1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2414
24.8.16 11:42

@Macamaca ananas až večer! ;) myslim na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
24.8.16 12:01
@Mišuta29 píše:
@Macamaca ananas až večer! ;) myslim na tebe

To mělo být asi pro Janču, že? :) @kratjana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
24.8.16 14:52

@Macamaca
budu ti držet pěsti. Tentokrát to určitě výjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.16 15:36

@Mišuta29 proč ananas večer?

Holky tokareva byla dnes úžasná! Chtěla mi i zpívat nebo tančit jen aby mě rozveselila

A co jsem se dnes dozvěděla… Před rokem jsem byla na imunologii. Vyšlo mi amh 10,44 a díky Míše tady ksem zjistila že mám pco. Jako mazec. Ptala jsem se doktorky aby to potvrdila a fakt že jo. Takže jak jsem chodila ke své obvodní dr co mě stimulovala tak ta se ami nezminila. Furt nahanela ovulaci kterou já prostě namam a mít nebudu, asi jen výjimečně. Míša říká že i ten krátký protokol není vhodný pro pco. Achjo… No a prý i díky tomu mohu pribirat ;( a ua furt pribiram…achjo… Jedu pro neteř ať mám jiné myšlenky. Ale řeknu vám že se mi tam dnes chtělo brečet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
24.8.16 17:01

@kratjana bejby spolu to dame :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
24.8.16 18:05

@kratjana ahojky… prosím co je to pco??? a Tokareva je doktorka z repromedy, že??? Ale zase máš vysoký AMH, což je dobrý. Je mi líto, že se tak trápíš, ale neboj všechno dopadne dobře. Musíš tomu věřit. A tebe stimulovala obvodní doktorka?? Ptám se proto, že jsem docela z dálky a teď budu do repro jezdit hodně často. To jsou samý kontroly a za dva dny zase a možná i třetí. Ale neboj, taky jsem z poslední návštěvy docela rozhozená, protože minule na mě pěla ódy, a teď je to ještě horší než minule. Taky nevím co dělat. a proč ten ananas večer???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.8.16 19:13

Ahoj holky…chtela jsem se zeptat.jak jsem vam psala ze pritel musi na operaci s plotynkou tak myslite ze bych na nej dostala paragraf??? Me totiz v praci nejspis nedaji dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.16 19:28

@kliki ve Znojmě obvodacka. Ananas podle babskych rád podporuje uhnízdění. Ale twn co mám doma je sakra kyselej :) pco je anavulacni cykly. Mám to způsobené tím vysokým amh (10). Ale je fakt že přes umělý budu mít víc získaných vajec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
24.8.16 19:52

@kliki ananas nemusí večer klidně i odpo to je fuk je to podpora na uhnozdeni po ketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
24.8.16 19:58

@kratjana ahoj holky… díky za vysvětlení ananasu. Ty babský rady jsou zajímavý. To máte už vyzkoušené??? a to ti píchala injekce obvoďačka??? a jak jsi to dělala o víkendu. Nebo jak tě stimulovala obvoďačka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.8.16 20:13

@kratjana
Jani já mám AMH 19 a PCO nemám…
Každopádně držím palce aby se poslední bojovník usídlil :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.8.16 21:48

@oskárek59 já to tak mít asi budu když nemám ovulace. Říkala že z toho můžu i pribirat a taky pribiram.

@kliki chodila jsem. k Rozvadovské. Pichala jsem sama doma. Za ní Ken na konttoly. Jde o to že ona s nimi spolupracuje. Tak to má i @anrusenkaaa. Má v Karviné svého lékaře který spolupracuke s repromedou a tak nemusí až do brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
25.8.16 06:08

@oskárek59 nemáš pco? A mas amh 19? To se někde stala chyba ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
25.8.16 07:36

@kratjana Držím palce :kytka: :kytka:

Já mám taky PCO, AMH mám 17 a ovulaci mám každý měsíc, pravidelně. Takže není podmínkou nemít ovulaci, když má člověk PCO. Jen se mi každý měsíc tvoří více malých folikulů, ale vždy je tam jeden dominantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.8.16 10:49

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala do diskuze. Ceka me a partnera prvni ivf. A tak vubec netusime co nas ceka a kolik nas to bude stat? Je spousta otazek, vim ze na vsechno neodpovide ale uz taky mate neco za sebou tak aspon treba podporite. Mam nepruchozi oba vejcovody a partner na spermio teprve pujde. Muj Dr. me rikal ze u me vse ok az na to ze ty male potvurky neprojdou.Kdyz je ivf hrazene pojistovnou kolik budeme asi zhruba doplacet? Dekuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.