1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
27.7.16 11:10

Ahoj holky, tak mi to nedalo, že ještě nevolali ty výsledky.. Tak jsem zkoušela na internetu zadávat různý hesla v kombinaci s mým rodným číslem a nakonec se mi to povedlo a přihlásila jsem se.. Výsledky už tam jsou od 21.7. 8o
Je tam napsaný: nebyla zjištěna žádná chromozomalni vada.
Nechápu, že nezavolali :nevim:
Zatím se ale neraduji, čeká mě ještě hodně vyšetření. V pondělí další ultrazvuk a kardioložka. Je to krůček za krůčkem :oops:

Hlavně mám teď i strach, aby byl prcek v pořádku po tom odběru plodové vody. :think: Já vím, procento potratu se uvádí malé, ale přece jen tam to riziko je :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.7.16 11:43

@Kikuška90 teeeda kraaaasa! Moc gratuluji. uzivej te si to.Tak v brzkem tehu uz se da zjistit pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
27.7.16 11:46

@Macamaca Tak proc ti nevolali, proc te zbytecne stresujou! nechapu! zavolala vych jim sama! Verila jsem, ze to bude v poradku. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.7.16 14:06
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 teeeda kraaaasa! Moc gratuluji. uzivej te si to.Tak v brzkem tehu uz se da zjistit pohlavi?

Děkuji :hug: :hug: Pohlaví?? Jo jo, většinou už to poznají, byla jsem na Veveří, tam jsou profíci. ;) A taky tam mají strašně dobré ultrazvuky, to se s těma co maj obvodaři nedá vůbec srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.7.16 14:07
@beata123 píše:
@Kikuška90
To je krása doufám že se všechny taky dočkáme takového obrázku. A na pokolikáte s vám to povedlo? :potlesk:

Nakonec jsme si jí vyrobili doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.7.16 14:08

@Macamaca To je fakt divný, že Ti nevolali :think: A to myslíš nějaký jiný výsledky nebo jak mají na netu ty jejich po tom 1. screeningu?? Ty jsou tam vždycky buď ten den nebo max. druhej den. A heslo je nt+rodné číslo bez prvních dvou čísel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.7.16 14:13
@adrusenkaaa píše:
@Macamaca Tak proc ti nevolali, proc te zbytecne stresujou! nechapu! zavolala vych jim sama! Verila jsem, ze to bude v poradku. :srdce:

To netuším, říkali, že budou volat :nevim:
Ještě nás čeká hodně vyšetření, toto je jen začátek :think: ale i tak děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.7.16 14:17
@Kikuška90 píše:
@Macamaca To je fakt divný, že Ti nevolali :think: A to myslíš nějaký jiný výsledky nebo jak mají na netu ty jejich po tom 1. screeningu?? Ty jsou tam vždycky buď ten den nebo max. druhej den. A heslo je nt+rodné číslo bez prvních dvou čísel.

Ne, na ty výsledky NT mi heslo dali.
Toto byly výsledky z odběru plodové vody.. Právě jsem zkoušela různý kombinace s tím rodným číslem a pak jsem se tam dostala. Přišla jsem na to, že ty rychlý výsledky z plodovky je heslo PCR a to rodný číslo, jak píšeš. A ty další výsledky AMC a zase to rodný číslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
27.7.16 14:19

@Macamaca Jo, je fakt, že když to zadáš špatně tak ti to napíše, jaký formát to má mít.. a v jakém týdnu jsi ted?? A ty UTZ jdeš ted zase na Veveří nebo jinam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.7.16 14:25
@Kikuška90 píše:
@Macamaca Jo, je fakt, že když to zadáš špatně tak ti to napíše, jaký formát to má mít.. a v jakém týdnu jsi ted?? A ty UTZ jdeš ted zase na Veveří nebo jinam??

Jojo, zase tam i k té kardioložce tam. Měla bych být 15+3. Aspoň myslím, nějak ztrácím přehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.7.16 17:21

@Kikuška90
Moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.7.16 17:48

@Kikuška90 Moc gratuluji, krásné výsledky :potlesk: Já jdu za 14 dní, doufám, že dopadneme taky dobře…
@Macamaca Držím palecky at všechno nakonec dobře dopadne. Věřím, že mimco je v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
1.8.16 11:02

Ahoj holky. jsem tu nová. Chodím taky do Repromedy a naměřili mi 6,85mm. A paní Dr. Hromadová řekla, že už teď je to v pořádku a připravené na stimulaci ale že to záleží na nás, jestli ještě měsíc počkáme a zvýšíme dávku Estrofemu na 12mg denně a že další měsíc mezi 10. a13.dnem cyklu uděláme ultr. a dá mi injekce na stimulaci. jen se chci zeptat jak se stimuluje, respek.kdy se píchají jestli od 1.dne menses nebo později?? a jak dlouho se píchají a jaký je další postup. Tohle mi neřekli a teď čekám, ale bojím se další zvýšené dávky Estrofemu. Prý může být i rakovinotvorný a tak se ho bojím brát zbytečně dlouho, pokud mi řekla, že už teď je to v pohodě. Tak nevím, prosím poraďte a pište. Buru ráda za jakoukoliv a hlavně rychlou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.8.16 11:04

Ahoj holky, v pátek jsem byla na KETu a od soboty mám příšernou migrénu, už nevím co mám dělat a bojím se vzít si nějakej prášek na bolest, abych něco nepokazila… Nevítě někdo, co by mi mohlo pomoct? nebo je nějakej „bezpečnej“ prášek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
1.8.16 14:26

@kliki: Neboj se. Estrogeny prý mírně zvyšují riziko rakoviny, ale POUZE pokud je bereš desítky let a BEZ progesteronu (UTROGESTANU) v daném cyklu. Podívej na ty miliony žen, které berou hormonální antikoncepci každý den třeba 30 let. V každé pilulce HA je víc Estrogenu a Progesteronu než ve 3 pilulkách Estrofemu… Být tebou tak jsem klidná, denně na tebe působí stovky karcinogenů, které neřešíš (například buráky. Ty jsou úplně nejhorší! :) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.