1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
30.6.17 17:25

Holky dekuji, je to nase vytouzene zlaticko.
Zaznamenala jsem. spravne ze je pajinka tehu? Prirozene?

Moje poblinkana cestovatelka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
30.6.17 17:38

Holky, tak dnes 13dc sliznice 6mm a jeden z mnoha folikulů má 8mm, Tokareva řekla, že na mě dlouhé cykly ještě další kontrola v úterý a že nebudeme přidávat žádné estrogeny. Že transfer může být klidně i 29dc podle toho jak vše poroste, jen budu muset dojet víckrát ať víme kdy bude ovulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
30.6.17 18:52

@Marcya @hancami @kratjana
Díky moc holky, ještě aby vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.7.17 08:09

Ahojky všem, tak dnes musím do Repromedy. Od včerejška mám šílené bolesti v podbříšku :nevim:. Mám tam dofrčet kolem půl jedenácté. Tak držte pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.7.17 08:14

@Pindrušenka moc držím pal :hug: :hug: ce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.7.17 08:22

@hancami Moc děkuji, jsem z toho dost rozhozená, budila jsem se celou noc a jsem ráda že chodím. Já jsem totiž měla v roce 2012 endometriozu 3 stupně, kterou mě odstraňovali a pak něsledně hormonální léčba, ale asi po porodu se mě začala plně vracet zpět. Tak doktorka má podezření že ty bolesti jsou od toho, ale do úterka je daleko, tak mě udělá ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.7.17 08:34

@Pindrušenka s tím zkušenosti nemám, ale kamarádka měla srůsty spíše kolem dělohy a skoro celé tě mívala bolesti, hlavně aby to neohrožovalo miminko, tak hodně štěstí :hug: pak písni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.7.17 10:11

@Pindrušenka Moc ti držím palce a pak dej vědět. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.7.17 13:39

Ahoj holky, tak už jsem doma. Potvrzeno je tam 0,5cm gestační váčak. Brali mě krev jestli je vše v pořádku a v pondělí mě bude volat výsledky a když dopadnou dobře tak na kontrolu až kolem 13.července. Musím brát magne B6 protože ta endometrioza je asi okolo střev a ty způsobují ty křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
1.7.17 14:28

@Pindrušenka tak to je dobře, že je mimi v pořádku :) řekla bych, že tohle asi čeká i mně :( při laparce u mimoděložního mi říkali, že mám srůsty u střev a stačí stimulka, utrogestan, ovulace, trochu větry a mám křeče :,( a říkali, jestli to může nějak ohrozit? nebo je to prostě hold bolestivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.7.17 14:41

No Tokareva mě jen říkala že do doby než se potvrdí srdeční akce tak je to tzv. biochemické těhotenství, a asi ohrozit ty křeče asi můžou když je plod tak maličký. Ale to jsou jen mé dohady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.7.17 14:44

Ale mám pocit že ohrozit může průjem atd, Tokareva se mě ptala jestli jsem neměla střevní potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.7.17 14:56

@Pindrušenka tak ti moc držím palce, aby další kontrola byla v pořádku a křeče tě co nejdřív přešly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.7.17 15:16

@Marcya Děkuji jsem ještě zvědavá co ta krev, o hcg Tokarevě nejde, ale o hormonalní hladiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
3.7.17 15:13

Ahojky :mavam:, tak mě teď Tokareva volala a krev 15 den po ketu HCG 2550 a hormony taky v pořádku na další ultrazvuk jdu 13.7. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.