1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
240
29.6.17 14:50

@Mellisa 012 děkuji moc :hug: 3 embryjka jsou krásná. Mě teď zbylo po PGS jen jedno a to mi zavedli. Dnes jsem 12 den po KET a čárka je už dost silná. Ohledně té menstruace, tím že čekáš na výsledky PGS tak v podstatě jedna proběhne. Já šla na KET hned další měsíc po OPU. Když je sliznice OK, tak v tom asi problém není. Ale nevím. S touto informací se setkávám prvně :nevim:
@beata123 držím palečky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.6.17 15:20

@Marcya Já to budu mít stejně, po opu budeme čekat na výsledky PGS a transfér zamraženého embryjka bude hned další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.6.17 15:29

@Potkyš Tak držím palečky :palec: Už stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.6.17 15:33

@Marcya Ještě ne, čekam na ms. Tobě gratuluji ke //. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
29.6.17 15:38

@Potkyš děkuji :kytka: Na krev a UTZ jdu až 4.7, tak doufám, že mi těhu potvrdí. Tak hodně zralých vajíček a následně krásných embryjek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
29.6.17 15:47

@Marcya Děkuji. Do úterka to rychle uteče a nedoufej, ale VĚŘ…! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
29.6.17 17:38

Chci se zeptat těch, co už nějaké IVF mají za sebou- chodily jste po ET (nebo KET) do práce nebo jste až do výsledku byly doma?
A v případě úspěchu jste pak šly do práce nebo na rizikové?
Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
29.6.17 17:40

@hancami
Ne manžel nemá problémi se zkapalněním jen spohybem. Já beru femigard a dobíral platíčko vitámínu zrovna že nám zbyli od minule. A je pravda že jsem začla chodit do práce tak nebylo času přemýšlet a taky více pohybu a všeho. Dnes jsem si dělala zatím vždy večer a příjde m že sílí i manžel říkal že jo. V sobotu zkusím ráno. Akorát v práci asi ze mě budou mít radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
29.6.17 17:41

@pajinkapajinka Díky moc, kéž by to vyšlo a hlavně se udrželo. Ale mě se ještě nepodařilo vůbec otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
29.6.17 17:43

@Mellisa 012
překvapení teda jo, já si říkala stres z místa a všeho tak to mám dlouhé a furt sem test odkládala a manžel tak at zkusím, a uplně jsem vyvalila oči, já nikdy neměla ani ducha vůbec nic, vždy sněhobílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.17 18:31

@beata123 :D tak to je bomba!!! :potlesk:. Krasna carka, to uz neni ani duch. Drzim palce, aby tehu probihalo v co nejvetsi pohode :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
29.6.17 19:51

@pajinkapajinka
děkuji, no mě to příjde ještě slabá čárka. Já se zatím raduji velice opatrně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
29.6.17 19:52

@pajinkapajinka
Ale musím říct, že včera jsem se ptala furt manžela jestli to tam taky vidí to byla slabší ta čárka, jsem si říkala jestli nemám vlčí mhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.6.17 20:11

@beata123 Ahojky, taky tiše gratuluji. To je tu hodně novinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
29.6.17 20:12

@Pindrušenka
díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.