Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marcya super
krásná hodnota. Gratuluju
myslím, že i Tokareva byla dnes překvapena, v pátek sliznice 6mm a dnes 8,5mm folík 14mm, takže ve čtvrtek večer píchám ovitrele a od neděli utroš, ale jen 1-1-1, takže to bude asi co nejvíce v nativu
jak jsem psala, takto jsme do toho ještě nešli ![]()
@hancami tak super, to už je hezká sliznice. Já beru taky utroš jen 1-1-1. Budu držet palce.
@Marcya urcite… ja jsem zjistila, ze po pgs vedi pohlavi a zavolala jsem si do repromedy a rekla jim, ze bych to chtela vedet. Prepojili me do labpratore. A asi so ctvrt hodky mi volala pani a rekla mi to
. Byla jsem proste strasne zvedava ![]()
@kelynka Ahojky,já teda ne a není ten email na Reprom. stránkách.
@kelynka Myslím, že je to mkafka@repromeda.cz, ale neručím za to…
Holky moc gratuluji. Ja vedela ze leto je na uchyceni embryi jak delany. Mala se chyla na konci srpna pred rokem.
Neatko to je na dobre ceste ze ti vse smrdi
mne vse smrdelo az do porodu ![]()
Holčiny, zbylo mi 150 jednotek Gonalu F, který už nevyužiji, kdyby měla některá zájem, ráda ho věnuji ![]()
@Ewangelle Ahojky, tak uz se ti to krátí, za chvilku budeš mít frostáka u sebe.
@Pindrušenka Přesně- čekám, že mi zítra zavolají kdy se mám v úterý dostavit… jsem už celá nedočkavá ![]()
@Ewangelle Taky jsem byla vždycky strašně nedočkavá. Já jdu na ultrazvuk až ve čtvrtek. Sice už křeče nemám ale mám dost bolesti v podbříšku. Měla jsem i jeden den střevní potiže, tak snad se nic nestalo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.