Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak už mám termín KET- příští úterý se jde na věc ![]()
A objednala jsem se i na tu akupunkturu před a po, tak snad to pomůže a zadaří se ![]()
@Ewangelle Ahojky, tak to je super. A kolik ta akupunktura stojí?
Holky, tak už mám taky termín let, příští čtvrtek
sliznice prý krásně poskočila, takže mám cyklus bez dalších hormonů, takto poprvé, tak se třeba zadari
@Pindrušenka Vychází to na 2.500,– Kč. Je to za 45 minut před a 45 minut po transferu.
@hancami Určitě ano ![]()
@Ewangelle Tak to je celkem dobrá cena. A kolik máš zamražených embryjek?
@Pindrušenka Bylo jich pět, ale po PGD zbyly tři- dvě holčičky a jeden chlapeček ![]()
Ahoj holky, tak už jsem zpátky z kontroly. Těhotenství potvrzeno, HCG přes 4000 a gestační váček 7mm. Další kontrolu mám až 18.7.A to už by mělo být vidět ![]()
@Ewangelle ty jo, tobě řekli pohlaví miminek?
Já vůbec nevím co mi zaváděli, měla jsem je po PGS. Tak nevím zda to z toho vyšetření vědí. Jinak držím palečky na KET. Jdeš na tu nemocenskou?
@Marcya Ahojky, tak to je super. Taky gratulace. Já jdu už 13.7. tak doufám že to srdíčko tam bude.
@Pindrušenka díky moc. Musíme věřit, že další kontrolu už bude krásné srdíčko.
@Ewangelle ja k te co děla Aku v repro chodím soukrome protože 2500kc je mega pálka a ona si bere 600kc za aku… proste těžký byznys ale určitě ji doporucuji
@Marcya Děkuji. Ano, když mi volali ohledně výsledků PGD tak jsem se zeptala a paní laborantka mi to normálně řekla
co mi zavedou ale samozřejmě nevím… a na tu nemocenskou určitě jít chci- chci udělat maximum pro to, aby to vyšlo
@Mišuta29 Tak to je hodně rozdíl ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.