Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 proč ananas večer?
Holky tokareva byla dnes úžasná! Chtěla mi i zpívat nebo tančit jen aby mě rozveselila
A co jsem se dnes dozvěděla… Před rokem jsem byla na imunologii. Vyšlo mi amh 10,44 a díky Míše tady ksem zjistila že mám pco. Jako mazec. Ptala jsem se doktorky aby to potvrdila a fakt že jo. Takže jak jsem chodila ke své obvodní dr co mě stimulovala tak ta se ami nezminila. Furt nahanela ovulaci kterou já prostě namam a mít nebudu, asi jen výjimečně. Míša říká že i ten krátký protokol není vhodný pro pco. Achjo… No a prý i díky tomu mohu pribirat ;( a ua furt pribiram…achjo… Jedu pro neteř ať mám jiné myšlenky. Ale řeknu vám že se mi tam dnes chtělo brečet
@kratjana ahojky… prosím co je to pco??? a Tokareva je doktorka z repromedy, že??? Ale zase máš vysoký AMH, což je dobrý. Je mi líto, že se tak trápíš, ale neboj všechno dopadne dobře. Musíš tomu věřit. A tebe stimulovala obvodní doktorka?? Ptám se proto, že jsem docela z dálky a teď budu do repro jezdit hodně často. To jsou samý kontroly a za dva dny zase a možná i třetí. Ale neboj, taky jsem z poslední návštěvy docela rozhozená, protože minule na mě pěla ódy, a teď je to ještě horší než minule. Taky nevím co dělat. a proč ten ananas večer???
Ahoj holky…chtela jsem se zeptat.jak jsem vam psala ze pritel musi na operaci s plotynkou tak myslite ze bych na nej dostala paragraf??? Me totiz v praci nejspis nedaji dovolenou
@kliki ve Znojmě obvodacka. Ananas podle babskych rád podporuje uhnízdění. Ale twn co mám doma je sakra kyselej
pco je anavulacni cykly. Mám to způsobené tím vysokým amh (10). Ale je fakt že přes umělý budu mít víc získaných vajec
@kliki ananas nemusí večer klidně i odpo to je fuk je to podpora na uhnozdeni po ketu
@kratjana ahoj holky… díky za vysvětlení ananasu. Ty babský rady jsou zajímavý. To máte už vyzkoušené??? a to ti píchala injekce obvoďačka??? a jak jsi to dělala o víkendu. Nebo jak tě stimulovala obvoďačka??
@kratjana
Jani já mám AMH 19 a PCO nemám…
Každopádně držím palce aby se poslední bojovník usídlil ![]()
@oskárek59 já to tak mít asi budu když nemám ovulace. Říkala že z toho můžu i pribirat a taky pribiram.
@kliki chodila jsem. k Rozvadovské. Pichala jsem sama doma. Za ní Ken na konttoly. Jde o to že ona s nimi spolupracuje. Tak to má i @anrusenkaaa. Má v Karviné svého lékaře který spolupracuke s repromedou a tak nemusí až do brna
@oskárek59 nemáš pco? A mas amh 19? To se někde stala chyba ne?
@kratjana Držím palce
![]()
Já mám taky PCO, AMH mám 17 a ovulaci mám každý měsíc, pravidelně. Takže není podmínkou nemít ovulaci, když má člověk PCO. Jen se mi každý měsíc tvoří více malých folikulů, ale vždy je tam jeden dominantní.
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala do diskuze. Ceka me a partnera prvni ivf. A tak vubec netusime co nas ceka a kolik nas to bude stat? Je spousta otazek, vim ze na vsechno neodpovide ale uz taky mate neco za sebou tak aspon treba podporite. Mam nepruchozi oba vejcovody a partner na spermio teprve pujde. Muj Dr. me rikal ze u me vse ok az na to ze ty male potvurky neprojdou.Kdyz je ivf hrazene pojistovnou kolik budeme asi zhruba doplacet? Dekuji za info ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.