Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky dekuji, je to nase vytouzene zlaticko.
Zaznamenala jsem. spravne ze je pajinka tehu? Prirozene?
Moje poblinkana cestovatelka ![]()
Holky, tak dnes 13dc sliznice 6mm a jeden z mnoha folikulů má 8mm, Tokareva řekla, že na mě dlouhé cykly ještě další kontrola v úterý a že nebudeme přidávat žádné estrogeny. Že transfer může být klidně i 29dc podle toho jak vše poroste, jen budu muset dojet víckrát ať víme kdy bude ovulka
Ahojky všem, tak dnes musím do Repromedy. Od včerejška mám šílené bolesti v podbříšku
. Mám tam dofrčet kolem půl jedenácté. Tak držte pěstičky.
@hancami Moc děkuji, jsem z toho dost rozhozená, budila jsem se celou noc a jsem ráda že chodím. Já jsem totiž měla v roce 2012 endometriozu 3 stupně, kterou mě odstraňovali a pak něsledně hormonální léčba, ale asi po porodu se mě začala plně vracet zpět. Tak doktorka má podezření že ty bolesti jsou od toho, ale do úterka je daleko, tak mě udělá ultrazvuk.
@Pindrušenka s tím zkušenosti nemám, ale kamarádka měla srůsty spíše kolem dělohy a skoro celé tě mívala bolesti, hlavně aby to neohrožovalo miminko, tak hodně štěstí
pak písni ![]()
Ahoj holky, tak už jsem doma. Potvrzeno je tam 0,5cm gestační váčak. Brali mě krev jestli je vše v pořádku a v pondělí mě bude volat výsledky a když dopadnou dobře tak na kontrolu až kolem 13.července. Musím brát magne B6 protože ta endometrioza je asi okolo střev a ty způsobují ty křeče.
@Pindrušenka tak to je dobře, že je mimi v pořádku
řekla bych, že tohle asi čeká i mně
při laparce u mimoděložního mi říkali, že mám srůsty u střev a stačí stimulka, utrogestan, ovulace, trochu větry a mám křeče
a říkali, jestli to může nějak ohrozit? nebo je to prostě hold bolestivé?
No Tokareva mě jen říkala že do doby než se potvrdí srdeční akce tak je to tzv. biochemické těhotenství, a asi ohrozit ty křeče asi můžou když je plod tak maličký. Ale to jsou jen mé dohady.
Ale mám pocit že ohrozit může průjem atd, Tokareva se mě ptala jestli jsem neměla střevní potíže.
@Pindrušenka tak ti moc držím palce, aby další kontrola byla v pořádku a křeče tě co nejdřív přešly.
@Marcya Děkuji jsem ještě zvědavá co ta krev, o hcg Tokarevě nejde, ale o hormonalní hladiny.
Ahojky
, tak mě teď Tokareva volala a krev 15 den po ketu HCG 2550 a hormony taky v pořádku na další ultrazvuk jdu 13.7. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.