1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
4.9.16 21:05

@kratjana jo aha… tak to jsem špatně pochopila. Je hezký, že nás tady ještě dokáže povzbudit a ukázat jak to má vypadat:). Už se nebudu radší plést do žádných velkých akcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
4.9.16 21:34

@kratjana za mě určitě sílí. U mých testu mi to přišlo silnější az někdy kolem 15. Dne. Do ty doby druha čárka stejna.

Jinak mi dneska odtekla hlenova Zátka, tak čekám každou chvíli, ze povalime do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
4.9.16 23:35

@kliki Díky :) Já bych si ty pozitivní testy dala klidně znova. Ne teda úplně hned teď, ale ještě jedno miminko bych chtěla. Tak uvidíme. Každopádně nikdy nepřestanu děkovat za to, že nám bylo dopřáno mít takového nádherného a hodného syna. Tak ti moc držím pěsti, ať se taky dočkáš. A brzy :srdce:
@montty Juu, tak teď to může být každým dnem. Tak přeji bezproblémový porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.9.16 00:32

@montty jeee ahooooj. Budu má váš myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.9.16 07:46

Ahoj holky, budeme měnit CAR a imunoložka prof. Ulčová z Plzně nám doporučila Repromedu. Tak jsem se chtěla zeptat na zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
5.9.16 08:02

@hancami ahoj za mě naprostá spokojenost, před punkci jsem dostala menstruaci, odešla mi téměř cela sliznice, podařilo se získat jen 2vajicka (špatná reakce na gonal), z toho se oplodnilo jedno a teď jsem 21tt s malým zázrakem v břiše :lol:
Punkci i transfer dělala dr. tokareva, moc mila, na mě působila hrozně optimisticky :)
Hodně štěstí a ať se co nejdříve zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2322
5.9.16 08:14

@TerezaRyš díky za zkušenost :) a přeji ať se daří :kytka: více takových zpráv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
5.9.16 09:10

Dobře ráno, další série fotek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.9.16 09:12

@kratjana Nádhera… Vypadá to moc dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
5.9.16 09:17

@kratjana
Jani to je nádhera..potichu gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
5.9.16 09:18

@kratjana :palec: :srdce: Jojojo… takže prďolko vydrž, když jsi tak krásně začal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.9.16 09:19
:dance: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.9.16 09:21

@kratjana Tady není co řešit :dance: :dance: Jen tak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.16 09:24

@kliki Ahoj, na první kontrolu jsem šla 5DC a jdu dnes 7DC, do včerejšího rána mi injekce nic nedělaly a od odpoledne mě pěkně bolí břicho, tak jsem zvědavá, co dnes uvidí na utz. jinak si píchám 200jednotek. ty jooo to nevim jakou mam sliznici a ani co to je AMH nic takoveho mi nerikali :-O jsem ráda, že je tu někdo kdo taky teď začal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
5.9.16 09:40

@kratjana mockrát děkuji :) vubec nevim co to je prodlouzena kultivace :D trochu se v tom placam. ale mockrat dekuju za nazory, rady a informace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.