Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky nevíte kdy jít nejdřív na gyndu? Určitě asi až bude zřetelná druhá čárka ne? Já mám dnes 51DC.
@beata123 juj tak to by jsi mela videt me. Ja na svetle, ruzny uhly atd. Ta tvoje carecka uz opravdu neni duch. Opravdu drzim palce at je vsechno v poradku ![]()
Tady jsou ale krásné zprávičky za poslední dobu. Všem moc gratuluji a držím pěsti, ať je vše v pořádku.
Holky, někdo tu kdysi řešil hormonální jógu, ale už nevím, kdo to byl. Dnes jsem ve studiu, kam chodím cvičit, našla letáček na víkendový kurz na konci července. Tak kdyby měl někdo zájem, přikládám foto. Já to asi půjdu vyzkoušet. Chystala jsem se na to, kdyby poslední KET nevyšel a teď by se mi to hodilo, aby se tělo zkusilo nějak srovnat.
@missy-m
To jsem byla já, jsem chtěla zkusit. Ale pokud jsem opravdu těhotná tak se nesmí.
Já můžu dooporučit tuhle:
https://svethormonalnijogy.cz/index.html
@pajinkapajinka
Díky moc jsi zlatá, já stejně tomu nemůžu pořád uvěřit:-)
@beata123 A jooo. No tak jasný, těhotná jsi
Teď už to potřebovat nebudeš.
@beata123 Jééé to je regulérní těhotenská čárka, žáden duch
Veliká gratulace a překvapení přírody ![]()
@Ewangelle já po prvním KETu šla do práce. Nedopadlo to. Pak jsem si nechala napsat nemocenskou a KET byl úspěšný. Sice to nakonec nedopadlo, ale to už je jiná. A teď jsem taky doma po KET. Sice pracuju v kanceláři, takže nic fyzicky náročného, ale v práci mám docela velký stres a hektickou pracovní dobu, takže jsem to nechtěla riskovat. Zda to ale ovlivní úspěch nebo neúspěch KETu nevím ![]()
@beata123 jo, a když jsem otěhotněla přirozeně, tak jsem volala na gyndu hned jak byl pozitivní, cca taky kolem 50.dne, udělala utz a aspoň se vědělo, že je uloženo pěkně v deloze. Zavolej a uvidis
@beata123 paradicka parada ![]()
To rada ctu. Drzum palce, hlavne at vse jde tak jak ma jit.
Ahoj holky posilam vam moji dcerusku
4.7. ji budou tri mesice ![]()
Adelka ma na hlavicce hemangiom ktery byvmel za nejaky ten rok zmizet. Pry je to nezavadne, jen kosmeticka vada
@Marcya A napsali ti ji v Repromedě bez problémů? Musela jsi si o ni říct nebo ti ji nabídli sami? Děkuji
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.