Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@missy-m píše:
@beata123 Budu moc držet pěsti. Přesně takové pocity jsem měla taky. Poslední mrazáček, moc už jsem tomu nevěřila. Nakoupila jsem sobě i manželovi hromadu vitamínů a plánovala udělat pauzu, než našetříme a odpočineme si. Úplně si vybavuju, jak jsem na UTZ i na transfer šla s pocitem, že tam jdu prostě jen proto, že ještě tam jedno embryjko a tak že by bylo blbý ho tam nechat a že to už prostě nevyjde a pojedeme nanovo. A ejhle…ono to vyšlo. Zcela nečekaně to vyšlo. Tak tfuj tfuj tfuj, ať to máš taky tak a vyjde to@Macamaca @kelynka I vám, kočky, moc držím pěsti, aby vám to vyšlo
krásný příběh, supeeer, že Vám to vyšlo ![]()
@Macamaca na zítra držím moooc pěsti ![]()
Přesně tak, proč otěhotnění bylinkama nepodpořit ![]()
A holky, doporučuji i nějaké bylinky či preparáty v Repromedě? Přítel bere už skoro rok Selzink, ještě teda ani nevíme jaký je a bude spermiogram, ale myslím, že mu to neublíží…
@Macamaca píše:
@Mellisa 012 děkuji
Taky na zitra drzim pesti
![]()
Ahoj holky, tak včera došla MS. Takže v so 37dc, což není tak hrozné
i po utrogestanu jsem měla 36dc
tak jsem to počítala a kdyby byl tenhle cyklus zase těch 37, tak bych mohla jít na KET v květnu cca 14dní po dovolené
ale kontrola před KET má být 10-12dc a to nám zrovna vychází ta dovolená, to bych se dostavila až 14dc. Ale říkala jsem si, že bych se jich zeptala jestli KET nemůžu mít malinko později, když mám dlouhé cykly. Mám vždy stimulovaný bez ovulace, takže podle mě by to nemuselo vadit, jsou holky, které chodí na KET i 20.dc nebo i 22dc, tak by to nemuselo snad vadit, kontrola sliznice třeba 14dc
bylo by super, kdyby to bylo hned po dovolené a zas čekat někdy do konce května na MS a pak až další cyklus
Holky mám dotaz když máte neschopenku máte vycházky, nebo jak je to?
A nemáte někdo zkušenost jak se to řeší když je člověk na pracáku?
@beata123 na pracáku nevím, ale normálně by jsi měla mít na neschopence vypsané vycházky od kdy do kdy. Jestli je tam nemáš vypsané, tak vlastně nikam krom doktorů nemůžeš ![]()
@hancami
A když bych chtěla neschopenku píšou vycházky…jako když mě bude čekat transfér?
@beata123 podle mě by ti mohli napsat neschopenku od transferu a vycházky můžeš mít max 6h denně, záleží na tobě, jestli chceš vcelku nebo třeba 1h ráno a 5h odpoledne
@hancami Ahoj, to máš teda dlouhé cykly ![]()
Myslím, že snad v tvém případě by ten ultrazvuk o pár dní později vadit nemusel, ale těžko říct, uvidíš, co oni na to ![]()
Ahoj holky, tak už jsem od 12 doma, trošku tlačí břicho, ale jinak dobrý. ![]()
Odebrali mi 20 folikulů a bylo v nich 18 vajíček.
Teď se trochu bojím, aby byli kvalitní, když jich bylo tolik ![]()
Teda, vím, že to není zase tak moc, že někdo mívá víc, ale je to dvakrát víc než jsem mívala předtím ![]()
No uvidíme, co zavolají zítra ![]()
@Macamaca tak to je moc pěkné!!! já měla 27 a 22 vajíček, oplodnili jsme 15 a 13 vydrželo do 5.dne, takže i velký počet může být kvalitní
moc budu držet palce ![]()
no, někdy příští týden napíšu Hromadové, co a jak, hlavně budu potřebovat poslat recept na náplasti - od 2dc mám lepit každé 4 dny 4 náplasti, tak aby radši poslali na více kusů, kdybych měla kontrolu sliznice třeba 14dc. Nechce se mi pak zase čekat a taky nechci nic brát na zkrácení cyklu. čím míň léků beru tím líp ![]()
tak tfuj, tfuj zítra co největší počet ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.