Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana jo aha… tak to jsem špatně pochopila. Je hezký, že nás tady ještě dokáže povzbudit a ukázat jak to má vypadat:). Už se nebudu radší plést do žádných velkých akcí.
@kratjana za mě určitě sílí. U mých testu mi to přišlo silnější az někdy kolem 15. Dne. Do ty doby druha čárka stejna.
Jinak mi dneska odtekla hlenova Zátka, tak čekám každou chvíli, ze povalime do porodnice
@kliki Díky
Já bych si ty pozitivní testy dala klidně znova. Ne teda úplně hned teď, ale ještě jedno miminko bych chtěla. Tak uvidíme. Každopádně nikdy nepřestanu děkovat za to, že nám bylo dopřáno mít takového nádherného a hodného syna. Tak ti moc držím pěsti, ať se taky dočkáš. A brzy ![]()
@montty Juu, tak teď to může být každým dnem. Tak přeji bezproblémový porod ![]()
Ahoj holky, budeme měnit CAR a imunoložka prof. Ulčová z Plzně nám doporučila Repromedu. Tak jsem se chtěla zeptat na zkušenosti ![]()
@hancami ahoj za mě naprostá spokojenost, před punkci jsem dostala menstruaci, odešla mi téměř cela sliznice, podařilo se získat jen 2vajicka (špatná reakce na gonal), z toho se oplodnilo jedno a teď jsem 21tt s malým zázrakem v břiše ![]()
Punkci i transfer dělala dr. tokareva, moc mila, na mě působila hrozně optimisticky ![]()
Hodně štěstí a ať se co nejdříve zadari
@TerezaRyš díky za zkušenost
a přeji ať se daří
více takových zpráv ![]()
@kratjana
Jojojo… takže prďolko vydrž, když jsi tak krásně začal ![]()
@kliki Ahoj, na první kontrolu jsem šla 5DC a jdu dnes 7DC, do včerejšího rána mi injekce nic nedělaly a od odpoledne mě pěkně bolí břicho, tak jsem zvědavá, co dnes uvidí na utz. jinak si píchám 200jednotek. ty jooo to nevim jakou mam sliznici a ani co to je AMH nic takoveho mi nerikali
jsem ráda, že je tu někdo kdo taky teď začal ![]()
@kratjana mockrát děkuji
vubec nevim co to je prodlouzena kultivace
trochu se v tom placam. ale mockrat dekuju za nazory, rady a informace ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.