1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
25.7.17 10:30

@beata123 moc gratuluji. Uzivej tehu. Mne to strasne rychle uteklo :( ale ted mi tu chrupka krasna princeznicka. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.17 11:16

@Potkyš tak držím palce! Budeš mít i PGS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.7.17 11:24

@Marcya Ano bude PGS, tak snad z toho něco zbyde. Už jsem ten úbytek obrečela. Teď neberu žádné léky kromě utroše a mlátí se mnou hormony. Při stimulaci jsem byla v pohodě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
25.7.17 13:21

@Potkyš úbytek je celkem velký, ale hlavni, je že tam musí být to prave :hug: držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.7.17 13:43

@hancami Děkuju. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
25.7.17 14:29

@beata123 :dance: super, moc gratuluji :dance: :dance:, tak ať dál pěkně rostete! :hug:
@Potkyš držím pěsti, ať máte co nejvíc kvalitních embryi a zbyde i na zamražení. :hug: Úbytky u PGS jsou, ale zase si vem, že tím sítem projdou jen ti nejzdatnější jedinci. U nás po PGS z osmi embrií zůstaly 3 :srdce: :andel:
@hancami držím pěsti štěstí :hug:
Jinak u nás včera kontrolní ultrazvuk 1O DC, sliznice jen 5,3 a folikuly malé- jen kolem 11mm :,(. Příště kontrola ve čtvrtek a pak snad bude KET. Tak doufám, že už to bude optimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.7.17 14:36

@Mellisa 012 Děkuju. Ket máš v nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.17 15:47

@Potkyš neboj. Určitě nějaké zbudou. Mě po PGS zbylo při 2.IVF jen jedno jediné embryo. Ostatní měly vady na různých chromozomech. A vidíš, bylo to to pravé a chytlo se. Tak držím palečky, ať je bojovníku co nejvíc. Budeš mít aspoň jistotu, že ti zavedou jen ty kvalitní a životaschopné. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.7.17 15:53

@Marcya Děkuju.Máš pravdu, i kdyby zbylo jen jedno, tak to může být ten pravý bojovníček… :palec:

Mám dotaz: měl by můj praktik vědět, že podstupuji IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
25.7.17 16:05
@pajinkapajinka píše:
@Ewangelle jak uz jsem tu psala. Ja s dvojcatkama 8 a 9 ty den nic a den pred kontrolou - 13 ty den //. :srdce: Drzim pestiiiii…

Ahoj, ty jsi sice měla dvojčata, ale jednovaječná a měly společnou placentu, že? Tak proto ti hCG rostlo stejne „pomalu“ jako u jednoho plodu. hCG je produkováno placentou, ne plodem, a tys měla vlastně jen jednu placentu. Já naopak: měla jsem pGD, hCG rostlo nádherně, ztrojnásobovalo se, a pak to byl prázdný gestační váček, embryo tam vůbec nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
25.7.17 16:39

Tak já už bohužel mám výsledky krve- a nedopadlo to :,(
Jelikož máme ale ještě dva mrazáčky, jdeme v půlce srpna na druhý KET, tak snad bude úspěšnější než tento první pokus :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
25.7.17 16:42

@Ewangelle To mě mrzí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.17 17:00

@Potkyš Přesně tak. I jediný bojovník stačí k miminku :mavam:
Můj praktik to neví. Asi ani zatím není důvod, proč mu to hlásit, protože nemocenskou mi vystavili v Repromedě a teď mi ji jen převedli k mému gynekologovi. Ale ví to můj endokrinolog a už jsem byla i na kontrole. Hned po potvrzení těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
25.7.17 17:02

@Ewangelle To mě moc mrzí, ale nebuď z toho moc smutná. Naopak - koukej dopředu a věř, že v srpnu se zakousne a už nepustí. Jestli tě to potěší, mě při 1.IVF a prvním KETu se taky nechytl. Až napodruhé :mavam: Takže hlavu vzhůru. Máš další mrazáčky a ty už se na tebe těší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.7.17 17:21

@Ewangelle Ahojky, drž se a uvidíš že jeden z těch frostíků, co máš u ledu, se na tebe teší a už se tě nepustí. :hug: Jen si pohlídej ovulaci já jsem jednou přišla 10 den cyklu a bylo po ovulaci, a bylo to po nezdařeném ketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.