Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@alen18 ahoj no je to dost individuální…pokud ty budeš OK a tvůj spermio OK tak jak třeba my tak nás to i s ketem vyšlo na 45tis ale mam tam Akupunkturu, intralipid… Naskace to
@Mišuta29 dekuji tak ja ted sbiram sily a jdu nas objednat na prvni navstevu.
@alen18 ahoj, vítej ![]()
Nás to stalo taky cca 45 tisíc, ale měli jsme hodně příplatků hlavně kvůli špatnému spermiogramu. Jestli budete mít spermio dobrý, může to být o dost míň.
@Mišuta29 píše:
@oskárek59 nemáš pco? A mas amh 19? To se někde stala chyba ne?
Nestala prostě PCO nemám, mám to potvrzené laparoskopií
a zásobu vajíček na rozdávání, ovulaci pravidelnou jak hodinky s jedním dominantním folikulem.
Tak holky sily jsem posbirala kde se dalo a objednala nas. Takze prvni navsteva 12.9. Chtela bych se zeptat co po nas budou chtit a co si sebou vzit? Asi se ptat jak blbec ale tak nejak chci byt pripravena ![]()
@alen18 obcanky a kartičky pojišťovny, jo a dobrou náladu
@oskárek59 amh 19 je moc něco bude špatně normální je do 5. @Macamaca mooooc ti děkuji
Aha… díky, že to vím. Třeba bude i tady něco u nás. Jen se zeptat. Díky.
@Mišuta29 Proč by mělo být něco špatně?? PCO s vysokým AMH nesouvisí. Ano, zpravidla vysoké AMH může nasvědčovat PCO, ale taky vůbec nemusí. Mezi vysokým AMH a PCO prostě není rovnítko.
@Kikuška90 Kiku a jak se pozná pco? Mě tedy tokareva řekla že s hodnotou 10,44 mám pco. Že normální hodnota je do 3. Taky jsem ji tedy řekla že co jsem sledována ty dva roky tak fakt ovu nemám. Asi jen výjimečně.
A jak vlastně pokracujes s tehu? Kolikátý jsi týden? Už máš něco pokoupeno? A vybraný kočár?
Amh 19 je fakt divny a někde se stala chyba… A nemám to vycucane z prstu.
@Mišuta29
Hromadová mi řekla, že je to sice vysoké číslo ale že v tom problém nevidí
jen že mám velkou zásobu vajíček a že bych mohla mít problém s hyperstimulákem ale ani s tím jsem naštěstí problém neměla.
Na laparce se PCO neprokázalo. Takže to beru jak to leží a běží… ![]()
Tak dnes mi Kafka podal ruku a rekl gratuluji ste těhotná tak snad za 14 dni to test potvrdí
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.