1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
1.9.16 12:54

@Len3ka
Tak mě bude letos 35. takže pokud budeme chtít druhé taky už moc času nezbývá :mrgreen: a jelikož jsme se o mimčo snažily cca 7.let bylo to náročné fyzicky i psychicky..
naštěstí máme ještě mrazáčky :srdce:
tak přeji hodně štěstíčka na první dobrou :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.9.16 12:58

Děkuju a taky držím všechno co se držet dá :hug:
my se o mimino snažíme 5 let, potkali jsme se bohužel dost pozdě a ani jeden děti nemáme, žijeme vlastně vcelku spokojený život, ale kdyby to vyšlo, tak budem oba šťastní jak blecha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
1.9.16 13:03

@Len3ka
Budu ti moc fandit, a cesta byla dlouhá ale výsledek stojí za to.. :srdce:
Taky jsme před malým vedly fajn a spokojený život jen to miminko ti dává úplně jiný rozměr toho života, zní to jako klišé ale je to pravda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.9.16 13:06

HOLKY BYLA JSEM NA WC A JA KRVACIM! Jako jasná krev. Zrovna jsem šla i zavést čípek a i na prstů krev. A já si říkám proč mě poboliva podbřišek. Tak to je v ha.zlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
1.9.16 13:14

@kratjana Mas krasnou carku. Podke me to je roztazeni delohy ta krev. Dulezite je, ze to nejsou cucky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.9.16 13:18

Oskárek59: věřím, a proto jsme se nakonec rozhodli všema těma peripetiema projít
kratjana: nechci Tě levně utěšovat, ale třeba to nemusí být úplně ztraceno. Dostaneš se ještě dneska k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.9.16 13:18

Jani, mě přijde, že čárka sílí ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
1.9.16 14:32

@Len3ka
Ahoj a vítej :kytka:
My byli poprvé na konzultaci loni v červnu a teoreticky v říjnu jsme mohli jít na první ivf, ale potřebovali jsme to trochu vstřebat. Tak jsme byli až teď na jaře. Povedlo se na poprvé, ale bohužel těhotenství nedopadlo dobře. Teď snad bude v říjnu další pokus. Děti ještě nemáme žádné a za pár dní mi bude 36 let, takže taky moc času není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.9.16 18:53

@kratjana : pokud máš stimulovaný KET (estrogeny a progesteron), a bereš to tak, jak máš, tak by to menstruace být neměla, tahle kombinace hormonů ji v naprosté většině případů zadrží. Nechci tě samozřejmě slepě utěšovat, ale krvácení může být z více důvodu. Implantační, nebo z i čípku, který je (píše se v chytrých knihách) citlivějši kvůli utrogestanu. Brnkni/napiš do Repro, určitě ti poradí. Držím hrozně moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.16 19:05

@kratjana máš stimulovany ket? Já taky krvacela a byl to nedostatek progesteronu. Mences bys hlavně přes estrofem nemela dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.9.16 19:49

Holky myslíte že tam mám Teda zavolat? Už Teda nekrvacim. Bylo to na papíru světle růžový a když jsem zavadela čípek tak normal červená krev. Ale bylo to Ken v poledne. Já doufám že beru vše jak mám. Občas přemýšlím jestli jsem. nezapomnela estrofem ale snad ne.
Je to stimulovaný ket.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.9.16 19:50

@nikka.zd jak tobu tebe probíhalo to krvácení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
1.9.16 21:03

@kratjana myslím,ze jsou tam krásné //. To krvácení bude určitě, ze ti embryjko navrtlo nějakou zilku v děloze. ja to tak měla taky. jednou 5. Den a podruhé 7. Den. Ted se poradně vrtá a uz se te nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.9.16 21:23
@kratjana píše:
Holky myslíte že tam mám Teda zavolat? Už Teda nekrvacim. Bylo to na papíru světle růžový a když jsem zavadela čípek tak normal červená krev. Ale bylo to Ken v poledne. Já doufám že beru vše jak mám. Občas přemýšlím jestli jsem. nezapomnela estrofem ale snad ne.
Je to stimulovaný ket.

Zítra bych tam být tebou brnkla, za zeptání nic nedáš. Možná ti zvednou dávku léků (nevím, kolik teď bereš). Na menses to nevypadá. Pokud si chceš být jistější, můžeš si zítra zajít někam na odběr hCG (tak jsem to dělala já, lovení duchů by pro mě byl stres, mám raději, když rovnou vím, na čem jsem :) ), a příští týden to zkontrolovat. Ale slabé krvácení týden po KETu (navíc u stimulovaného) bych přisuzovala implantaci. Držím palce, ať to tak vážně je, už si to zasloužís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
1.9.16 21:29

@kratjana Jsem rada, ze to preslo :-) Ja jsem krvacela jedno odpoledne, ale docela dost, teklo to skoro proudem. Valila jsem do repro, udelali utz a krevni obraz. Zjistili nizsi hladinu estradiolu a nizkou progesteronu. Zvedli mi davku a vsechno v pohode. Na tri dny mi dali jeste ascorutin, ktery pomaha zastavit krvaceni. Držím palce, at to tentokrat klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.