Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak mi to nedalo, že ještě nevolali ty výsledky.. Tak jsem zkoušela na internetu zadávat různý hesla v kombinaci s mým rodným číslem a nakonec se mi to povedlo a přihlásila jsem se.. Výsledky už tam jsou od 21.7. ![]()
Je tam napsaný: nebyla zjištěna žádná chromozomalni vada.
Nechápu, že nezavolali ![]()
Zatím se ale neraduji, čeká mě ještě hodně vyšetření. V pondělí další ultrazvuk a kardioložka. Je to krůček za krůčkem ![]()
Hlavně mám teď i strach, aby byl prcek v pořádku po tom odběru plodové vody.
Já vím, procento potratu se uvádí malé, ale přece jen tam to riziko je
![]()
@Kikuška90 teeeda kraaaasa! Moc gratuluji. uzivej te si to.Tak v brzkem tehu uz se da zjistit pohlavi?
@Macamaca Tak proc ti nevolali, proc te zbytecne stresujou! nechapu! zavolala vych jim sama! Verila jsem, ze to bude v poradku. ![]()
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 teeeda kraaaasa! Moc gratuluji. uzivej te si to.Tak v brzkem tehu uz se da zjistit pohlavi?
Děkuji
Pohlaví?? Jo jo, většinou už to poznají, byla jsem na Veveří, tam jsou profíci.
A taky tam mají strašně dobré ultrazvuky, to se s těma co maj obvodaři nedá vůbec srovnávat.
@beata123 píše:
@Kikuška90
To je krása doufám že se všechny taky dočkáme takového obrázku. A na pokolikáte s vám to povedlo?
Nakonec jsme si jí vyrobili doma ![]()
@Macamaca To je fakt divný, že Ti nevolali
A to myslíš nějaký jiný výsledky nebo jak mají na netu ty jejich po tom 1. screeningu?? Ty jsou tam vždycky buď ten den nebo max. druhej den. A heslo je nt+rodné číslo bez prvních dvou čísel.
@adrusenkaaa píše:
@Macamaca Tak proc ti nevolali, proc te zbytecne stresujou! nechapu! zavolala vych jim sama! Verila jsem, ze to bude v poradku.
To netuším, říkali, že budou volat ![]()
Ještě nás čeká hodně vyšetření, toto je jen začátek
ale i tak děkuji ![]()
@Kikuška90 píše:
@Macamaca To je fakt divný, že Ti nevolaliA to myslíš nějaký jiný výsledky nebo jak mají na netu ty jejich po tom 1. screeningu?? Ty jsou tam vždycky buď ten den nebo max. druhej den. A heslo je nt+rodné číslo bez prvních dvou čísel.
Ne, na ty výsledky NT mi heslo dali.
Toto byly výsledky z odběru plodové vody.. Právě jsem zkoušela různý kombinace s tím rodným číslem a pak jsem se tam dostala. Přišla jsem na to, že ty rychlý výsledky z plodovky je heslo PCR a to rodný číslo, jak píšeš. A ty další výsledky AMC a zase to rodný číslo..
@Macamaca Jo, je fakt, že když to zadáš špatně tak ti to napíše, jaký formát to má mít.. a v jakém týdnu jsi ted?? A ty UTZ jdeš ted zase na Veveří nebo jinam??
@Kikuška90 píše:
@Macamaca Jo, je fakt, že když to zadáš špatně tak ti to napíše, jaký formát to má mít.. a v jakém týdnu jsi ted?? A ty UTZ jdeš ted zase na Veveří nebo jinam??
Jojo, zase tam i k té kardioložce tam. Měla bych být 15+3. Aspoň myslím, nějak ztrácím přehled
@Kikuška90 Moc gratuluji, krásné výsledky
Já jdu za 14 dní, doufám, že dopadneme taky dobře…
@Macamaca Držím palecky at všechno nakonec dobře dopadne. Věřím, že mimco je v poradku ![]()
Ahoj holky. jsem tu nová. Chodím taky do Repromedy a naměřili mi 6,85mm. A paní Dr. Hromadová řekla, že už teď je to v pořádku a připravené na stimulaci ale že to záleží na nás, jestli ještě měsíc počkáme a zvýšíme dávku Estrofemu na 12mg denně a že další měsíc mezi 10. a13.dnem cyklu uděláme ultr. a dá mi injekce na stimulaci. jen se chci zeptat jak se stimuluje, respek.kdy se píchají jestli od 1.dne menses nebo později?? a jak dlouho se píchají a jaký je další postup. Tohle mi neřekli a teď čekám, ale bojím se další zvýšené dávky Estrofemu. Prý může být i rakovinotvorný a tak se ho bojím brát zbytečně dlouho, pokud mi řekla, že už teď je to v pohodě. Tak nevím, prosím poraďte a pište. Buru ráda za jakoukoliv a hlavně rychlou odpověď.
Ahoj holky, v pátek jsem byla na KETu a od soboty mám příšernou migrénu, už nevím co mám dělat a bojím se vzít si nějakej prášek na bolest, abych něco nepokazila… Nevítě někdo, co by mi mohlo pomoct? nebo je nějakej „bezpečnej“ prášek?
@kliki: Neboj se. Estrogeny prý mírně zvyšují riziko rakoviny, ale POUZE pokud je bereš desítky let a BEZ progesteronu (UTROGESTANU) v daném cyklu. Podívej na ty miliony žen, které berou hormonální antikoncepci každý den třeba 30 let. V každé pilulce HA je víc Estrogenu a Progesteronu než ve 3 pilulkách Estrofemu… Být tebou tak jsem klidná, denně na tebe působí stovky karcinogenů, které neřešíš (například buráky. Ty jsou úplně nejhorší!
).
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.