát mám na pravém vaječníku 4 cm cystu :think: Doktor říká, že by se měla časem vstřebat. Je to prý z těch hormonu. Další kontrolu mám až na konci trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.8.17 11:31

@Mellisa 012 mě dělali transfer 17-19 den. Ale já mám cykly krátké obvykle 26 dní. Každopádně držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.8.17 11:38

@Marcya Ahojky, tak to jsi dopadla dobře, mě čeká až ve čtvrtek a jsem dost nervozní. Znamá mě z práce na dálku vyložila karty a řekla mě že to nevypada dobře, ze plodu se bude něco špatně vyvíjet, že to vypadá na srdce. Nevím co si mám myslet zabývá se Esoterikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.