Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa na mrazeni pouzivaji setrnejsi metodu vitrifikace. Proto se jim dari vse pek e rozmrazit. Ja mela taky ty myslenky ze co kdyby ale neboooj ![]()
Holky dnes jsem.mela hodnoty jaterk stejne jako v ut. Takze to nestouplo. Ted doufat aby to klesalo ;( jinak tam ve ct zustanu ;(
@kratjana tak dobrá zpráva, že to nastoupá a snad to do příštího týdne klesne
Čekala jsem, kdy napíšeš ![]()
@kratjana
držím moc palce at se to nezhoršuje a klesá to a malá je v pořádku. ![]()
Ahoj holky,
po roce a něco snažení se o druhé miminko se mě nedaří otěhotnět, chystám se objednat na IVF do Repromedy. Můžu se zeptat, za jak dlouho cca vás objednaly na první konzultaci? Je první návštěva v době menstruace, aby udělaly hormonální profil? Kolik je asi návštěv v Repromedě, než dojde k transferu embrya? Potřebuji s sebou zprávu od mého gynekologa? Děkuji za odpoveď.
@Mellisa 012 ahoj, nepotřebuješ s sebou nic. Zavolej a objednej se, objednají tě za týden nebo za 14 dní, podle toho, kolik mají lidí.. Objednej se hned, pak si zajdes jen na krev druhý den MS.. Myslím, že to trvá třeba dva měsíce, než udělají všechna vyšetření, ale už to nevím jistě, jak dlouho to trvalo…
@Macamaca Děkuji moc za odpověď, hodně mě to pomohlo.., zavolám tam hned v pondělí a objednám se. MS (ne)čekám příští týden, tak uvidíme, hlavně budu ráda, že se začne něco dít a proklepnou si mě tam
. A na ten horm. profil, je podmínka, druhý den MS? Držím Ti pěsti, ať jsi brzy těhule!!!
@Mellisa 012 ahoj, objednání je jak psala MAcamaca celkem rychlé. Na ten hormonální profil 2.nebo 3.den MS, takže záleží jak to vychází. Já byla 2.den, protože pak byla neděle
jinak doba do transferu je různá, záleží, co vše budou dělat za vyšetřením jak dlouhé a pravidelné máš cykly. My jsme měli genetiku, hematologii a imunilogii od jinud. Takže nás ještě pozvali na jejich spermio, genetickou konzultaci, můj hormonál. profil. První konzultace v polovině srpna. Stimulace začala 10.listopadu a transfer po PGS byl 25.12. u mě to hodně prodloužily ty dlouhé cykly mám i 40 dní a více ![]()
Tak jsem objednaná na 7.dubna k Dr Hromadové, mají prý plno a objednávají až na duben.
@hancami ahoj, a děkuji za další informace, chtěla jsem být trochu připravená, než zavolám a objednám se. To jsi mě potěšila, když píšeš, že genetiku, hematologii a imunologii jste už měly vyšetřenou jinde, já tyhle vyšetření už mám taky za sebou, tak třeba jim to bude stačit. Bohužel mám za sebou 2× ZT (7-8 týden) a na gynekologii mě dr na tyhle vyšetření poté poslal, ale nikde nic nezjistili, prostě blbá náhoda. Naštěstí další těhotenství bylo v pořádku, přirozeně. A co způsobuje, že máš delší cykly? To bylo teda zdlouhavé od konzultace po transfer, ale co člověk nadělá… A v jaké fázi jsi teď?
@Mellisa 012 to víš jaro, tak se do toho všichni hrnou???? já mám pco, ovulace nepravidelná a asi i různý den cyklu. Ta doba mezi konzultaci a transfer celkem utekla, měli jsme mezitím nějaké akce, tak to uteklo???? zeď nám byl ket zrušen kvůli problémům se žaludkem, tak ho plánujeme až květen, po dovolené
tak přeji samé dobré zprávy ![]()
Ahoj holky, tak dnes kontrola a ještě budu stimulovat do soboty a v pondělí OPU ![]()
Ahoj holky, dnes 12DC bohuzel sliznice mala, folikul byl, ale ket kvuli sliznici nebude
Jsem zklamana
. Tak po menzes bude ket planovany a budu lepit naplasti od prvniho dne.. Uz aby to bylo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.