1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
541
4.8.16 08:53

@Iloon
A píchala sis to narovno nebo trošku v uhlu? No mě příjde ta jehla nějaká delší než u gonalu. Jak jde o jehly tak to je u mě konec, než to do sebe vždy píchnu:-)
No právě se mi nechce tam někde na záchodě píchat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.8.16 09:48

@beata123 já měla gonal.uhly píchání jsrm neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.8.16 10:38

@kratjana
U gonalu jsem to taky neřešila ale tady je delší jehla. no už jsem si to píchla, ak už je mi hej. Už vymýšlím asi kraviny:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.8.16 10:45

@beata123 píchala jsem skoro narovno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.8.16 11:05

@Iloon
jj díky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
4.8.16 14:43

@beata123 a to se musí píchat každý den ve stejnou dobu??? A JAK DLOUHO? 10DNÍ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.8.16 16:48

@kliki
Ano mělo by to být ve stejnou dobu. Gonal si píchám dnes 9.den a ten cetrotide od včera a ještě ho mám zítra a pak možná ještě jednou to nevím, podle utz. To je ale asi individuální zaleží kolik máš vajíček, jak rostou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
4.8.16 17:21

@beata123 AHA…to má ještě růst? Já mám ten koeficient vajíček AMH 3,6. což je prý v mém věku dost dobrý. takže jich mám prý dost. tak nevím, jestli to něco ovlivní. Já právě tedď v půlce srpna si jdu pro injekce a řeknou mi co a jak dál. jenže já pak nevím jak si vzít v září volno. Nechci aby o tom někdo v práci věděl a navíc dojíždění do Brna je pro mě taky trochu dálka. Tak proto bych to chtěla mít časově všechno naplánovaný. Ale jak vidím, tak to asi nejde přímo všechno načasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
4.8.16 17:45

@kliki
Noo něco jde, ale stačí aby se ti zpozdila MS a vše se posune. Já když jsem potřebovala abych to dostala tak pořád nic:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
4.8.16 20:26

Ahoj holky, můžu se přidat?
Iloon já jsem byla na KETu v Repromedě taky 29.7. Kdy budeš testovat? Já jsem nevydržela a dneska to zkusila a byl sněhobílý, tak jsem z toho špatná. Četla jsem, že 6. den už bývá aspoň duch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.16 20:38

@Hanny193 ja desaty den nic a az trinacty den dve a mam trimesicni dvojcatka - holcicky. Takze - drzim palce a urcite nehazej flintu do zita :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.8.16 21:34

@Hanny193 ahojky. Ještě je brzy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.8.16 22:07

@Hanny193 Ahoj, zítra si koupím nějaký obyč. test a možná to zkusím… uvídíme… minule jsem vydržela celých 14 dní, ale teď to asi nedám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.8.16 12:32

@Hanny193 Ahojky, tak jsem taky dneska testovala a slavnostně oznamuji, že tam mám taky sněhobílo :mrgreen:

Holky, kdyby mě aspoň ty prsa tak nebolely… od té doby co jsem stimulovala (duben) tak mi ještě nesplaskly a bolej až hrůza… nevim jak mám, ležet, spát, nemůžu běhat… máte to taky někdo tak? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
5.8.16 14:24

@Iloon to jsi teda vysmata nato, ze tam mas „zatim“snehobilo.jsi 7 den po ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.