1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
28.3.17 10:16

@hancami děkuji za odpověď :kytka:
Tak holt asi nejdřív vybrali ty zdravé, musíš to brát asi jako celkový počet :andel:
Já právě podle podpisu jsem myslela, že jste dělali PGS jen těch 8…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.3.17 10:20

@Mellisa 012 děkuji ;)
Oni ti tu dávku nastaví podle tvé ovarialni zásoby a hormonálního profilu.. Ale stejně každé tělo může reagovat jinak..
Já jsem u prvního IVF začínala se 150 jednotkami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
28.3.17 10:31

@Macamaca podpis jsem už neaktualizovala :) už minule jsem měla problém, že mi to napsalo že jsem přesáhla povolený počet znaků :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.3.17 10:57

@hancami Taky už jsem podpis zkracovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.3.17 12:35

Holky, mě včera tak bolelo břicho, že jsem nemohla ani chodit. Dneska už je to lepší, ale i tak chodím v předklonu. Jsem ráda, že jsem na nemocenské :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
28.3.17 12:39

@Macamaca hlavně doufám, že pořádně piješ!!! já měla hyperstimulák, předepsala mi i nějaké tabletky na zklidnění vaječníků a musela jsem na kontrolu za 10 dní. Vypila jsem první 3.dny po opu 6litrů /denně. Jedla samé bílkoviny a byla jsem ráda, že jsem to rozchodila sama. Všechno bolelo, jak jsem šla na malou, což bylo při takovém příjmu tekutin často, tak to byla bolest! fakt pomůže pít. pít, pít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.3.17 12:46

@hancami jojo, hlídám dí to abych hodně pila a bílkoviny taky :palec:
Myslím, že to bude dobrý, chce to pár dní..
Minule mě břicho bolelo asi deset dní, ale už nevím, jestli tolik.. Ono se to rychle zapomene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.3.17 13:26

@Macamaca super :potlesk: :palec: krasna uroda :dance:. Moc gratuluji :hug: Tfuj tfuj at vydrzi co nejvic :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.3.17 13:27

@kratjana drzte se :hug: :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.3.17 13:28

@beata123 ahoj, uz ti menzes dorazila :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.3.17 13:40

@hancami mela jsem transfer 25.tt. Cekalo se jestli bude ovulace a nebyla a sliznice nic moc tak zkusila tokareva v prubehu cyklu nasadit prasky na sliznici( vypadl mi nazev) a vyslo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
28.3.17 14:49

@kratjana asi Estrofem. Já právě bych chtěla zkusit transfer později i proto, že mám delší cykly a podle mě tělo je zvyklé na to pozdější časování. Možná je to úplná blvost, ale chtěla bych ho později, tak uvidíme. Hlavně budu potřebovat náplasti na růst sliznice, tak jsem zvědavá, jestli pošlou recept poštou :) :lol: a ty holka drž :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.3.17 18:32

@kelynka
zatím ne, mě napíná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
28.3.17 18:55
@kelynka píše:
@Macamaca super :potlesk: :palec: krasna uroda :dance:. Moc gratuluji :hug: Tfuj tfuj at vydrzi co nejvic :srdce:

Děkuji :hug:
Snad jich co nejvíc vydrží :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
28.3.17 22:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.