Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišuta29 píše:
Amh 19 je fakt divny a někde se stala chyba… A nemám to vycucane z prstu.
Prostě je to větší zásoba vajíček než podle tabulek, žádná chyba
To je asi tak jako když má některý chlap mega moc spermií ![]()
@kratjana PCO má spoustu příznaků, hlavně to tedy bývá to, že nedozrává vajíčko každý měsíc = není ovulace, ale máš ve vejcovodech spoustu malých folikulů celý cyklus. A pak tady to přibírání na váze, nadměrnost ochlupení atd. je tam toho více ![]()
Dneska jsem 17+0, pokoupeno něco málo už máme, ale čekáme ještě na potvrzení pohlaví v 21.týdnu. Chci to vyloženě ladit buď do holčičího nebo klučičího
Kočár už mám taky vybraný, ale ten budeme kupovat až tak na konci prosince/začátek ledna.
Co ty?? Kdy začneš testovat? ![]()
@Mišuta29 píše:
Tak dnes mi Kafka podal ruku a rekl gratuluji ste těhotná tak snad za 14 dni to test potvrdí
Držím palce ![]()
@Kikuška90 testovat se chystám nejdříve 10.den pokud mi to moje já dovolí. Ale já se nedám. Chci tady zase stresovat a dávat sem fotky testu na kterých nic není.
@kratjana tak všem těhulkám tady moc gratuluji a tiše závidím. Já jsem docela smutná z poslední návštěvy v repro. Sliznice nižší než minule o 0,4mm což je blbý a už tam není vidět ani tripleline, ale jak je to možný na to nedokázala doktorka odpovědět. Takže v 2.den menstruace začínám s injekcemi a pak prej zkusí se kouknout na sliznici v přirozeným stavu. Prý je možný, že estrofem blokuje nárust sliznice, cože teda nevím, proč jsem ho měla brát. Jsou to všechno zajímavý věci. A to, že jsou i někde doktroři, kteří spolupracují s repromedou to jsem taky nevěděla. Holky já Vás nemít, tak nevím nic. Díky moc za vše a ještě jednou moc gratuluju jupííííííí ![]()
@kratjana píše:
@Kikuška90 testovat se chystám nejdříve 10.den pokud mi to moje já dovolí. Ale já se nedám. Chci tady zase stresovat a dávat sem fotky testu na kterých nic není.
Patří tam že Nechci stresovat ![]()
@Mišuta29 Prosímtě jak probíhá ten ket? Normálně v ordinaci nebo jinde? A po vložení jdu hned domů?
Nevíš kolik musí být ta sliznice na vložení. Ve st jdu na utz.
@beata123 ahoj je to v repromede mají speciální mistnost s okénkem ke genetice. Ja mam vždy sliznici 10-11mm takže perinku ale myslim ze kolem 8mm je OK. Ja měla i Akupunkturu před ketem a i po ketu. Tak sem si chvíli po ležela jinak to trvá cca 2min a Jedes domu
Nevíte, prosím, někdo, zda je možné v Repromedě začít stimulovat současně s podáním žádosti o IVF na pojišťovnu? Nevyšlo mi teď IVF a návštěva v Repromedě bude zrovna 2. den cyklu, tak nevím, zda budu muset čekat celý měsíc…
@Cinkilinki ahoj u me se necekalo na schvaleni. Dojtor rikal, ze ivf se vzdy schvali( pokud samozrejme nemas pokusy na pojistovny vycerpane).
Díky za zprávu. Už mám teď i z Repromedy potvrzeno, že nemusím měsíc čekat. Hezký den všem!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.