1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
11.8.16 08:43

@Iloon do…le… Nechápu to proč se nám nedaří a všechny vyšetření máme! Všechny tady! Chjo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.16 08:45

@Iloon :hug: drz se. Urcite to v dalsim pokusu vyjde :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
11.8.16 17:19

Ahoj holky.tak u nas jen problemy…kuli diteti jsme se rozesly :( ale tet jsme zjistily ze nedokazeme bez sebe byt a zas se k sobe vracime…pritel chce at si ho vemu, tak doufam ze mu tet dopadne dobre operace zad a pristi rok bude svatba…jinak mame dalsi umrti v rodine…uz me to desi…jinak pritel pristoupil na adopci tak to vidim ze vzkousime posledni mimca a jinak pujdem do adopce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.16 17:24

@marenkaF držím palce ať je návrat už navždy ať jste spolu šťastní. A ať se děťátka brzy dočkáte. Ať v svého či adoptovaného. Tfuj tfuj tfuj, držím palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
11.8.16 17:29

@pajinkapajinka dekuji…jeste nas ceka jedna lecitelka co zname pomohla k mimcu.byla i ve zpravach :) tak jeste to a zbytek deti a pak iz jen papirovani…ale uz se na to neupinam a snazim se byt v klidu :) a jak vy valcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
11.8.16 20:54

@Iloon U mě taky negativní :(
Akorát dneska jsem to dostala a nevím, jestli mám dál brát ten utrogestan, jestli mi to nějak nerozhodí cyklus, když jdu na krev až v pondělí… Chci jít na další pokus hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.16 21:08

@marenkaF reknu ti, je to sado. Ted holky zrovna moc hodne nejsou. Kdyz place jedno dite je to o nervy, ale clovek se ho snazi utisit. Kdyz ale placou dve a clovek nevi kterou driv pochovat a co jim je je to ocistec. A i kdyz je jedna v poho - zacne plakat uz jen proto, ze slysi plakat tu druhou. No fakt mazec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.8.16 09:41

@pajinkapajinka tak to verim…pritel chce taky at si zavedem zbyle dve naraz ale ja mam z toho strach…prave nevim jak bych to zvladala…to krmeni pak ten plac :) z toho mam respekt…vidim to u netere jak me dava zabrat a to je jen jedno dite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.16 10:54

@marenkaF no my meli zavedeno jen jedno :D. Rozdelilo se na dve. Tak mame jednovajky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.8.16 17:27

Holky mne to neda. Připojila jsem se na data na mobilu. Jedu z repro. Jsem 13.dc a folikul asi žádný. Nenašel zadnej který by rostl. Sliznice sedm. V pondělí další kontrola. Minulý cyklus trval 36dnů a ovu byla asi 22.dc. Potvrzena Dr hromadovou. Tak nevím jestli bude nebo nebude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
14.8.16 04:52

@kratjana ahoj promiŇ že se tak vyptávám. 13.dc to chápu co to je a folikul je co??? a jak Dr. Hromadova zjistila ovu??? Já beru estrofem a řekla mi, že to blokuje ovu. Jsem nová a nevím co mě čeká. tak se moc ptám. Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.8.16 08:58

@kliki ahoj asibbudes máš od začátku cyklu, tzn ode dne kdy jsi doatala menses, řízený transfer. Ono úplně není důležité jestli je nebo není ovulace. Ale asi je lepší to mít v co nejpřirozenější cyklu.. Dnes jsem 15.dc od menses. A už by měl jít vidět folikul který spouští ovulaci. Díky folikulu bývá ovulace. Před měsícem mi hromadova říkala že nevadí když ovu nebude. Že nasadí estrofem a bude.tak jsem zvědavá co zitra. Zjsiti se to dlw ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
14.8.16 09:49

@kratjana ahoj.. díky za info. Mě říkala Hromadová, že při té dávce estrofemu neotěhotním, že to brání v ovulaci. Tak už tomu fakt nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.8.16 11:52

Ahoj holky tak mám po odběru vajíček odebrali 24 z toho oplodnili 16 a dnes mi volali že jich zbylo 9 a z toho 8půjde na pgs a jedno nám zamrazili bez toho. Tak až za 14dnů budou výsledky tak budu jako natrní kolik jich zbyde.Jak se to snižuje tak mě to dost znervoznuje. Myslela jsem že hned 5den půjdu na trasfér a vůbec jsem netušila že nato pgs se tak dlouho čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
15.8.16 11:54

Takže ted beru utroš do čtvrtka a budu čekat na ms a 10den cyklu pak mám přijít do repromedy. No jsem zvědavá kdy se ms dostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.