Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hancami děkuji za odpověď ![]()
Tak holt asi nejdřív vybrali ty zdravé, musíš to brát asi jako celkový počet ![]()
Já právě podle podpisu jsem myslela, že jste dělali PGS jen těch 8…
@Mellisa 012 děkuji ![]()
Oni ti tu dávku nastaví podle tvé ovarialni zásoby a hormonálního profilu.. Ale stejně každé tělo může reagovat jinak..
Já jsem u prvního IVF začínala se 150 jednotkami..
@Macamaca podpis jsem už neaktualizovala
už minule jsem měla problém, že mi to napsalo že jsem přesáhla povolený počet znaků
![]()
Holky, mě včera tak bolelo břicho, že jsem nemohla ani chodit. Dneska už je to lepší, ale i tak chodím v předklonu. Jsem ráda, že jsem na nemocenské ![]()
@Macamaca hlavně doufám, že pořádně piješ!!! já měla hyperstimulák, předepsala mi i nějaké tabletky na zklidnění vaječníků a musela jsem na kontrolu za 10 dní. Vypila jsem první 3.dny po opu 6litrů /denně. Jedla samé bílkoviny a byla jsem ráda, že jsem to rozchodila sama. Všechno bolelo, jak jsem šla na malou, což bylo při takovém příjmu tekutin často, tak to byla bolest! fakt pomůže pít. pít, pít…
@hancami jojo, hlídám dí to abych hodně pila a bílkoviny taky ![]()
Myslím, že to bude dobrý, chce to pár dní..
Minule mě břicho bolelo asi deset dní, ale už nevím, jestli tolik.. Ono se to rychle zapomene ![]()
@Macamaca super
krasna uroda
. Moc gratuluji
Tfuj tfuj at vydrzi co nejvic ![]()
@hancami mela jsem transfer 25.tt. Cekalo se jestli bude ovulace a nebyla a sliznice nic moc tak zkusila tokareva v prubehu cyklu nasadit prasky na sliznici( vypadl mi nazev) a vyslo to.
@kratjana asi Estrofem. Já právě bych chtěla zkusit transfer později i proto, že mám delší cykly a podle mě tělo je zvyklé na to pozdější časování. Možná je to úplná blvost, ale chtěla bych ho později, tak uvidíme. Hlavně budu potřebovat náplasti na růst sliznice, tak jsem zvědavá, jestli pošlou recept poštou
a ty holka drž
![]()
@kelynka píše:
@Macamaca super![]()
krasna uroda
. Moc gratuluji
Tfuj tfuj at vydrzi co nejvic
Děkuji ![]()
Snad jich co nejvíc vydrží ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.