Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@beata123 hm… to je na tom to blbý. Taky jsem čekala, že hned po odběru pátý den půjdu na zavedení embrya. Takže se to pak zase posune o měsíc… to čekání je na tom to nejhorší.
@beata123 alespoň se tělo vyčistí od všech hormonu a budeš připravena moc ti držím pěsti
@Mišuta29 Díky kafka taky říkal, že tělo aspoň odpočne.
@kratjana Tak my jsme byli domluveni že až po Ms a té genetice.
Jen mám strach kolik jich zbude.
Holky ptijela jsem z kontroly. Jsem 16.dc a folikul 11mm. Sliznice 6.7mm. Distala jsem estrofem a že ho mám brát 1×3 a říkala že už dnes večer jen teď nevimnjestli říkala jestli si mám vzít za dnešek všechny. Co myslíte? V pátek kontrola. Budu 20.dc, když bychbjeste ten den začala brát utrogestan tak by transfer byl asi 25.dc. Není to pozdě?
@kratjana No vzala bych si jen jeden, máš to brát 3×1 (ráno, odpo, večer po jedné né?), tři naráz bych si nebrala
Já jsem měla všechny KET v nativu kolem 26DC, protože mám později ovulaci, takže si myslím, že pohoda. Estrofem Ti podrží sliznici.
@kratjana píše:
Holky ptijela jsem z kontroly. Jsem 16.dc a folikul 11mm. Sliznice 6.7mm. Distala jsem estrofem a že ho mám brát 1×3 a říkala že už dnes večer jen teď nevimnjestli říkala jestli si mám vzít za dnešek všechny. Co myslíte? V pátek kontrola. Budu 20.dc, když bychbjeste ten den začala brát utrogestan tak by transfer byl asi 25.dc. Není to pozdě?
Ahoj, myslím, že 25 u tebe není pozdě, ne? Ty míváš ovulaci později, ne?
Ten prášek bych řekla dneska večer jen jeden ![]()
@kratjana a to bereš 2mg? nebo 1mg? Já ho taky beru a není mi po něm nějak dobře. No uvidíš, snad ti po tom sliznice ještě naroste. Vem si za dnešek jen jeden večer. Taky jsem to tak měla. A v pátek tam jedeš v kolik? To jsi se objednala dneska??? Vidíš a já tam volala před 14dny a řekli mi, že pátek má úplně plno, tak tam musíš až v pondělí.
@kratjana píše:
Holky ale bude to cyklus bez ovulace
To nevadí, já bych řekla, že čekají až se Ti ještě zvedne sliznice ![]()
@kratjana aha… tak tomu moc nerozumím… tak daleko ještě nejsem.
@kliki ahojky, jj byla jsem dnes a objednali mě dnes. Ptala se mě na dva časy. Dala mi 2mg
@Kikuška90 jj to souhlasí. Taky mi v repro předepsali přímo koňskou dávku estrofemu 12mg denně. A to je fakt mazec. Do toho nejdu… Brala jsem 6mg denně a nebylo mi po něm dobře. Stačí si přečíst příbalovej leták a mám jasno.
@kratjana a který by mohl být ještě volný??? myslím ten čas. díky za odepsání
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.